reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny.

My mieliśmy dziś z Fabiankiem szczepienie.Na 10:00,a on jak nigdy obudził się o 8:40:szok: A do lekarza prawie 4 kilometry na piechotkę...Spóźniliśmy się 10 minut,a i tak czekaliśmy jeszcze 0,5 godziny.Niestety nie zaszczepili Fabianka,bo ostatnie dwa dni gorączkował i miał zadka kupkę...Ja wiem,że to ząbki,bo wyszły mu dwie jedynki na górze,ale pani doktor powiedziała,że to nie to,ze pewnie jakiś wirus i go nie zaszczepi,bo się całkiem rozchoruje...
Fabianek ma 81 cm i waży 9,5 kilo.

A my wczoraj mieliśmy drugą rocznice ślubu i spędziliśmy bardzo miło wieczorek:tak: Przy torcie tiramisu,drinkach i komedii:tak:

To tyle co u nas...

reklama
ok dzien dobry:tak: u nas -8 na termometrze:szok::szok: z domu nie wychodzimy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::eek: ide sie kawusi napić i zobacze co tam naskrobałyście gdy Tygrysa nie było:laugh2:

Tygrysku czekamy na relacje z urodzinek:tak::tak::tak::tak:

100 latek dla Patusi :tak::tak::tak::tak:

i my podpinamy sie pod życzonka!!!:tak::tak::tak:

Witajcie, my juz po krociutkim spacerku...u nas -6 ale wiatrzysko okropny jakby bylo -16 bbbrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja dzisiaj idę na pazurki, zrobic sobie juz takie świateczne;-);-);-)

Agacia czy ja w koncu napisalam Ci o tych rajstopkach, bo jakas zakrecona jestem:sorry::sorry::sorry:a więc od kroczku do piętki maja 24cm ale szczerze nie polecam ich szybko mechaca się:eek::eek::eek::eek:

Kaja
a o Lublin nie zahaczysz??:-p:-p:-pMialas kiedys na kawke do mnie przyjechac:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Blizniaczku
zdroweczka;-)

Tygrysku czekamy na relacje z urodzinek:tak::tak::tak::tak:

i my podpinamy sie pod życzonka!!!:tak::tak::tak:

Witajcie, my juz po krociutkim spacerku...u nas -6 ale wiatrzysko okropny jakby bylo -16 bbbrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja dzisiaj idę na pazurki, zrobic sobie juz takie świateczne;-);-);-)

Agacia czy ja w koncu napisalam Ci o tych rajstopkach, bo jakas zakrecona jestem:sorry::sorry::sorry:a więc od kroczku do piętki maja 24cm ale szczerze nie polecam ich szybko mechaca się:eek::eek::eek::eek:

Kaja
a o Lublin nie zahaczysz??:-p:-p:-pMialas kiedys na kawke do mnie przyjechac:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Blizniaczku
zdroweczka;-)

Buuuu...no tym raezm o Lublin jakos nie:szok::-D:-D..
AAch,szkoda...:zawstydzona/y:

Madzienko bardzo dziękujemy:tak: Dobrze,ze chociaż wczoraj Fabian trochę lepiej spał to mogliśmy zorganizować sobie wieczór;-) Bo ostatnie dwie noce to katastrofa...Całe przepłakał:-( A Julka w takim razie wysoka;-) Nic Wam nie mówili,że za mało waży?Fabian nie wydaje mi się chudzielcem,ale np.Mariusza kuzyn ma synka,który ma 4 miesiące i wazy prawie 9 kilo:sorry:

Madzienko bardzo dziękujemy:tak: Dobrze,ze chociaż wczoraj Fabian trochę lepiej spał to mogliśmy zorganizować sobie wieczór;-) Bo ostatnie dwie noce to katastrofa...Całe przepłakał:-( A Julka w takim razie wysoka;-) Nic Wam nie mówili,że za mało waży?Fabian nie wydaje mi się chudzielcem,ale np.Mariusza kuzyn ma synka,który ma 4 miesiące i wazy prawie 9 kilo:sorry:

Ania
nasza pediatra mówila nam że teraz propagowany jest schemat przyrostu wagi w dolnych miarkach siatki centylowej...(nie wiem jak mialam to napisac zebys wiedziala o co mi chodzi:-D:-D:-D)Jula od urodzenia byla nisko na siatce centylowej z wagą a z wzrostem powyżej:-D:-D:-Di nasza pediatra nie widzi nic w tym niepokojącego...dodam że problemow z jedzeniem nie mamy...
a wysoka po tatausiu, mam jednak nadzieje ze az taka wysoka jak tata nie bedzie:laugh2::laugh2::laugh2:

Kaja szkoda ale czujcie się zaproszeni:tak:gdyby wrocław nie wypalił

Ania
nasza pediatra mówila nam że teraz propagowany jest schemat przyrostu wagi w dolnych miarkach siatki centylowej...(nie wiem jak mialam to napisac zebys wiedziala o co mi chodzi:-D:-D:-D)Jula od urodzenia byla nisko na siatce centylowej z wagą a z wzrostem powyżej:-D:-D:-Di nasza pediatra nie widzi nic w tym niepokojącego...dodam że problemow z jedzeniem nie mamy...
a wysoka po tatausiu, mam jednak nadzieje ze az taka wysoka jak tata nie bedzie:laugh2::laugh2::laugh2:

nasza tez ma tyle wzrostu co Fabianek i Julcia i wazymy 9700 i nasza pediatra nie widzi w tym problemu, ja tam sie nie przyjmuje

Ostatnia edycja:
Blizniaki, Igorek dzisiaj jeszcze temperatury nie miał, ale za to pół nocy krzyczał i niemogliśmy sobie z nim poradzić. Normalnie wzięłabym ząbkowanie na siebie. Masakra jakaś te 6. A do tego wybijają się wszystkie 4 + 1 kieł...

No a Bliznaiki jaki termin wybiearmy na podróż do Szwecji?

Madzienka ja tam się nie martwię,bo Fabian jest zdrowy,świetnie się rozwija,nie ma żadnych problemów.Tylko jestem ciekawa co na to lekarze.Widzisz Twoja Julka to ma po kim być wysoka,a Fabian nie ma,a rośnie:-p

reklama

Ania

Nawet nie wiesz ile bym dala by ten chol...Wroclaw nie wypalil:szok::eek:...
Jade tam,tylko dlatego,ze Amo mnie szantazuje:szok::-D:-D..Serio...Gada,ze w ogole nie pojedzie na Swieta,ze co ja sobie wymyslilam,zeby do jego rodzicow nie jechac:oo:,ze to nie wypada i takie tam...Wiec albo jade na troche,albo spedzamy swieta bez niego...Gad co:tak:??

Do góry