ok,to ja upieke chleb i wor soli zakupie;-)e tam w samo w sanie wsiądę!!!!!! tylko na śnieg poczekam ma być w niedzielę więc do niedzieli biegunico jedna!!!!!!!!!
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy wtorkowoU nas wkońcu ładna pogoda więc jak się nie popsuje do południa to nawet jakiś spacer zaliczymy.
Natalka dzisiaj po raz pierwszy od urodzenia przespała noc w swoim łóżeczku i nawet zbyt często się nie budziłaA ja głupia od drugiej nie spałam bo mi było za dużo miejsca na łóżku i nikt mnie nie kopał
Natalka też tak robi jak się wkurzy. Całe szczęście to ostoja spokoju (chociaż nie wiem po kim ona to ma) i bardzo żadko jej się to zdarzaGratulujemy, coraz więcej dzieciaczków maszeruje, my narazie tylko za rączki.
Jejku, Majka ma teraz etap strasznego wrzeszczenia, jak jej coś nie pasuje to tak krzyczy, że aż jej głos trzeszczy.
Uf a ja juz myślałam że tylko moja zabiera siostrze zabawki i już się bałam że coś z nią nie tak. Dzięki Ci Pytia. Przywróciłaś mi wiarę w to że jednak nic nie schrzaniłam w wychowaniu Martyny;-)Widzę, że dziś mowa o prezentach. Wróciliśmy z Mikołaja w mojej szkole i Jaś oczywiście skonfiskował Hanii bębenek, który dostała, twierdząc, że on się lepiej nim będzie opiekował, a Hanii to czasem nawet pożyczy Wcześniej podobnie stało sie z dwoma lalkami i wózeczkiem Więc mam świadomość tego, że kupując pod choinkę prezent Hanii, tak naprawdę kupuję go też Jasiowi Więc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. I już wiem, kto będzie na tym punkcie szalał...
Brawo dla mojego zieńciuniagratuluje Kacper wczoraj dał swoje pierwsze dwa kroczki
witam z kawka;-)
nocka taka sobie do 3 maly spal a jak sie obudzil to mielismy mala wojne do 5 jak zasnal to dopiero sie obudzil;-) no i nocka bez cycka nawet sie nie dopomina narazie zostaje nam w poludnie chociaz dzisiaj raczej nie mam przepelnionych to moze tez zrezygnuje;-)
Natalka dzisiaj po raz pierwszy od urodzenia przespała noc w swoim łóżeczku i nawet zbyt często się nie budziłaA ja głupia od drugiej nie spałam bo mi było za dużo miejsca na łóżku i nikt mnie nie kopał
Dzien dobry
Dzis mam wolne a jutro ruszamy juz na calego z praca. Mam nadzieje ze nam pojdzie
Chce isc z Cyprianem do fryzjera bo ma juz dlugie wloski ale nie chce go znowu tak samo strzyc (na amerykanskiego zolnieza) czyli gora troszke dluzsza, boki króciutkie. Chcialabym zrobic mu jakas super fryzurke ale nie mam pomyslu. Proszę o podpowiedzi:-)
Ja jak bede miala synka,to bedzie nosil fajnego irokeza:-):-)
Załączniki
oglądacie rozmowy w toku?
wlasnie wlączylam
a co było?
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
gratulacje
Fifi to teraz biega , chodzenie go nudzi
Bartek tak samo
Kacper wczoraj dał swoje pierwsze dwa kroczki
gratulacje
A te moje dwa gnomki,mowie cos za cicho siedza,patrze....a one wylaly sobie caly kubek..niekapek...soku i sie taplaja...Ktoras go odkrecila i hulaj dusza...
agentki
u nas nocka taka sobie, bywały lepsze, ale gorsze też były normalnie marzę o tym, żeby moje dziecko zaczęło spać jak normalny człowiek, a nie jak np dzisiaj budzę się ok 3 z Bartka pupcią na mojej twarzy
mamusia2008
mamusia Karolinki
i my juz jestesmy na nogach
dziendoberek;-);-);-)
dziendoberek;-);-);-)
pytia
Fanka BB :)
Dzien dobry
Dzis mam wolne a jutro ruszamy juz na calego z praca. Mam nadzieje ze nam pojdzie
Chce isc z Cyprianem do fryzjera bo ma juz dlugie wloski ale nie chce go znowu tak samo strzyc (na amerykanskiego zolnieza) czyli gora troszke dluzsza, boki króciutkie. Chcialabym zrobic mu jakas super fryzurke ale nie mam pomyslu. Proszę o podpowiedzi:-)
Powodzenia! A co do fryzurki, to nie pomogę, bo Jasiek ma takie włosy, że jakkolwiek go nie obciąć, to wygląda tak samo i nie używa w ogóle grzebienia
U nas nocka w miarę, tylko moje dziecię uparło sie budzić o 5.30 gotowe do zabawy. Dawniej w takiej sytuacji dawałam jej cycusia i jeszcze podrzemała, a teraz lipa
reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Doczołgałam się i ja :-) hejooo
U nas nocka luzik, młody zasnął o 20 i spał do 6.30
Kaja te fryzurki super, jak młodemu włoski troszkę podrosną to ta pierwsza fryzura od Dejwida B. murowana chyba, że będzie miał takie jak Pytia pisze "trudne" do ułożenia , a narazie tak to wygląda
U nas nocka luzik, młody zasnął o 20 i spał do 6.30
Kaja te fryzurki super, jak młodemu włoski troszkę podrosną to ta pierwsza fryzura od Dejwida B. murowana chyba, że będzie miał takie jak Pytia pisze "trudne" do ułożenia , a narazie tak to wygląda
Podziel się: