Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gratulacje dla Lutusia
Ja już się nie mogę doczekać chodzenia;-)
Ja już się nie mogę doczekać chodzenia;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujemy, coraz więcej dzieciaczków maszeruje, my narazie tylko za rączki.Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj
Pytio a gdzie kupujesz ta kaczuszkę drewnianą???? widziałam latem dziewczynkę kiedyś z taka kaczuszką na spacerze i strasznie mi się spodobała , zwłaszcza jak śmiesznie nóżkami przebieraWięc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. ..