reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Własnie wstałam z łóżka:-)
Idę Was podczytać.

Ja też tak chcę.
Tygrysku ja u ciebie w księdze nic nie mogę napisać:-(. Nie wiem o co chodzi...
Aniu ja po zeszłotygodniowej akcji Iggiego dostałam od laryngologa na zdrowe uszy (niby przeciwbólowo miały działać) 2 rodzaje kropli i maść. Dobrze, że zawsze czytam ulotki bo tam jak byk stało, że to antybiotyk i że dzieciom pod żadnym pozorem nie wolno tego brać. Normalnie nie wiem po co mi to zapisała...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa księdze!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2: a to zależy co chcesz napisać czy coś miłego czy nie:laugh2::laugh2::laugh2:
po prawej stronie masz Księgę gości i dwa wybory : czytaj księgę i wpisz się do księgi klikasz an wpisz i chyba powinno działać:tak:

Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam za miłe komentarze i wpisy wiecie gdzie;-) to naprawdę dodaje skrzydeł człowiekowi:zawstydzona/y::tak:

Witamy wtorkowo:tak:
Oj Marzycielko ale Ci dobrze:tak:Moje dziewczyny wstaja jak budziki wpół do óśmej i więcej nie ma spania:no: Ale za to juz schabik ze śliwką upieczony a teraz piecze sie pasztet:tak:I jeszcze dziewczyny się na śniegu wybawiły póki słonko było bo teraz juz się chmurzy:-(

A ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsuł:tak::tak::tak:i na święta będę miała juz nowy telewizorek:tak::tak::-):-):-D

Cześć dziewczynki.

Ja tylko na chwilkę,bo jestem w trakcie sprzątania:-)

Wczoraj byliśmy na kontroli i lekarka powiedziała,ze na tą gorączkę to ona by dała Fabiankowi antybiotyk.Ale,ze wczoraj gorączki nie miał to nie dała.Zbadała go i wszystko ma czyściutkie,ale przypisała mu krople do uszu:eek: Po jaką cholerę to j nie wiem.Poczytałam o tych kroplach i są w nich 2 antybiotyki.Na co mu to jak wszystko czyste?:sorry: Kaszel to ma niby od kataru i dała jeszcze jakiś syropek.Nie idziemy więcej do żadnej kontroli,bo tak naprawdę to przez godzinę siedzenia z chorymi dziećmi dopiero można coś złapać:wściekła/y:

Ja byłam u ortopedy i w końcu jeden mądry zmierzył mi nogi i powiedział,ze jedną mam krótszą i od tego skrzywienie kręgosłupa.A nie żadna skolioza.No i z tą krótszą nogą no to wiadomo,ze jeden bark niżej i biodra krzywe.Muszę kupić wkładkę do butów.

Poza tym Mariusz jeszcze jutro w pracy więc wszystko robię sama żebyśmy popołudniu mogli spokojnie posiedzieć.Dzisiaj robię jeszcze miodownik:-) A jutro sałatki i krokieciki mmmmniam:tak: I sernik:-) Choć na święta i tak prawie nie będzie nas w domu...Ale za to wieczorami będzie co jeść:-p

Mnie też jakaś choroba zaczęła brać,ale ja się nie daję z rana 4 tabletki i jakoś hulam:sorry: Muszę:sorry:

Lecę dalej sprzątać póki Fabiano zasnął.Bo tak to mi tylko przeszkadza dziabąg mały;-)

Od kataru takie maluchy dostają najcześciej zapalenie ucha środkowego, nas to już dotknęło we wrześniu, dlatego ja mam teraz takie kropelki w domku w razia czego, ale odpukać w puste narazia wszyscy zdrowi:-)

100 lat wszystkim solenizantom!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa księdze!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2: a to zależy co chcesz napisać czy coś miłego czy nie:laugh2::laugh2::laugh2:
po prawej stronie masz Księgę gości i dwa wybory : czytaj księgę i wpisz się do księgi klikasz an wpisz i chyba powinno działać:tak:

Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam za miłe komentarze i wpisy wiecie gdzie;-) to naprawdę dodaje skrzydeł człowiekowi:zawstydzona/y::tak:

Tak wiem i jak coś wpiszę to przenosi mnie ja całkowicie pustą str. Niby w tytule pisze, że powinien być jakiś token, ale nie ma:-(. Nic nie ma

Witam, dotarłam wreszcie i ja,a le tylko na chwilke.

Widze, że pustki, bo wszystkie siedzą w garach i same smakołyki przygotowują.
ja jeszcze nie gotuję, na razie pracuję, a niestety przed końcem roku mnóstwo pracy, ale jutro skończe szybciej i wezmę sie też za jakąs robotę.
A jak będę w pracy, to mąż i chłopaki ubiorą choinkę i posprzątają i usmażą naleśniki, a potem ja się wezme za gotowanie i pieczenie.

A ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsuł:tak::tak::tak:i na święta będę miała juz nowy telewizorek:tak::tak::-):-):-D
Schabik ze śliwką, miam, mniam, uwielbiam
A telewizorek to przyznaj się Kokuska, pomogłaś mu trochę?:-D:szok::-D

reklama
No, przynajmniej przed Świętami piszecie na tyle mało, że daję radę nadrobić :-D

Witamy wtorkowo:tak:
Oj Marzycielko ale Ci dobrze:tak:Moje dziewczyny wstaja jak budziki wpół do óśmej i więcej nie ma spania:no: Ale za to juz schabik ze śliwką upieczony a teraz piecze sie pasztet:tak:I jeszcze dziewczyny się na śniegu wybawiły póki słonko było bo teraz juz się chmurzy:-(

Wpół do ósmej to i tak boska pora! U mnie towarzystwo jest na nogach najpóźniej przed siódmą:zawstydzona/y:

Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ooo, widzę, że mnie coś ominęło :-) ;-) Super! Ale nie doradzę, co zabrać, bo nigdy w spa nie byłam :zawstydzona/y:

Patrysiu, dziękujemy :tak:
Tygrysku, jak Ci zazdroszczę, że potrafisz Fifiemu przetłumaczyć że czegoś nie wolno. Ja mam wrażenie że Bartek moje " nie wolno " traktuje jako dodatkowy napęd do działania :sorry::sorry::szok: I chce robić wszystko czego mu nie wolno :eek:

U nas czasem stanowcze "nie wolno" działa, ale trzeba uważać, bo jak się powie to za ostro, to Królewna natychmiast robi podkówkę i w płacz :-DCwaniara... Ale jak co bardzo chce, to potrafi bardzo długo, do skutku stać z wyciągniętym paluszkiem i wołać "daj daj daj daj daj", jak mewy w "Gdzie jest Nemo" :-):-D

Właśnie przed chwilą skończyliśmy stroić choinkę. Jaś pomagał, Hania przeszkadzała, oboje bardzo się starali. Efekt nawet zadowalający :-D Mężuś przytachał bardzo piękną jodełkę :tak:

Do góry