reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ratujcie, moje dziecko po nieprzespanej nocy jest wykańczzające...:-:)-:)-:)-(

Powinna dzisiaj sobie spiewać
"Maruda maruda tak na mnie każdy woła, maruda, maruda wciąz słysze dookoła..":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja bym chciała dostac bon na zabieg kosmetyczny, przynajmniej mogłabym się troszke zrelaksować, ale mój Mikołaj to się nie domyśli takich rzeczy :-D

Może trzeba Mikołajowi podpowiedzieć:-D

"Maruda maruda tak na mnie każdy woła, maruda, maruda wciąz słysze dookoła..":-D:-D:-D:-D:-D

Współczuję. Może spróbuj małą troszkę położyć.

My jak go zobaczył to juz nie chciał oddać i tańczył przy nim .... no nie mogłam nie kupic. Zastanawiałam się nad tym telefonem z fisher price ( są dwa rodzaje :szok:) tym białym, co ma ekranik i się wyslwietlają literki i cyfry ale jednak wybralismy edusia :tak:

No i dlatego ja zawsze jak idę na zabawki to dziewczyny zostają z babcią
Ja bym chciała dostac bon na zabieg kosmetyczny, przynajmniej mogłabym się troszke zrelaksować, ale mój Mikołaj to się nie domyśli takich rzeczy :-D
Zanplo to migiem pisz list jeszcze nie jest za pózno:tak:

Oj to mogą sobie z Natalką łapki podac bo ona też marudna strasznie

Dzien dobry,

My dzisiaj wstałyśmy o 4.30:szok::szok::confused2: I moje przekochane dziecko od tamtej pory zasnęło dopiero pół godziny temu:sorry: Więc nie będę mówić o tym czy się wyspałam czy nie:-D

Pogoda do d...., i tak jak Wy chcę już śnieg!!! Niemężowy dzisiaj musi zostać dłużej w pracy, więc do jakiejś 19 siedzimy same, smutno trochę:-(

Posprzątałam od rana (miałam wyjątkowo duuużo czasu:-D) , obiadku nie muszę gotować, bo mam gołąbki od babci:-) Uwielbiam, Patrycja też:tak:

Kanuś, Ty się nie martw, że Mariczka jeszcze nie chodzi. U nas też jakoś się nie spieszy. Nawet za rączke ostatnio nie chce chodzić:-p Tylko na kolanach i już:-D

Idę na allegro poszperać, bo jeszcze nie wymyśliłam, co kupic Patrycji na święta:sorry:

PS. Mamy nowego ząbka:)
Gratulujemy ząbeczka;* i nie zazdrościmy pobudki :-p
Tygrysku moje dziewczyny są wielkimi fankami Bebe Lilly i my o mikołaju słychałysmy już w wakacje:-D
Nio Kokusiu to tak jak u nas.....Mari lubi wszystkie, a najbardziej Ty jesteś moim skarbem i Halo Dziadku :tak::-)

Mój "Aniołek" pospał dwie godzinki wstała o 15 i szaleje......akumulatorki naładowane to daje.....
A my czekamy na moja mamę,bo pojechała odebrać paszport,a cosik tam z systemem mają i czeka biedna.....a potem robi pyszniutkie fląderki na obiadek z suróweczką z selera i ziemiaczkami ze śmietanką.....ach juz mi ślinka cieknie :p:tak::-D

No w środę rano lecą do Kanady spowrotem....z jednej strony sie ciesze,bo wrócimy na swoje śmieci,ale z drugiej jak sobie pomyśle, ze zobaczymy się dopiero we wrześniu,albo później to tak mi smutko.....:zawstydzona/y:

Uciekam ,ale będę z doskoku kochane:*

Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj:tak::-D

reklama
Do góry