blizniaki2000
Fanka BB :)
To super taki konik, my mamy zwykłego po chłopakach, ale Madzia jeszcze na niego za mała.U nas koń robi furroręrży, macha ogonem i robi patataj a Jula cieszy się, chociaz mieliśmy obawy czy nie bedzie plakała
My idziemy do znajomych i ja przygotowałam bigos, galaretke drobiową, roladki z szynki i szparagów w galarecie,zrobię jeszcze kotleciki z piersi kurczaka z serem i 3 bita.Pochwalcie sie co szykujecie na domowego sylwka...bo ja cos nie mam pomyslu....:----(
Kochane dziewczyny życzę dużo zdrówka i dla małej i dla duzej laseczki, zdrowiejcie szybciutko.A co do zdróweczka to ja kiepsko...a Mariczka jakby lepiej,ale widać,ze taka schorowana.....oczka ma podkrążone.....i troszkę sie poprzestawiała...
Przyjechała z Norwegii moja bardzo dobra kumpelka, ciocia Kasia i przywiozła Mariczce spóźniony prezencik urodzinowy.....dostała gąsienice gawedziare.....taka jest nia zachwycona,ze spać jej sie odechciało i dopiero teraz lulneła....
A ja czuje sie.....albo inaczej ja sie po prostu NIE CZUJE.....
My mamy gąsienicę, ale taką do ciągania z kuleczkami sensorycznymi, ale Madzia jeszcze nie chodzi wiec nie ma jej jak ciągać.
Krystianku, sto lat, sto lat