reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

my płacimy 400zł, ale niedługo nam wzrośnie bo mamy już zgodę na adaptację tej części strychu o którą się staraliśmy aby powiększyć mieszkanie, no i teraz mnóstwo buirokracji związanej z architektem, mapami jakimiś, notariuszem i innymi takimi :baffled::baffled: wszystko potrwa pewnie z rok :baffled:

reklama
Witaj Kajuchno;) Wypadzik widzę się udał:)

Zuzka właśnie poszła spać a my z mężowym zaraz filmik jakiś obejrzymy:) Dzis byłam ostatni dzień w pracy:) bo musiałam pouzupełniać jakieś tam wnioski:) Mam 2 lata urlopu wychowawczego:)
Ten wlasnie post mi przypomnial,ze za trzy tygodnie wracam do pracy...a moje dzieciatko idzie do przedszkola...:szok:
Witaj Agateczko:-)Gratuluje decyzji i ciesze sie razem z Wami, ze macie przed soba dwa cudowne lata:-):-)!

Dziewczyny mojemu dziecku sie zupełnie wszytsko pokałapuckało...nie spał dzisiaj cały dzien....jak wstał o 10 tak usnał o 20.00:szok:i cały czas w ruchu,ja juz bym padła na jego miejscu a on dalej dawaj...smigał przy pchaczu i sam obierał sobie kierunki,śmiechowo to wyglądało jak podnosił tego pchacza i obierał kierunek:-D:-Dsłodko:-)bylismy na kontroli buziaka i juz jest wsio oki,mamy jeszcze tylko wykonczyc te leki i juz:tak:i musze sie pozalic ze Alex nie chce jesc praktycznie nic pozywnego(mam na mysli obiadki)zrobiłam mu pyszna jarzynowa na indyczku i zjadl pare lyzeczek...a bułką potem sie zapychał:confused::sorry2:i moja wlasnorecznie wypieczona babka tez:baffled::sorry2:no nic mam nadzieje ze mu przejdzie....jajko MADZIENKA z tymi kosmatykami...no ale nasze uzywane firmy sa bezpieczne:tak:
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłam:zawstydzona/y:a nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam:baffled:
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny:-D
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba:-D
Tygrych gdzie lazisz|?:-D
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez:-D
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka:tak:
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::growl::growl::growl:
Witamy sie,witamy:-):-)

Dobra dobra Kajaczku.....:-p:-p:-p

Ja czekam na mężowego bo poszedl na piwko i kolo 23 mial byc...no zobaczymy, wiec zmykam do łóżeczka poczytam sobie jakąs gazetkę albo ksiązeczkę

DOBRANOC!!!!

reklama
dzien dobry spioszki!!!!!!!!!!!!!!!!pierwsza:szok::szok::szok::szok:
opuszczacie sie mamusie!!!!!!!!!!!!!taki zaszczyt dla Pyciolka to jest cos:-D:-D:-D
Alex do godzinki 1 w nocy budzil sie co 20 min:baffled:ale jak tylko wskoczyl do naszego wyrka to spal jak zabity do 8.00:confused::sorry2:no wiec chyba odpuszcze i dziec bedzie kimał znami,pozniej bedziemy sie martwic:cool:

Do góry