Chwile zylam zludna nadzieja,ze moze bede pierwsza......
Czesc Olu przodowniczko pracy:-)..
Siemanizacja lalki,wstawac i witamy wtorek!!
O.....i jeszcze Tajger sie wtryndolil przede mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chwile zylam zludna nadzieja,ze moze bede pierwsza......
Czesc Olu przodowniczko pracy:-)..
Siemanizacja lalki,wstawac i witamy wtorek!!
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
heheehheeh a jak , spieszyłam się jak cholibka z tym postem myślałam że sobie paluchy pałamie bo widziałam już Kajke na biegunie skrobiącą posta a musiałam być drugaaaaaaaaaaaaaaO.....i jeszcze Tajger sie wtryndolil przede mnie...
heheehheeh a jak , spieszyłam się jak cholibka z tym postem myślałam że sobie paluchy pałamie bo widziałam już Kajke na biegunie skrobiącą posta a musiałam być drugaaaaaaaaaaaaaa
Kajka przynajmniej będziesz miała białe święta nie to co my plucha bleeeeeeeeeeJestem niepocieszona,ze nie jedziemy do Pl na swieta...Juz drugi rok....Ale w tamtym trzeba bylo Marysie urodzic w szpitalu,a nie w drodze.
A teraz liptonada...Amo ma tyle pracy,ze ni dy rydy...Dobrze,ze dziadki tez nie jada...ufff
No,to jest raczej nieuniknione ze bedzie ...bialoKajka przynajmniej będziesz miała białe święta nie to co my plucha bleeeeeeeeee
e tam w samo w sanie wsiądę!!!!!! tylko na śnieg poczekam ma być w niedzielę więc do niedzieli biegunico jedna!!!!!!!!!No,to jest raczej nieuniknione ze bedzie ...bialo
Tygrys,wsiadaj w samo i przylatuj do mnie:-)