reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

z racji tego ze moj chlopczyk wlasnie wrocil....po drodze zabral pierozki od mamuni:-D no to mysle co by tu przyszykowac:confused:zaraz chyba wyrwe do tescacza po male co nie co i jakies procenciki:tak:Alex jak nie jadl tak nie je dalej:szok: no ale nie zmuszal podejrzewam tylko jak musi go to bolec ze nawet pierozkow babcinych nie ruszyl:szok:

reklama
Czesc Dziewczynki:-)

Chcialam Wam tylko zlożyć najserdeczniejsze zyczenia z okazji zblizajacego sie nowego roku i udanej zabawy dzis wieczorkiem:tak:

My sie dzis bawimy konkretnie, tzn idziemy na klubu, ale ubrani elegancko, orkiestra, jedzonko, z ogromna grupa znajomych, wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie:tak: Doczytalam, ze wszystkie spedzacie swieta z dzieciaczkami, tylko ja taka wyrodna matka podrzucilam malego do rodzicow:blink: Ale korzystam poki moge, bo moze za rok rodzice nie beda juz tak laskawi i nie zostana z malym;-)
Zbieram sie szykowac, bo czasu coraz mniej.
Trzymajcie sie kochane;-)

Kanus dziekuje ;-) tylko ja szukam bardziej czegoś na wieczór do oglądania:-Dwiesz gdyż My sylwestra przed telewizorkiem spędzamy taki sylwestrowy maraton filmowy:-);-)

natknęłam sie na to
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! ;-);-) ale jeszcze jeden filmik by mi sie przydał:-p Avatara już oglądalismy polecam!!!

Tygrysku, ja wczoraj oglądałam "Kac Vegas", super, uśmiałam się :-D:tak::tak:
a na Avatara idziemy do kina w sobotę, takie filmy wolę oglądać na dużym ekranie :tak:

Dotarłam i ja :-)

Kochane mamuśki Wszystkiego naj naj najlepszego w nowym nadchodzącym roku !!! życzy Wam ciocia Edyta z Alankiem :tak::tak::tak:

A u Nas masakra wczoraj w nocy mały wcale nie spał :-( ma straaaszną biegunkę (znowu) i dupcie bardzo odparzoną, prawie nic nie je, ale pije, to najważniejsze, widziałam, że wyszedł mu na dole z tyłu ząbek trzonowy, to chyba dlatego tak cierpi mój aniołek :-( my z G też dziś w domku przed tv ;-)

Dziewczyny życzę wam szampańskiej zabawy i dużo szczęścia, pomyślności i miłości i czego sobie zamarzycie w nadchodzącym nowym roku :***

Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacego Nowego Roku Mamusie:-):-)!!

My pomalu zbieramy sie na bale...:-)Dziec zostaje z dziadkami,wiec poskaczemy:-D..Sciskam Was mocno,wszystkie razem i kazda z osobna,cmokaski wielkie!!

happy-new-year.jpg

reklama
Jest tu jeszcze ktoś czy tylko ja taka DESPERATKA :-D:-D:-D:-D

My już siedzimy z teściówka i oglądamy filmiki.....mała po ponad 3 godzinnej drzemce szaleje jak nic...katarek ma straszny....jejku tak mi jej szkoda....buziaczki

SZAMPAŃSKICH IMPREZEK KOCHANE;*

Do góry