reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Spoko,loko,Kaja jest niezniszczalna,poradzimy:-):-)
:-D:szok::-D

A my wczoraj mieliśmy drugą rocznice ślubu i spędziliśmy bardzo miło wieczorek:tak: Przy torcie tiramisu,drinkach i komedii:tak:
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji rocznicy, dużo miłosci i duż, dużo takich miłych wieczorków.

Ja dzisiaj idę na pazurki, zrobic sobie juz takie świateczne;-);-);-)
Blizniaczku zdroweczka;-)
Dziekuję kochanie.
A jaki robisz? w choineczki???:-D:-D:-D

Blizniaki, Igorek dzisiaj jeszcze temperatury nie miał, ale za to pół nocy krzyczał i niemogliśmy sobie z nim poradzić. Normalnie wzięłabym ząbkowanie na siebie. Masakra jakaś te 6. A do tego wybijają się wszystkie 4 + 1 kieł...

No a Bliznaiki jaki termin wybiearmy na podróż do Szwecji?
Podróż to może jak sie troszkę wykuruję:-(,bo siedzę właśnie w domku i bolą mnie wszystkie kości.:no:
A z tym ząbkowaniem to rzezcywiście macie masakrę, współczuję. U nas w miarę bezproblemowo, czasem sie w nocy przebudzi i zapłacze, ale za moment juz śpi.

Wiec albo jade na troche,albo spedzamy swieta bez niego...Gad co:tak:??
Gad, ale troche mu się nie dziwię że chce do rodziców na święta. Trzymam tyllko kciuki, żeby nie buntowali go i żebys miło spędziła święta ze swoim Amo, Marysią, a reszta nieważna.

mam dzisiaj ochote na fasolke szparagową :tak:

Blizniaki pasemka jasne sobie robie :tak:, mam ochote na obcięcie ale chyba się nie zdecyduje :zawstydzona/y:
Tez bym zjadła fasolkę, a nie mam:zawstydzona/y:. Mam za to czerwony barszczyk.
Mi włosy jutro będzie siostra robiła, zawsze miałam jasne pasemka, ale bardzo szybko było odrosty widać, a osattnio zrobiłam kolor i byłam zadowolona, teraz też robię.

Zapominjako, widziałaś moją prywatną wiadomość:sorry:

Kaneczko ja chyba tez spróbuje z Julą i nocniczkiem u nas podobnie wiadomo kiedy to sie dzieje:-D:-D:-D:-D
Próbuj próbuj....trzymam kciuki !!!!
Hejka

na początku dnia składam ogromne gratulacje dla Mariczki, zdolna z Ciebie dziewczynka.
Blixniaczku dziękujemy slicznie slicznie.....za bardzo pochwaliłam chyba,bo dzisiaj nie zdarzyłam i było bęc do pieluchy :zawstydzona/y::-D:-p
Dziekujemy za gratulacje tez innym mamusiom....:* buzaiczki dla Was:*

A Bliźniaczku jeszcze Tobie życzę zdróweczka!!!!!!!!!

zazdrościmy...ja tez sie już pakuje i jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-p:tak:
Cześć dziewczyny.

My mieliśmy dziś z Fabiankiem szczepienie.Na 10:00,a on jak nigdy obudził się o 8:40:szok: A do lekarza prawie 4 kilometry na piechotkę...Spóźniliśmy się 10 minut,a i tak czekaliśmy jeszcze 0,5 godziny.Niestety nie zaszczepili Fabianka,bo ostatnie dwa dni gorączkował i miał zadka kupkę...Ja wiem,że to ząbki,bo wyszły mu dwie jedynki na górze,ale pani doktor powiedziała,że to nie to,ze pewnie jakiś wirus i go nie zaszczepi,bo się całkiem rozchoruje...
Fabianek ma 81 cm i waży 9,5 kilo.

A my wczoraj mieliśmy drugą rocznice ślubu i spędziliśmy bardzo miło wieczorek:tak: Przy torcie tiramisu,drinkach i komedii:tak:

To tyle co u nas...
Gratulacje z okazji rocznicy :)
Buuuu...no tym raezm o Lublin jakos nie:szok::-D:-D..
AAch,szkoda...:zawstydzona/y:
nio to może o Tczew????? wiesz o nie daleko Gdańska.....jak co zapraszamy serdecznie!!!!!!!!!!
Nawet nie wiesz ile bym dala by ten chol...Wroclaw nie wypalil:szok::eek:...
Jade tam,tylko dlatego,ze Amo mnie szantazuje:szok::-D:-D..Serio...Gada,ze w ogole nie pojedzie na Swieta,ze co ja sobie wymyslilam,zeby do jego rodzicow nie jechac:oo:,ze to nie wypada i takie tam...Wiec albo jade na troche,albo spedzamy swieta bez niego...Gad co:tak:??
typowy AMO :-p:-D:-D:-D:-D

No to witamy i my:)
Mari owładnęła dzienna drzemka,a ja nadrabiam ile zdążę:tak::tak::tak:
Nocka u nas rewelacja...mała troszkę się wierciła,ale jak zasnęła o 21 to obudziła się dopiero przed 6 na butle......miodzio:)

Madziu dla Ciebie ogromne dziękuje;*:*:* jejku cosik wymyślę, żeby się odwdzięczyć!

su01103760102ws7.gif

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
z okazji 1 urodzinek dla Patusi:*

od Cioteczki i Mariczki

Happy-Birthday-Potts-Chip-Cogsworth.jpg

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
Do góry