M
marzycielka
Gość
Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!! ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek
M. śpi z Młodą, ja nadal w pidżamie a w domu b...el
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!! ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek
hey
Własnie wstałam z łóżka:-)
Idę Was podczytać.
yyyyyyyyy jakiej księdze???Tygrysku ja u ciebie w księdze nic nie mogę napisać:-(. Nie wiem o co chodzi...
.
Cześć dziewczynki.
Ja tylko na chwilkę,bo jestem w trakcie sprzątania:-)
Wczoraj byliśmy na kontroli i lekarka powiedziała,ze na tą gorączkę to ona by dała Fabiankowi antybiotyk.Ale,ze wczoraj gorączki nie miał to nie dała.Zbadała go i wszystko ma czyściutkie,ale przypisała mu krople do uszu Po jaką cholerę to j nie wiem.Poczytałam o tych kroplach i są w nich 2 antybiotyki.Na co mu to jak wszystko czyste? Kaszel to ma niby od kataru i dała jeszcze jakiś syropek.Nie idziemy więcej do żadnej kontroli,bo tak naprawdę to przez godzinę siedzenia z chorymi dziećmi dopiero można coś złapać
Ja byłam u ortopedy i w końcu jeden mądry zmierzył mi nogi i powiedział,ze jedną mam krótszą i od tego skrzywienie kręgosłupa.A nie żadna skolioza.No i z tą krótszą nogą no to wiadomo,ze jeden bark niżej i biodra krzywe.Muszę kupić wkładkę do butów.
Poza tym Mariusz jeszcze jutro w pracy więc wszystko robię sama żebyśmy popołudniu mogli spokojnie posiedzieć.Dzisiaj robię jeszcze miodownik:-) A jutro sałatki i krokieciki mmmmniam I sernik:-) Choć na święta i tak prawie nie będzie nas w domu...Ale za to wieczorami będzie co jeść
Mnie też jakaś choroba zaczęła brać,ale ja się nie daję z rana 4 tabletki i jakoś hulam Muszę
Lecę dalej sprzątać póki Fabiano zasnął.Bo tak to mi tylko przeszkadza dziabąg mały;-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa księdze!!!!!!!!!!!!!!!!! a to zależy co chcesz napisać czy coś miłego czy nie
po prawej stronie masz Księgę gości i dwa wybory : czytaj księgę i wpisz się do księgi klikasz an wpisz i chyba powinno działać
Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam za miłe komentarze i wpisy wiecie gdzie;-) to naprawdę dodaje skrzydeł człowiekowi
Schabik ze śliwką, miam, mniam, uwielbiamA ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsułi na święta będę miała juz nowy telewizorek:-):-)
Witamy wtorkowo
Oj Marzycielko ale Ci dobrzeMoje dziewczyny wstaja jak budziki wpół do óśmej i więcej nie ma spania Ale za to juz schabik ze śliwką upieczony a teraz piecze sie pasztetI jeszcze dziewczyny się na śniegu wybawiły póki słonko było bo teraz juz się chmurzy:-(
A ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsułi na święta będę miała juz nowy telewizorek:-):-)
Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac
Patrysiu, dziękujemy
Tygrysku, jak Ci zazdroszczę, że potrafisz Fifiemu przetłumaczyć że czegoś nie wolno. Ja mam wrażenie że Bartek moje " nie wolno " traktuje jako dodatkowy napęd do działania I chce robić wszystko czego mu nie wolno