reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja.
U nas dzisiaj nocka fatalna, a do tego od rana na dachu komin wyburzają ( ja mieszkam na ostatnim piętrze) i aż mi podłoga podskakuje.

Fryzurka rewelacja. Lubię takie rockowe maluchy.

reklama
Dzień Doberek:tak:

My jak codzień pobudka po 7:sorry:Problemów w nocy nie mamy, więc noc jak pozostałe:tak:

Pogoda do d....:confused2:jej a myślałam, że zaliczymy spacerek, bo wczoraj też padało i siedzieliśmy w domciu-no ale cóż, mógłby naprawdę ten śnieg spaść:happy:

Mała właśnie usnęła, więc czas na kawkę-któraś się przyłączy;-)

Fryzurki super:tak:Ja następnego dzidziusia planuję syncia, więc może kiedyś będę miała okazję spróbować:-p

Miłęgo dzionka;-)

Jestem niepocieszona,ze nie jedziemy do Pl na swieta...Juz drugi rok....Ale w tamtym trzeba bylo Marysie urodzic w szpitalu,a nie w drodze.:-D
A teraz liptonada...Amo ma tyle pracy,ze ni dy rydy...Dobrze,ze dziadki tez nie jada...ufff:eek:

Te twoje teksty poprawia każdemu humor:-D:-D:-D:-D:-D

Ja jak bede miala synka,to bedzie nosil fajnego irokeza:-):-)

To do roboty:-D:-D:-Da fryzurki super

To byla powtorka:sorry::sorry::sorry:niestety na tvn zaczynają się juz powtorki...takie zwierzenia m.in. dziewczyny z mam talent, kolesia co zmienil plec w wielku 40 czy ilus tam lat...

Zapraszam na kawkę i samoręcznie:-) ( nowe słowo:-)) zrobione przez Tygrysa ciasteczka ;-):-p:sorry:

Mniam mniam, wpraszam się...ja mam krówki.,ciągutki..wczoraj kupilam 0,5kg :laugh2::laugh2::laugh2:

A w ogole to dzień dobty, u nas na szczescie dzisiaj nocka ok, wiec troche odespalam...na spacerku juz bylysmy teraz Jula spi i po drzemce jedziemy do pediatry zmierzyc i zwazyc księżniczkę....

Witam

Pytia a karmisz jeszcze piersia, jesli nie napisz prosze jak Hania zniosla odstawienie, bo nie mam pojecia jak sie za to zabrac.

Cyprysiowa a jak u Ciebie sytuacja , napisz tez czy karmisz jeszcze/

spadam do pracki papa

Chcecie wizytowki do prezentow, do samodzielnego wydrukowania...mam takie:
moge Wam wyslac na poczte....

Załączniki

• wizytowki_prezenty.jpg
    wizytowki_prezenty.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 32
My już po spacerku. Jedziemy sobie z zakupami ze sklepu, a na ziemi leży karta bankomatowa, zadzwoniłam do banku i zgłosiłam, może ktoś się ucieszy :happy:. Dobry uczynek na dzisiaj spełniony :-D.
Gotuje małej rybkę, ciekawe czy zje, bo jakoś nie ma do niej przekonania.

reklama
Do góry