reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj:tak::-D
Gratulujemy, coraz więcej dzieciaczków maszeruje, my narazie tylko za rączki.
Jejku, Majka ma teraz etap strasznego wrzeszczenia, jak jej coś nie pasuje to tak krzyczy, że aż jej głos trzeszczy.

Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj:tak::-D

Gratulacje dla Lutusia!!!

My nadal tylko przy meblach...:sorry::sorry::sorry:

Moja maruda spi zobaczymy jak długo dzisiejszej nocy:eek::eek::eek::eek:ja mialam prasować ale chyba pójdę wcześniej spać na wszelki wypadek:tak::tak::tak:

A może ktoras chętna poprasowac u mnie???:sorry::sorry::sorry::sorry:

BRAWO LUTUŚ!!!

martusia - gratulujemy ząbka.

Widzę, że dziś mowa o prezentach. Wróciliśmy z Mikołaja w mojej szkole i Jaś oczywiście skonfiskował Hanii bębenek, który dostała, twierdząc, że on się lepiej nim będzie opiekował, a Hanii to czasem nawet pożyczy :-DWcześniej podobnie stało sie z dwoma lalkami i wózeczkiem :-D Więc mam świadomość tego, że kupując pod choinkę prezent Hanii, tak naprawdę kupuję go też Jasiowi :-D Więc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. I już wiem, kto będzie na tym punkcie szalał...

Witam wieczorową porą:cool2:

Właśnie Was nadrobiłam, ale wybaczcie, że nic od siebie nie dodam, ale padam na oczka:zawstydzona/y:Nadrobię za to jutro:tak:

Miłych snów.

Do juterka:happy:

Dzień dobry :-D u nas nocka lepsza mały znowu budził się tylko 3 razy,w końcu zaczynam troszke odżywać po przesypianych w miare nockach,wczoraj D przyczołgał się z bombonierą:-Doczywiście jak tylko mały ja zobaczył to sie rzucil na mnie:-D chyba nie docenialam tego swojego dżamonia:tak:może faktycznie sie zmienił...bo wszysto na to wskazuje

Więc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. ..
Pytio a gdzie kupujesz ta kaczuszkę drewnianą???? widziałam latem dziewczynkę kiedyś z taka kaczuszką na spacerze i strasznie mi się spodobała , zwłaszcza jak śmiesznie nóżkami przebiera:-D

Witam wtorkowo:tak: u nas szaro i ponuro , bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Idę na kawkę.

reklama
Chwile zylam zludna nadzieja,ze moze bede pierwsza...:-D:-D:-D...
Czesc Olu przodowniczko pracy:-)..
Siemanizacja lalki,wstawac i witamy wtorek!!

Do góry