reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Za oknem:rolleyes:...

Załączniki

• Obraz 222.jpg
    Obraz 222.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 35
witam i ja, po fatalnej nocce.

Bliźniaczku kuruj się kochana.
Kaja nie chwal się, bo normalnie ja tam zaraz do ciebie przyjadę!

Dziękujemy za gratulacje.

oj blizniaczku kuruj sie bidulko :tak: a moje dziecko broi od rana upodobal sobie szuflady nasza bielizna szafke z gazetami i szafke z duperelkami a ja latam za nim i sprzatam:-D
Dzieki kochana
Kacperek robi porządki przedświateczne:-D:szok::-D

Zdroweczka nasz kochany duszku:tak:...!
Dzieki nocny marku,
też tak sie kiedyś zaczytywałam, a teraz wstyd przyznac, ale nawet gazety nie chce mi sie poczytac, kładę sie koło północy i prawie od razu zasypiam:zawstydzona/y:

Bliźniaki dzisiaj już trochę lepiej się czuje, zobaczymy co dzień przyniesie :tak:.
Wczoraj umyłam okno w pokoju (narazie jedno ale zawsze cos :sorry:)
Dzisiaj jadę do fryzjerki :tak: .
A kopka w dupka to chcesz?:wściekła/y:
Chora i okno umyła, chcesz sie na święta bardziej doprawic?
Udanego wypadu do fryzjerki.
Co będziesz robic z włosami?

100 latek dla Patusi :tak::tak::tak::tak:
Podpinamy sie
Wszystkiego najlepszego Patusiu

moje dziecie spi w koncu a ja:szok:dopiero bylam siusiu pierwszy raz dzis dopiero jem sniadanie i pije kawke i... jestem jeszcze w pizamie:szok: juz dawno niemialam takiego dnia:zawstydzona/y:

reklama
Do góry