reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego Madziu, spełnienia marzeń przede wszystkim :-)
i my życzymy 100 latek

dużo zdrówka i miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wredota :wściekła/y::-D:-D

A gdzie mamusia ? :-(
jestem, jestem
chociaz ktos jeszce pamieta mamusie:-:)-D:-D:-D

mamusia przeciez rano pracuje, wiec po pracy zaliczylysmy z karolinka zakupy w lidlu, kupilam taki fajowy rozowy dresik w lidlu i to tylko 25zl, no i teraz gotuje obiadzik i pije kawke i nadrabiam bb, bo duzo wczoraj naklikalyscie:-D:-D

reklama
i my życzymy 100 latek

dużo zdrówka i miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem, jestem
chociaz ktos jeszce pamieta mamusie:-:)-D:-D:-D

mamusia przeciez rano pracuje, wiec po pracy zaliczylysmy z karolinka zakupy w lidlu, kupilam taki fajowy rozowy dresik w lidlu i to tylko 25zl, no i teraz gotuje obiadzik i pije kawke i nadrabiam bb, bo duzo wczoraj naklikalyscie:-D:-D

i my i my sie podlaczamy:)!!dziendobry mamusie!

kokusia to jeszcze nic ... mojej siostry córka ma 21 miesięcy jest z Matim ten sam rocznik tylko ze ona z kwietnia a on z listopada i ona go nosi :szok::szok::szok::szok:
No to to świetnie musi wyglądac:-D

heheh wiecie dlaczego marudził:-D:-D wyniósł sobie krzesełeczko takie malutkie swoje z kuchni do przedpokoju i wlazł na nie ale już zejść nie umiał:-D:-D
Moja tez tak kiedys marudziła jak gdzieś wlazła a potem posżła po rozum do głowy i nauczyła sie złazic i jest spokój:tak:

Wiecie co ostatnio byłąm w kuchni i robiłam obiad, mały oczywiście siedział w sypialni (uwielbia to) za chwilę przychodzi , patrze a on obwieszony moimi stanikami i majtkami :eek:
On uwielbia bawić się moją bielizną :eek::eek::eek:
:-Dchłopak sie wprawia

No ale żeby mój zieńciunio też:szok: Mam nadzieję że na innych nie będzie sprawdzał swoich umiejętności tylko na Nati

a bałagan też jest, ale jutro będzie to samo więc nie sprzątam :-)
Ja też mam często takie podejście zwłaszcza jak mi się leń przypląta:-D

A ja czuję się okrrropnie marnie jako matka, nawrzeszczałam strasznie na dzieci. Miki marudził jak zwykle, z byle powodu ryk, oczywiście wspólna zabawa tez się skończyla rykiem. Powiedzialam żeby umył zęby i szedł spać bo dziś mu juz nie poczytam skoro taka beksa. Więc on foch i zamknął się w łazience.... tak się zamknął że nie mógł przekręcić tej blokadki i znowu w ryk. Myślałam, że oszaleję. Musiałam kombinerkami przekręcać śrubę z drugiej strony, po wielu próbach się udało. Przy akompaniamencie spazmów Mikołaja of course.Mąż u swojej mamy w szpitalu więc nawet nie miałam kogo o pomoc prosić. Na dobranoc weszłam do ich pokoju a tam oczywicie syf po działaniach Jagody - miała przykazane zawsze wieczorem sprzątnąc biurko i oczywiście jak do słupa...
Ech, człowiek tylko musi zrzędzić ostatnio przy nich.
Jeszcze Miki odwiedził kumpla z przedszkola po południu, rodzice tego kolegi go odwieźli a Miki w drzwiach w ryk, że on chciał spać u Januszka. A potem, że on się chce do niego przeprowadzić, bo my z tatą to tylko na niego krzyczymy.
Normalnie czuję się fantastico po prostu :eek::zawstydzona/y::crazy:
Justine pocieszę Cię że ja czasem też mam niezłe jazdy z moją czterolatką. To chyba taki wiek. I niestety czasem nie obejdzie się bez krzyku albo klapsa:no:

Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)
Prezent super a jakie korzyści dla Ciebie:-D I życzę żebyście szybciutko znalezli nowe mieszkanko:tak:

A gdzie ten filmik?
na Marzycielki blogu

A ja dzisiaj wolałabym, żeby moja nie spała, wczoraj przespała prawie cały dzień i dzisiaj też sie na to zanosi.

Mąż ma zawieź jej siki do badania, ale ona wypiła całą butlę i nie sika.
bo tak na zawołanie to nie ma :-D
Ja kiedys czekałam 30 min z woreczkiem przyklejonym do Matiego siusiaka i NIC, nawet puszczałam mu wode i robiłam siiiiiiiiii :-D:-D:-D
A on sie ze mnie tylko smiał :eek:

reklama
Witam. Jakas niewyspana jestem, chyba dlatego, że mala pół nocy spała z nami w łózku i oczywiście wepchała się na moja poduszkę, jakoś nigdy tatusiowi nie przeszkadza w spaniu.

Do góry