reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Za oknem:rolleyes:...

Załączniki

• Obraz 222.jpg
    Obraz 222.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 32
witam i ja, po fatalnej nocce.

Bliźniaczku kuruj się kochana.
Kaja nie chwal się, bo normalnie ja tam zaraz do ciebie przyjadę!

Dziękujemy za gratulacje.

oj blizniaczku kuruj sie bidulko :tak: a moje dziecko broi od rana upodobal sobie szuflady nasza bielizna szafke z gazetami i szafke z duperelkami a ja latam za nim i sprzatam:-D
Dzieki kochana
Kacperek robi porządki przedświateczne:-D:szok::-D

Zdroweczka nasz kochany duszku:tak:...!
Dzieki nocny marku,
też tak sie kiedyś zaczytywałam, a teraz wstyd przyznac, ale nawet gazety nie chce mi sie poczytac, kładę sie koło północy i prawie od razu zasypiam:zawstydzona/y:

Bliźniaki dzisiaj już trochę lepiej się czuje, zobaczymy co dzień przyniesie :tak:.
Wczoraj umyłam okno w pokoju (narazie jedno ale zawsze cos :sorry:)
Dzisiaj jadę do fryzjerki :tak: .
A kopka w dupka to chcesz?:wściekła/y:
Chora i okno umyła, chcesz sie na święta bardziej doprawic?
Udanego wypadu do fryzjerki.
Co będziesz robic z włosami?

100 latek dla Patusi :tak::tak::tak::tak:
Podpinamy sie
Wszystkiego najlepszego Patusiu

moje dziecie spi w koncu a ja:szok:dopiero bylam siusiu pierwszy raz dzis dopiero jem sniadanie i pije kawke i... jestem jeszcze w pizamie:szok: juz dawno niemialam takiego dnia:zawstydzona/y:

reklama
Do góry