reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Z okazji Nowego Roku życzę Wam...
Aby każdego dnia roku można było znaleźć chwile czasu dla siebie,
aby wyjść sobie naprzeciw,
aby zajrzeć do swej duszy
i aby umieć zachować dystans pomiędzy swymi czynami i pragnieniami.

Lub inaczej:
czy Ty wiesz czego naprawdę chcesz?
A może do udzielenia odpowiedzi na to pytanie wystarczy Ci tylko nowe spojrzenie na to, co można już nazwać przeszłością...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
życzy Magda, Paweł i Juleczka

Załączniki

• 2010(1).gif
    2010(1).gif
    104,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

KOCHANE MAMUŚKI

Pragnę Wam złożyć żarliwe życzenia:
szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
oby troski życia zaginęły w mroku
podczas nadchodzącego Nowego Roku!

Wszystkiego dobrego
w Nowym Roku 2010
życzą Kanusia z Mariczką i Kamilem:)

happy-new-year-bunny.gif

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Tygrysku teraz na Polsacie chyba o ile sie nie myle leci "Za szybko by umierać" z Julia Roberts filmik rewelacyjny, wzruszajacy :tak::tak::tak:
Kanus dziekuje ;-) tylko ja szukam bardziej czegoś na wieczór do oglądania:-Dwiesz gdyż My sylwestra przed telewizorkiem spędzamy taki sylwestrowy maraton filmowy:-);-)

natknęłam sie na to
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! ;-);-) ale jeszcze jeden filmik by mi sie przydał:-p Avatara już oglądalismy polecam!!!

Witam!!!!!!!!!!!!!!!
Dawno się nie odzywałam, jednak ciągle o Was pamiętam.

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 roku!!!!!!!!!
Dużo miłości, spełnienia tego, co zamierzacie osiągnąć, więcej "kasiory" ;)
SZAMPAŃSKIEJ IMPREZY!!!!!!!!!!!!!!!

My dziś idziemy do znajomych do domku na małą imprezkę. Będą 4 pary z dziećmi, w podobnym wieku Zuzi. Jedziemy samochodem - bo to pod Grójcem. Ja prowadzę więc nici z szampańskiej imrezy, ale to nic, b. się cieszę!!!!!!!!!

Buziaki!!!
Pozdrawiam!!!!!

Agatkas, my na urodzinki szykowalismy obiadek, torcik z bitą śmietaną i owocami, do tego sernik, szarlotkę i 3 bit, Madzia niestety prawie nic nie jadła bo miała gorączke i brak apetytu, ale torcik z bitą śmietaną jadła już na innych imprezach i nigdy jej nie zaszkodził, tak samo sernik i szarlotka.

Dziewczyny bawcie sie dobrze i w domkach i na imprezach
A teraz zyczonka dla wszytskich grudnióweczek i ich rodzinek:
Już po świętach,
stary rok się kończy
jego blask już mija
Nowy 2010 do brzegu dobija...

Życzę by był piękny
lepszy od starego
a tobie
przyniósł coś szczególnego...

samej serdeczności
i samej miłości
uśmiechu na twarzy
i to o czym marzysz...

https://www.babyboom.pl/forum/zyczenie-7872.html

dzien dobry!
ja od rana dopiero teraz mam wolne rece.....moje dziecko tak bardzo sie meczy z tymi zebiskami ze az mi sie plakac chce....temperaturka stale sie pojawia i co pare godzinek musze zbijac....w ogole nic nie je,dobrze ze chociaz pije....i tylko rece i rece...teraz czopek zaczal dzialac wiec zajal sie chwilke w pokoiku wiec tyle co usiadlam:baffled:w nocy tez nie wesolo...:-(

wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku moje drogie panie:-):-):-):-):-):-)
i dla naszych maluszków zdrówka oraz samych kolorowych dni:-):-):-):-)

Patrycja z Alexem:happy2:

Witajcie sylwestrowo:tak::tak::tak::-D:-D My dopiero teraz bo wcześniej ogarniałam trochę domek. Teraz już tylko kompiel, jakiś fatałaszek i czekamy na gości:tak::tak:My w tym roku skromnie tylko z moimi rodzicami ze względu na dziewczyny ale myślę że za rok to już poszalejemy:-)

Życzę Wam wszystkim udanej zabawy sylwestrowej w mniejszym lub większym gronie a w nowym 2010 roku spełnienia wszystkich planów i marzeń

reklama
Kanus dziekuje ;-) tylko ja szukam bardziej czegoś na wieczór do oglądania:-Dwiesz gdyż My sylwestra przed telewizorkiem spędzamy taki sylwestrowy maraton filmowy:-);-)

natknęłam sie na to
Filmweb.pl - łeb pełen filmów! ;-);-) ale jeszcze jeden filmik by mi sie przydał:-p Avatara już oglądalismy polecam!!!
Tygrysku tak myslałam,ale w razie czego napisałam hahahh bo chętnie bym go obejrzała sama,ale Mari padła i nie chce jej chorutkiej budzic....:p hahaha no i wyobraz sobie,ze spi już ponad 2 godzinki.....bidulka moja....:zawstydzona/y::sorry2:
dzien dobry!
ja od rana dopiero teraz mam wolne rece.....moje dziecko tak bardzo sie meczy z tymi zebiskami ze az mi sie plakac chce....temperaturka stale sie pojawia i co pare godzinek musze zbijac....w ogole nic nie je,dobrze ze chociaz pije....i tylko rece i rece...teraz czopek zaczal dzialac wiec zajal sie chwilke w pokoiku wiec tyle co usiadlam:baffled:w nocy tez nie wesolo...:-(
Oj Pyciolku usciska dla Alexa niech zebolki już wyjda i trzymam kciuki,zeby było dobrze!!!!!buziaczki:*

No a my zamulkamy przed kompem.....do nas tez przychodzi tylko teściową...nawet mój wstrętny brat nigdzie nie idzie wiec będzie zamulał w domu....będzie sylwester z tv jak nic:p hahha:-D:-D:-D zeszłoroczny przespałam, obudził mnie tylko mężowy na fajerwerki i dalej lulu wiec już gorzej nie będzie:p hahhaah:-D;-)

Buziaczki:) a no i jeszcze dziękujemy wszystkim mamuśkom za życzenia zdrówka :tak::tak::tak:

Do góry