reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka
STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH JUŻ ROCZNIAKÓW I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW, DUŻO UŚMIECHÓW NA TWARZY, SAMYCH BEZTROSKICH DNI I DUŻO MIŁOŚCI.

ja jak zwykle się zakręciłam i zapomniałam o życzeniach w przednich dniach bardzo mocno przepraszam:zawstydzona/y:
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków, dzielne dzieciaczki.
Moja Gabi śmiga już sama od ok 3 tygodni ale czasami się przewraca a wieczorami to mam niezły ubaw z niej bo chodzi już jak pijany zając.

Marzycielka w dalszym ciągu 3mam kciuki

reklama
ok dzien dobry:tak: u nas -8 na termometrze:szok::szok: z domu nie wychodzimy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::eek: ide sie kawusi napić i zobacze co tam naskrobałyście gdy Tygrysa nie było:laugh2:

witam;-) my mielismy dzis jechac do mojej babci ale zimno jest i wietrzycho troche i nici z wizyty i chyba dopiero po nowym roku sie zobaczymy:-(

Hejka

na początku dnia składam ogromne gratulacje dla Mariczki, zdolna z Ciebie dziewczynka.

Darina, dla Gabi tez gratulacje za śmiganie samodzielne.
A moja leniucha dale na czworaka podłogi froteruje

Tygrysku, u nas trochę cieplej - 3 stopnie.

Agaciu, jak tam zdrówko?

Mnie chyba rozwali totalnie, mam taka chrypę, ze nie mogę mówic, siedzę w robocie, ale porobie co pilne i lecę do domku się wygrzac.

oj blizniaczku kuruj sie bidulko :tak: a moje dziecko broi od rana upodobal sobie szuflady nasza bielizna szafke z gazetami i szafke z duperelkami a ja latam za nim i sprzatam:-D

Hejka

na początku dnia składam ogromne gratulacje dla Mariczki, zdolna z Ciebie dziewczynka.

Darina, dla Gabi tez gratulacje za śmiganie samodzielne.
A moja leniucha dale na czworaka podłogi froteruje

Tygrysku, u nas trochę cieplej - 3 stopnie.

Agaciu, jak tam zdrówko?

Mnie chyba rozwali totalnie, mam taka chrypę, ze nie mogę mówic, siedzę w robocie, ale porobie co pilne i lecę do domku się wygrzac.
Zdroweczka nasz kochany duszku:tak:...!
Jestesmy i my,a ja padam na klawiature....jak ja nie przestane czytac po nocach to normalnie bedzie kanal...ledwo chodze,a w nocy nie moge sie oderwac od ksiazki,ktora mialam czytac na usniecie...:-D
Moge Wam polecic zreszta...po tym "piatym dziecku" co Wam pisalam,super ksiazce przeczytalam jej kontynuacje-"podroz Bena"..ale niestety sie zawiodlam,gdyz nie byla ani w polowie tak dobra jak "piate dziecko"...A teraz znow czytam rozmowy M.Domagalik(kurcze,jaka cyknieta babka...) z Wisniewskim,autorem "samotnosci w sieci"(ktora to ksiazka zrobila kariere,a jej ekranizacja,szkoda slow,oprocz obsady generalnie lipa...).I to sie nazywa "188 dni i nocy"...Rewelacja,polecam:tak::tak:..Jak juz sie tu uzewnetrznilam to ide zrobic kawencje..buuu,tylko rozpuszczalska sie skonczyla,kto sie bedzie o tej porze przez zaspy przedzieral:szok::-D:-D...Wiec trzeba sie przeprosic z ekspresem..;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Mati dzisiaj o 7:00 wtał :-(ehhhh

Kana gratulację dla Mari.
Zapominajka dla Igorka za samodzielne tuptanie również ogromne gratulacje.
No i oczywiście dla Gabi ogromne brawa.

Bliźniaki dzisiaj już trochę lepiej się czuje, zobaczymy co dzień przyniesie :tak:.
Wczoraj umyłam okno w pokoju (narazie jedno ale zawsze cos :sorry:)
Dzisiaj jadę do fryzjerki :tak: .
Kaja ja tez bardzo lubię czytać. Teraz przymierzam się do " Zmierzch".
Kurde moim marzeniem jest mieć własną biblioteczkę w domu .

reklama
Do góry