reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy kochane i my to znaczy ja,bo Mari padała....:tak::tak::tak:

Słuchajcie imprezka się udała na maksa....było super...Mariczka robiła furorę...niestety nie chciała mieć na główce pięknej opaseczki....poza tym zamiast zdmuchiwac swieczkę, wsadzała paluszki w torcik....naśmialiśmy sie jak nic.....No i radość z jaka zjadała kawałeczek torcika,albo inaczej wyciskała go z paluszków niezapomniana....:-D:-D:-D jednym słowem przeżyłyśmy i było rewelacyjnie.....

Zaraz nadrobię co i jak tutaj się działo, a tymczasem zapraszam :elvis: do tańca:p:-p:-p
:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla
dzisiejszych solenizantów

słodziuchnego Bartusia i Majeczki...:*

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków
do Cioteczki i Mariczki:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

A jakiego torta miałyście??

U nas tez jhest a mieszkam w Lubelskim:tak::tak::tak:

Super....

Kaneczko widziałam fotki...super...nic dziwnego że wszysyc mała zachwyceni...bo tak szczerze to jak nią mozna nie byc zachwyconym jeszcze taka kreacja, no bomba....

A napisala do mnie Kaja smska, sa już w Polsce...reszte cytuję bo cieżko mi swoimi słowami napisac Was co u niej:-D:-D:-D:-D"od rana jestesmy w Pl,wszystko gucio,mala wariuje,wlasnie wracamy od znajomych i padla mi w samochodzie z tych emocji..Pozdrow nasze wspolniczki"

Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

postaram sie jeszcze do Was zajrzec, na razie idę prasowac
a035.gif

Do jakiego spa??? Bo jestem nie w temacie!

hhihhhihi dlatego ja nie ufając w gust mojego wolałam z nim pojechać po choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p a Fifi jestem zszokowana gdyż może z dwa razy podchodził do choinki i łapał za ozdobę ale jak mu przetłumaczyłam że nie wolno to teraz przechodzi obok niej obojętnie:szok::-D

Witam dziewczynki z rana:tak: oczywiście z kawką:tak:
Madziu zazdroszczę tego wypadu do spa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-pja też chcę!!!!!!!!:sorry::sorry:
Zanplo u nas jakoś tak się utarło że w święta robi się bigosik:tak: a jestem z centralnej Polski:tak:
a dziś dalsze przygotowania :sorry: w planach farsz do uszek i pierogów i kapusta z grochem:-p jutro ciasta :-p i sałatki:-p....coraz bliżej święta ...coraz bliżej świeta....:-D

Edzia daj foto choinki:-):-):-)

U mnie tez je się bigosik:) a moi rodzice są z Łodzi wiec to dlatego, bo z tego co wiem to na sląsku rzadko się je bigos.

Witam i ja.
Niewyspana znowu. Idę zaraz robić kawę.
My mamy w tym roku sztuczną. Stwierdziłam, że nie wiem, czy chcę aby dziecko mi się igieł najadło...
Iggy mi pokasłuje, choć to brzmi jakby odkrztuszał. Już sama nie wiem o co chodzi.
My mamy tylko stroik bo też mialam przed oczami igly w Zuzki buźce:)
Moja Zuzia miała tak samo - pojechałyśmy do lekarza i okazalo sie ze być moze ma jakis lekki katarek który pod wpływem ogrzewania częsciowo zasycha i czesciowo spływa do gardła, poza tym OK. Dzisiaj dużej pochodziłyśmy po dworze i jak ręką odjął...przynajmniej narazie:)

Patrysiu, dziękujemy :tak:

No i oczywiście dzień dobry, witam się z kawusią :tak::tak:
Jeśli chodzi o choinkę to ja nie mam złudzeń - moje dziecko już by się z nią rozprawiło. Dlatego mamy dwie małe - w obu pokojach i są na wysokości, aby Bartek nie mógł dosięgnąć.

