reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas dzien zlecial, troche porzadkow z pudelkami zrobilismy i w koncu kolyska Julci zniknela z sypialni, najwyzsza pora Jula nie spi w niej juz 8 miesiecy:-D:-D:-D:-D

A jutro moje święto:-p:-p:-p:-pa rowno tydzien po mnie nasza juleczka świetuje roczek...

Dobra dobra i tam mnie nikt nie czyta to zmykam spac i gasze swiatlo...

DOBRANOC!!!!!

reklama
Dobrywieczor!
Przedewszystkim dduuzo buziaczow dla dzisiejszych solenizantow i dla jutrzejrzych od razu w tym Madzienki kochanej =** Sto lat :tak::tak:
Ja juz wrocilam do pracy po tych wszystkich moich przejsciach, maly zdrowy wiec byl dzis w przedszkolu, malowali farbami wiec umalowany caly, nawet jak mu skarpetki sciagnelam to stopy pomalowane, nie wiem jak on to zrobil :-DMezowy po pracy ugotowal przpyszna kolacje zjedlismy przy swicach i winku, czuje sie znow jak panienka :-D:-D:-D Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)

Pierwsza:-D

Madzienko miłości i radości życzę. Sto lat.

Natalko po prostu synuś zdolny jest:-D
Ciekawa jestem czy mój by zakapował o co chodzi w malowaniu farbami, czy też się by umalował.

U nas dzien zlecial, troche porzadkow z pudelkami zrobilismy i w koncu kolyska Julci zniknela z sypialni, najwyzsza pora Jula nie spi w niej juz 8 miesiecy:-D:-D:-D:-D

A jutro moje święto:-p:-p:-p:-pa rowno tydzien po mnie nasza juleczka świetuje roczek...

Dobra dobra i tam mnie nikt nie czyta to zmykam spac i gasze swiatlo...

DOBRANOC!!!!!

100 LATEK SŁONECZO:-):-):-)

A ja siedzę i...
ehh:elvis:

a o mnie to już nie pomyślisz przy porannej kawce? :confused2::eek:
s
Olciu czy masz ochotę na poranna kawkę??:-p:-p:zawstydzona/y::sorry::-D

Witam wszystkie matki wariatki:tak:

Natalko super że wieczór z mężem się udał:tak: należy Wam się teraz duuużoooooooo takich miłych chwil:tak::tak: a samochodzik bombaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D bedzie laseczki zarywał synuś na te ferrari:-D:-D:-D

Hej

No my oczywiśćie juz na nogach :zawstydzona/y:

|Natalka Mati nie dosięga do pedałów tego auta, na poczatku nie chciał w ogole w nim siedzieć, miał pewne obawy :sorry:, potem jak go mąż posadził i pokazał ze mozna tym jeżdzić no to było ok. Siedzi rozwalony na całym siedzeniu , mąż steruje pilotem a on się rozgląda czy wszyscy na niego patrzą :-D. No ale masz rację nasze dzieciaczki są za małe na takie auto. Ale na lato juz bedzie ok.

reklama
Do góry