reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja bym chciała dostac bon na zabieg kosmetyczny, przynajmniej mogłabym się troszke zrelaksować, ale mój Mikołaj to się nie domyśli takich rzeczy
Może trzeba Mikołajowi podpowiedzieć
Ratujcie, moje dziecko po nieprzespanej nocy jest wykańczzające...:----(
Powinna dzisiaj sobie spiewać
"Maruda maruda tak na mnie każdy woła, maruda, maruda wciąz słysze dookoła.."
Współczuję. Może spróbuj małą troszkę położyć.
oglądacie rozmowy w toku?
wlasnie wlączylam
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
My jak go zobaczył to juz nie chciał oddać i tańczył przy nim .... no nie mogłam nie kupic. Zastanawiałam się nad tym telefonem z fisher price ( są dwa rodzaje ) tym białym, co ma ekranik i się wyslwietlają literki i cyfry ale jednak wybralismy edusia
No i dlatego ja zawsze jak idę na zabawki to dziewczyny zostają z babcią
Zanplo to migiem pisz list jeszcze nie jest za póznoJa bym chciała dostac bon na zabieg kosmetyczny, przynajmniej mogłabym się troszke zrelaksować, ale mój Mikołaj to się nie domyśli takich rzeczy
Oj to mogą sobie z Natalką łapki podac bo ona też marudna strasznieRatujcie, moje dziecko po nieprzespanej nocy jest wykańczzające...:----(
Powinna dzisiaj sobie spiewać
"Maruda maruda tak na mnie każdy woła, maruda, maruda wciąz słysze dookoła.."
kana161
Mama "terrorystek" :P
Gratulujemy ząbeczka;* i nie zazdrościmy pobudkiDzien dobry,
My dzisiaj wstałyśmy o 4.30 I moje przekochane dziecko od tamtej pory zasnęło dopiero pół godziny temu Więc nie będę mówić o tym czy się wyspałam czy nie
Pogoda do d...., i tak jak Wy chcę już śnieg!!! Niemężowy dzisiaj musi zostać dłużej w pracy, więc do jakiejś 19 siedzimy same, smutno trochę:-(
Posprzątałam od rana (miałam wyjątkowo duuużo czasu) , obiadku nie muszę gotować, bo mam gołąbki od babci:-) Uwielbiam, Patrycja też
Kanuś, Ty się nie martw, że Mariczka jeszcze nie chodzi. U nas też jakoś się nie spieszy. Nawet za rączke ostatnio nie chce chodzić Tylko na kolanach i już
Idę na allegro poszperać, bo jeszcze nie wymyśliłam, co kupic Patrycji na święta
PS. Mamy nowego ząbka
Nio Kokusiu to tak jak u nas.....Mari lubi wszystkie, a najbardziej Ty jesteś moim skarbem i Halo Dziadku :-)Tygrysku moje dziewczyny są wielkimi fankami Bebe Lilly i my o mikołaju słychałysmy już w wakacje
Mój "Aniołek" pospał dwie godzinki wstała o 15 i szaleje......akumulatorki naładowane to daje.....
A my czekamy na moja mamę,bo pojechała odebrać paszport,a cosik tam z systemem mają i czeka biedna.....a potem robi pyszniutkie fląderki na obiadek z suróweczką z selera i ziemiaczkami ze śmietanką.....ach juz mi ślinka cieknie
No w środę rano lecą do Kanady spowrotem....z jednej strony sie ciesze,bo wrócimy na swoje śmieci,ale z drugiej jak sobie pomyśle, ze zobaczymy się dopiero we wrześniu,albo później to tak mi smutko.....
Uciekam ,ale będę z doskoku kochane:*
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
Agacia82
Mami :)
brawo, gratulacjeJa wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
tygrysek82
Fanka BB :)
No gratulacje!!! Lutek witaj wśród chodzących szkrabówJa wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
Fifi to teraz biega , chodzenie go nudzi
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
gratulacje dla LutusiaJa wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj