my płacimy 400zł, ale niedługo nam wzrośnie bo mamy już zgodę na adaptację tej części strychu o którą się staraliśmy aby powiększyć mieszkanie, no i teraz mnóstwo buirokracji związanej z architektem, mapami jakimiś, notariuszem i innymi takimi wszystko potrwa pewnie z rok
reklama
Ten wlasnie post mi przypomnial,ze za trzy tygodnie wracam do pracy...a moje dzieciatko idzie do przedszkola...Witaj Kajuchno Wypadzik widzę się udał
Zuzka właśnie poszła spać a my z mężowym zaraz filmik jakiś obejrzymy Dzis byłam ostatni dzień w pracy bo musiałam pouzupełniać jakieś tam wnioski Mam 2 lata urlopu wychowawczego
Witaj Agateczko:-)Gratuluje decyzji i ciesze sie razem z Wami, ze macie przed soba dwa cudowne lata:-):-)!
Ten wlasnie post mi przypomnial,ze za trzy tygodnie wracam do pracy...a moje dzieciatko idzie do przedszkola...
Witaj Agateczko:-)Gratuluje decyzji i ciesze sie razem z Wami, ze macie przed soba dwa cudowne lata:-):-)!
O nie!!!I Ty nas chcesz zostawić???:-----(
hahahah teraz to mi tylko podpadnij...mam haka
To jest szantaż
pyciolek87
Mama Alexa:*
hihihihiO nie!!!I Ty nas chcesz zostawić???:-----(
To jest szantaż
O nie!!!I Ty nas chcesz zostawić???:-----(
To jest szantaż
Nie kcem,ale muszem......
Witaj Kajaczku
Witamy sie,witamy:-):-)Dziewczyny mojemu dziecku sie zupełnie wszytsko pokałapuckało...nie spał dzisiaj cały dzien....jak wstał o 10 tak usnał o 20.00i cały czas w ruchu,ja juz bym padła na jego miejscu a on dalej dawaj...smigał przy pchaczu i sam obierał sobie kierunki,śmiechowo to wyglądało jak podnosił tego pchacza i obierał kieruneksłodko:-)bylismy na kontroli buziaka i juz jest wsio oki,mamy jeszcze tylko wykonczyc te leki i juzi musze sie pozalic ze Alex nie chce jesc praktycznie nic pozywnego(mam na mysli obiadki)zrobiłam mu pyszna jarzynowa na indyczku i zjadl pare lyzeczek...a bułką potem sie zapychałi moja wlasnorecznie wypieczona babka tezno nic mam nadzieje ze mu przejdzie....jajko MADZIENKA z tymi kosmatykami...no ale nasze uzywane firmy sa bezpieczne
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłama nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba
Tygrych gdzie lazisz|?
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamusia2008
mamusia Karolinki
my 230zl;-)na 3 osobyDziewczyny ile płacicie za czynsz?na przyszło nowe naliczenie na 2010r.i wyszło 377 zł....na nasza 2 i Alexa...jak na moje to troche duzo czy jak?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
My 545zł :---(Dziewczyny ile płacicie za czynsz?na przyszło nowe naliczenie na 2010r.i wyszło 377 zł....na nasza 2 i Alexa...jak na moje to troche duzo czy jak?
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzien dobry spioszki!!!!!!!!!!!!!!!!pierwsza
opuszczacie sie mamusie!!!!!!!!!!!!!taki zaszczyt dla Pyciolka to jest cos
Alex do godzinki 1 w nocy budzil sie co 20 minale jak tylko wskoczyl do naszego wyrka to spal jak zabity do 8.00no wiec chyba odpuszcze i dziec bedzie kimał znami,pozniej bedziemy sie martwic
opuszczacie sie mamusie!!!!!!!!!!!!!taki zaszczyt dla Pyciolka to jest cos
Alex do godzinki 1 w nocy budzil sie co 20 minale jak tylko wskoczyl do naszego wyrka to spal jak zabity do 8.00no wiec chyba odpuszcze i dziec bedzie kimał znami,pozniej bedziemy sie martwic