reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto"
Jadą do Ciebie życzenia Karolinko jadą

100 buziaczków z okazji 1-szych urodzinek przesyła Lilianka z Mamuśką

Odezwę się jeszcze wieczorem jak moją złośnicę położę spać i będę miała troszkę czasu żeby Was nadrobić:-D

reklama
I z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć, że mamy zaliczone pierwsze dwa kroczki!!!

GRATULACJE!!

KAROLINKO 100 LAT!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

A ja raczej tą prace dostane.
Więcej będe wiedzieć na szkoleniu w piątek lub poniedziałek.
Dzisiaj byliśmy w Kielcach i jestem padnięta więc lece lulu.
Dobranoc:-)

Marzycielko widzę w takim razie że dobrze Ci poszło,trzymam kciuki żebys faktycznie dostała ta posadkę :-D
a ja...chyba od kilku dni mam okres :-D:-D:-D chyba..no bo leci hmm nawet nie leci hihi ale od soboty czy niedzieli chodzę z wkładką bo tak troszke mnie brudziło..jednego dnia na brązowo,drugiego na dżem truskawkowy a trzeciego znowu brązowo,i dziś znowu...karmie jeszcze cycem,bbiorę cerazette...no ale cóż kiedys musiała skończyć ta swoboda...mały dzis zasnął o dziwo bez krzyku a ja nawet nie mam weny żeby was nadrabiać :zawstydzona/y: tylko widze ze Kana sie pojawiła,bo cos jej postów ostatnio nie widziałam i nikado :-)

a jednak nie było tego aż tak dużo jak się spodziewałam :) a mam cos dla was :ninja2::ninja2: elvis . już dawno tak dobrze nie było :))

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Karolinki z okazji pierwszych urodzin :-)

Jejku, kiedy ja Was dzisiaj nadrobię :-( Zosia dziś jeszcze buszuje, więc niestety znikam.... Postaram się zajrzeć za chwilkę...

No to troszkę nadrobiłam:-D

Podpisujemy się pod sliczne życzonka :-D

A mi strasznie zimno dzisiaj :-(chyba coś mnie łapie :-(

Agaciu nie daj się chorobie.Trzymaj się cieplutko:-)

Jestem;
obleciałam pediatrę i laryngologa. Iguś zdrowy i te histerie to przez zęby. Dostałam jakieś kropelki dla niego żeby uszka mniej bolały/swędziały.
Młody mi takiego stracha napędził, że szok.
Jak tak dalej pójdzie to siwa będę do końca roku...

I z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć, że mamy zaliczone pierwsze dwa kroczki!!!

Zapominajko dobrze że do Igorka żadne choróbsko się nie przyplątało.
My ostatnio też przeżyliśmy kilka dni z gorączką ale okazało się że to też od ząbków (na szczęście):-)

A i gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków
My nadal czekamy. Coś to moje dziecię leniwe. Starszy chodził jak miał 10 miesięcy a ten uparciuch się leni:-D

Super że Igus zdrowy i gratulacje kroczkow....

My tez kupujemy żywa choineczke ale bliżej swiat bo jeszcze przed świetami mamy wypad do spa w Kazimierzu - Pawla brat w ramach prezentu zaprasza nas na calą dobę:laugh2::laugh2::laugh2:och mamuska zrelaksuje sie

Ojej jak Ci zazdroszczę:tak:

I koniecznie musze pochwalic Julcie robi samodzielnie juz po 3-4 kroczki i siada na pupę:-D:-D:-Dciekawe kiedy odważy sie na wiecej

Gratulację:-)

A no i muszę ją pochwalić i siebie tez - a co :-p:-D bo moje dzieciątko kochane od prawie 2 tyg robi kupke do nocniczka.....i od razu po tym siusiu tez....czasem samo siusiu..... pewnie i tak nie wie do końca o co chodzi,ale jak zaczyna tłoczyć to ja ją na nocnik, teraz tłoczy na samo slowo "kupa"....potem na koniec bije jej brawo i mówie ajka Mariczka to sie cieszy jak gwizdek hahahha

Gratuluję:-)
Lilka narazie traktuje nocnik jak krzesełko. Sadzamy ją już ok miesiąca ale jeszcze nic nie udało jej się zrobić:tak:

GRATULACJE!!

A ja raczej tą prace dostane.
Więcej będe wiedzieć na szkoleniu w piątek lub poniedziałek.
Dzisiaj byliśmy w Kielcach i jestem padnięta więc lece lulu.
Dobranoc:-)

Super:-) Trzymamy kciuki żeby się udało:-)

No to ja zmykam bo mi się woda leje do wanny. Idę sie trochę pobyczyć bo padnięta jestem.
Aż te moje dzieciaki tak mi daja popalić że czasami mam ochotę zostawić wszystko trzasnąć drzwiami i mieć chociaż kilka godzin spokoju:-)
Dobranoc;-)

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto"
Jadą do Ciebie życzenia Karolinko jadą

100 buziaczków z okazji 1-szych urodzinek przesyła Lilianka z Mamuśką

GRATULACJE!!

KAROLINKO 100 LAT!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Karolinki z okazji pierwszych urodzin :-)

dziekujemy

reklama
Kaneczko ja chyba tez spróbuje z Julą i nocniczkiem u nas podobnie wiadomo kiedy to sie dzieje:-D:-D:-D:-D

Marzycielko
gratulacje, napisz więcej....

Poczytałam i chyba pora iść spać....
Dobranoc

Do góry