Tygrysku, jak Ci zazdroszczę, że potrafisz Fifiemu przetłumaczyć że czegoś nie wolno. Ja mam wrażenie że Bartek moje " nie wolno " traktuje jako dodatkowy napęd do działania :sorry::sorry::szok: I chce robić wszystko czego mu nie wolno :eek:
Moja robi dokładnie tak samo, ja mówie "nie wolno" a ona usmiech i robi swoje;) Tylko mojego taty słucha:)

reklama
Schabik ze śliwką, miam, mniam, uwielbiam
A telewizorek to przyznaj się Kokuska, pomogłaś mu trochę?:-D:szok::-D
To zapraszam na schabik:tak:
A co do tego telewizorka to słowo nic mu nie pomogłam:no: Wczoraj w nocy wyłączyłam a dzisiaj rano już się nie dał włączyc. No i oczywiście strasznie mki go szkoda;-):-D:-D:-D

Wpół do ósmej to i tak boska pora! U mnie towarzystwo jest na nogach najpóźniej przed siódmą:zawstydzona/y:

Właśnie przed chwilą skończyliśmy stroić choinkę. Jaś pomagał, Hania przeszkadzała, oboje bardzo się starali. Efekt nawet zadowalający :-D Mężuś przytachał bardzo piękną jodełkę :tak:
Pytia ale moje towarzystwo jak usnie o 21 to święto w rodzinie:-)
Ja choinkę chyba ubiorę sobie w nocy ze środy na czwartek jak łobuzice będą spały:sorry:

widzę , że przygotowania do świąt trwają nieustannie, bo produkcja na bb marniutka :-p:-p
mężuś zaraz wychodzi do pracy, a ja włączę sobie komedię romantyczną, jutro dam znać czy polecam :tak:

Kochane, ja tylko na momencik... Nawet nie próbuję nadrobić zaległości z kilku dni... Jutro już wolne, więc może w końcu uda mi się coś w domku porobić :-( Jeszcze tyle sprzątania a o gotowaniu i pieczeniu to aż boję się myśleć... Może jutro będzie lepszy dzionek :-) Całuski

pierwsza??;-)

A my z Pysią urzędujemy od 7:-)
Po południu jedziemy do moich rodziców ubierac choinkę a okołó o 18.30 ubieramy u siebie u teściów i dzisiaj też dajemy sobie prezenty:-)
Ja np. dostan e farbe do włosów ale nie wiem jaki kolor tzn. chce wrócić do naturalnego bo źle się czuje w rudym .
Już się nie mogę doczekać.:-)

hej dziewczynki:tak:ech pogoda się popsuła i za oknem deszcz:-( zero uroku nadchodzących świat....Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi :-p:-p

Marzycielko ale masz dobrze z tymi choinkami ja jakbym mogla to bym codziennie ubierała ale mam tylko jedną:sorry:

Wstawać śpiochy!!!!!!!!!!! Edzia gdzie Ty jesteś??? Agacia!!!!!?? Ty to juz przeginasz z ta nieobecnością!!!!!!!!!

Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam

Agacia!!!!!?? Ty to juz przeginasz z ta nieobecnością!!!!!!!!!
Dokładnie, ile można robic zakupy, Agacia na bb, ewentualnie do garów, a nie po sklepach tylko latac:-D

Dagulla, powodzenia u gina;-)

Marzycielko, miłego ubierania choinek.
A czemu prezenty dajecie sobie już dzisiaj?
ja zawsze nie mogę się doczekac, ale miłe jest te oczekiwanie na niespodziankę i prezenty rozdajemy dopiero przy wigilijnym stole, jak spróbujemy wszystkich potraw (dzieciaki zawsze maja z tym problem, wiec przymykamy na to oko:-D;-))

A ja jeszcze w pracy, ale kończę dzis wcześniej i ruszam na kuchnię, a mąz na polowanie na choinkę

Do góry