reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Spoko,loko,Kaja jest niezniszczalna,poradzimy:-):-)
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji rocznicy, dużo miłosci i duż, dużo takich miłych wieczorków.A my wczoraj mieliśmy drugą rocznice ślubu i spędziliśmy bardzo miło wieczorek Przy torcie tiramisu,drinkach i komedii
Dziekuję kochanie.Ja dzisiaj idę na pazurki, zrobic sobie juz takie świateczne;-);-);-)
Blizniaczku zdroweczka;-)
A jaki robisz? w choineczki???
Podróż to może jak sie troszkę wykuruję:-(,bo siedzę właśnie w domku i bolą mnie wszystkie kości.Blizniaki, Igorek dzisiaj jeszcze temperatury nie miał, ale za to pół nocy krzyczał i niemogliśmy sobie z nim poradzić. Normalnie wzięłabym ząbkowanie na siebie. Masakra jakaś te 6. A do tego wybijają się wszystkie 4 + 1 kieł...
No a Bliznaiki jaki termin wybiearmy na podróż do Szwecji?
A z tym ząbkowaniem to rzezcywiście macie masakrę, współczuję. U nas w miarę bezproblemowo, czasem sie w nocy przebudzi i zapłacze, ale za moment juz śpi.
Gad, ale troche mu się nie dziwię że chce do rodziców na święta. Trzymam tyllko kciuki, żeby nie buntowali go i żebys miło spędziła święta ze swoim Amo, Marysią, a reszta nieważna.Wiec albo jade na troche,albo spedzamy swieta bez niego...Gad co??
blizniaki2000
Fanka BB :)
Tez bym zjadła fasolkę, a nie mam. Mam za to czerwony barszczyk.mam dzisiaj ochote na fasolke szparagową
Blizniaki pasemka jasne sobie robie , mam ochote na obcięcie ale chyba się nie zdecyduje
Mi włosy jutro będzie siostra robiła, zawsze miałam jasne pasemka, ale bardzo szybko było odrosty widać, a osattnio zrobiłam kolor i byłam zadowolona, teraz też robię.
Zapominjako, widziałaś moją prywatną wiadomość
kana161
Mama "terrorystek" :P
Próbuj próbuj....trzymam kciuki !!!!Kaneczko ja chyba tez spróbuje z Julą i nocniczkiem u nas podobnie wiadomo kiedy to sie dzieje
Blixniaczku dziękujemy slicznie slicznie.....za bardzo pochwaliłam chyba,bo dzisiaj nie zdarzyłam i było bęc do pieluchyHejka
na początku dnia składam ogromne gratulacje dla Mariczki, zdolna z Ciebie dziewczynka.
Dziekujemy za gratulacje tez innym mamusiom....:* buzaiczki dla Was:*
A Bliźniaczku jeszcze Tobie życzę zdróweczka!!!!!!!!!
zazdrościmy...ja tez sie już pakuje i jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeZa oknem...
Gratulacje z okazji rocznicyCześć dziewczyny.
My mieliśmy dziś z Fabiankiem szczepienie.Na 10:00,a on jak nigdy obudził się o 8:40 A do lekarza prawie 4 kilometry na piechotkę...Spóźniliśmy się 10 minut,a i tak czekaliśmy jeszcze 0,5 godziny.Niestety nie zaszczepili Fabianka,bo ostatnie dwa dni gorączkował i miał zadka kupkę...Ja wiem,że to ząbki,bo wyszły mu dwie jedynki na górze,ale pani doktor powiedziała,że to nie to,ze pewnie jakiś wirus i go nie zaszczepi,bo się całkiem rozchoruje...
Fabianek ma 81 cm i waży 9,5 kilo.
A my wczoraj mieliśmy drugą rocznice ślubu i spędziliśmy bardzo miło wieczorek Przy torcie tiramisu,drinkach i komedii
To tyle co u nas...
nio to może o Tczew????? wiesz o nie daleko Gdańska.....jak co zapraszamy serdecznie!!!!!!!!!!Buuuu...no tym raezm o Lublin jakos nie..
AAch,szkoda...
typowy AMONawet nie wiesz ile bym dala by ten chol...Wroclaw nie wypalil...
Jade tam,tylko dlatego,ze Amo mnie szantazuje..Serio...Gada,ze w ogole nie pojedzie na Swieta,ze co ja sobie wymyslilam,zeby do jego rodzicow nie jechac,ze to nie wypada i takie tam...Wiec albo jade na troche,albo spedzamy swieta bez niego...Gad co??
No to witamy i my
Mari owładnęła dzienna drzemka,a ja nadrabiam ile zdążę
Nocka u nas rewelacja...mała troszkę się wierciła,ale jak zasnęła o 21 to obudziła się dopiero przed 6 na butle......miodzio
Madziu dla Ciebie ogromne dziękuje;*:*:* jejku cosik wymyślę, żeby się odwdzięczyć!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
z okazji 1 urodzinek dla Patusi:*
od Cioteczki i Mariczki
Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
z okazji 1 urodzinek dla Patusi:*
od Cioteczki i Mariczki
Agacia82
Mami :)
Tez się ostatnio pytałam ale nikt mi nie odpowiedziałDziolchy,Wy co wszystko wiecie:-)..ktora seria "Gotowych na wszystko" leci teraz w tv??
Może 6 ?
Ale bedzie fajnie:-):-):-):-):-):-)Bliźniaki , zapominajko ja też pojade z Wami do Kaji, i już Kaja sie mnie nie pozbędzie
Nie,juz znalazlam,to piata seria...Tez się ostatnio pytałam ale nikt mi nie odpowiedział
Może 6 ?
Bo na tych co tam gadacie na jest juz 66666666666666666666
reklama
Agacia82
Mami :)
noooo jeszcze będziesz mnie błagać, żebym do domu pojechałaAle bedzie fajnie:-):-):-):-):-):-)
Kaja a ty nadal masz w domu przedszkole ?