reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj Madziu zazdroszczę spa......rewelacja... ja może sie doprosze na pierwsza rocznicę ślubu:p hahhah czyli za nie cały rok :-D:-D:-D:-D

Mariczka tez zrobi 2-3 kroczki, np od kanpy do stolika czy cos takiego.....albo d stolika do mnie.....ale na tym koniec.....chociaz widac, że robi to coraz pewniej.....

A no i muszę ją pochwalić i siebie tez - a co :-p:-D bo moje dzieciątko kochane od prawie 2 tyg robi kupke do nocniczka.....i od razu po tym siusiu tez....czasem samo siusiu..... pewnie i tak nie wie do końca o co chodzi,ale jak zaczyna tłoczyć to ja ją na nocnik, teraz tłoczy na samo slowo "kupa"....potem na koniec bije jej brawo i mówie ajka Mariczka to sie cieszy jak gwizdek hahahha

Kanuś gratulacje!!!!!!!

A jak uczyłaś Mari robienia na nocnik??

reklama
Witam mamuśki

Karolinko nasz śliczna wszystkiego naj, naj, naj

Kochana KAROLINKO :tak:

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
Dużo miłości i uśmiechu na buźce
oraz czego sobie tylko zapragniesz....

życzą Cioteczka i Mariczka

su01105930101cx6.gif

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

dziekujemy

A ja,jak tylko dotre,kupie gazete i przeczytam...:agent Tomek rozpracowal nowa sprawe,banda hakerow z dzieckiem na reku:szok::-D:-D

:-D:-D

a moje dziecko juz coraz wiecej zasuwa na nozkach samo :tak: i ostatnio mnie zaskakuje coraz to nowszymi słowami ;-)

Bartek nie mówi nic :-( tylko po swojemu non stop nawija.

oj superrrr..... ja się cały czas zastanawiam nad żywą.....:sorry:bardzo bym chciała co roku mamy, oprócz zeszłego....:zawstydzona/y: ale biorąc pod uwagę, że Mari wszystko co znajdzie pakuje do buzi to będę miała dwie choinki....:sorry:

u nas taka choinka by nie przeszła, już sobie wyobrażam tą masakrę
potawiliśmy wysoko taką małą którą przywiozłam z Holandii, nie jest to taka typowa choinka, jest..hmmm... bardzo oryginalna. Jak będę miała chwilę to zrobię fotkę.

U nas katarzyska ciąg dalszy :-( Bartek ledwo oddycha i ma stan podgorączkowy. Nie wiem jak my pójdziemy do kościoła na ten roczek :confused2:
Wczoraj posprzątałam jeden pokój, dzisiaj robię drugi, jutro łazienka i kuchnia, w czwartek przedpokój i garderoba i będzie wszystko :tak: ufff

KAROLINKO, moja prześliczna synowo :tak::tak::-D
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

życzy Bartuś i teściówka :tak::tak:

tort_na_roczek.jpg

KAROLINKO, moja prześliczna synowo :tak::tak::-D
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

życzy Bartuś i teściówka :tak::tak:

Zobacz załącznik 188734

dziekujemy

tesciowka a czy mozesz przeslac nam ten torcik:-p:-p:-p:-pbo smacznie wyglada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Dzień dobry :-)

Twoje pierwsze wielkie święto

mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki

składa Juleczka i ciocia Magda
27f4e433a4f3316824b1dd0.jpg

Sto lat dla Karolinki :-)

Gratulacje dla Mariczki i Juleczki z okazji nabycia nowych umejętności :-)

A u nas w końcu pokazał się kolejny ząbek, po ponad dwóch miesiącach....

ło Bozinku jaka piekna ziiiima:ninja2::ninja2:...:-D:-D:-D
Dziewczyny wrocilysmy ze spaceru,ale nochale nam zmarzly...
A teraz siadam i Was czytam;-)

reklama
Jestem;
obleciałam pediatrę i laryngologa. Iguś zdrowy i te histerie to przez zęby. Dostałam jakieś kropelki dla niego żeby uszka mniej bolały/swędziały.
Młody mi takiego stracha napędził, że szok.
Jak tak dalej pójdzie to siwa będę do końca roku...

I z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć, że mamy zaliczone pierwsze dwa kroczki!!!
jejku jejku pominęłam przepraszam...Gratulacje dla Igiego!!!!!!!!!!!!!
Kanuś gratulacje!!!!!!!

A jak uczyłaś Mari robienia na nocnik??
Madziu dziekujemy.....a wiesz co zaczełam jak przyjechała moja mama....bo mnie namawiała....no i u nas jest o tyle fajnie,ze Mari jak zaczyna tłoczyc to sie tak napina :-Dpociesznie to wygląda....wiec jak widziałam to od razu na nocnik.....czasem jej przeszło na chwilkę....to ja do niej mówiłam "kupka" i tez sie tak napinałam jak ona.....to powtarzała po mnie i kupcia bęc do nocniczka....potem jeszcze siusiu czasem poleci...wzdrygnie nią i juz wiemy,ze po wszystkim.....zawsze jest pochwalona....pare razy jej pokazaliśmy co zrobiła...na początkuu...wiesz zanim sama zawoła to jeszcze minie,ale jak tylko widze,ze tłoczy to od razu na nocnik....z dwa razy nie zdarzyłam,ale to chociaż pisku zrobiła....
ło Bozinku jaka piekna ziiiima:ninja2::ninja2:...:-D:-D:-D
Dziewczyny wrocilysmy ze spaceru,ale nochale nam zmarzly...
A teraz siadam i Was czytam;-)
ojoj tez tak kce:zawstydzona/y::tak::tak::tak:

My już po kolejnych zakupkach......boziu jeszcze troszkę i będziemy bez kasiory....masakra....a tutaj dalej niż bliżej do końca....:sorry:

Do góry