reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień Dobry;-)

My dopiero teraz się meldujemy, bo byłyśmy na małych zakupkach m.in kupiłam Małej upominek na Mikołajki

http://allegro.pl/item837856134_fisher_price_uczona_sluchaweczka_polska_gwarancja.html

i jestem trochę zawiedziona bo myślałam, że można regulować w tym głos-a tu ledwo co słychać:eek:

Ogólnie Córa zrobiła sobie prawie godzinną przerwę dzisiaj rano, od 5 do 6 się wierciła, śmiała i wogóle-normalnie nigdy tak nie miała:confused2:

Idę zjeść śniadanko i zaraz z kawunią wracam i Was nadrabiam;-)

A także:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i Madzii:-*

reklama
Dziewczyny mały mi na spacerku zrobił taki koncert , że myślałam, że zapadnę się pod ziemię :zawstydzona/y:
Moje dziecko nie lubi jeżdzić we wózku, nie lubi jeździć w foteliku samochodowym, on nie lubi nic. Ryczy wszystkiego, wstyd gdziekolwiek z nim iść a juz nie wspomnę o zakupach :-(
Ostanio nic mi nie wychodzi.

Kokusia gratuluję pierwszego kroku do odtawienia małej od piersi.
Dziękujemy za gratulacje:tak:
A co do tego wycia to nie masz się co dziwic. Mati zasmakował co to znaczy chodzic i nie chce juz byc uwiązany w wózku. My przy Martynce pożegnaliśmy wózek jak tylko nauczyła się chodzic za rączki bo już nie było mowy o siedzeniu na spacerku. Z Natalka narazie się udaje. Też mi się zaczynała wkurzac ale znalazłam na nią sposób i jak tylko wyjdziemy z domu to włączam jej ulubione piosenki nagrane na telefonie i jest święty spokój bo mała sobie śpiewa i tańczy a czasem nawet przy nich zasypia

Dzień Dobry;-)

My dopiero teraz się meldujemy, bo byłyśmy na małych zakupkach m.in kupiłam Małej upominek na Mikołajki

http://allegro.pl/item837856134_fisher_price_uczona_sluchaweczka_polska_gwarancja.html

i jestem trochę zawiedziona bo myślałam, że można regulować w tym głos-a tu ledwo co słychać:eek:

Ogólnie Córa zrobiła sobie prawie godzinną przerwę dzisiaj rano, od 5 do 6 się wierciła, śmiała i wogóle-normalnie nigdy tak nie miała:confused2:

A także:

ALANEK DOSTAŁ WCZORAJ IDENTYCZNY PREZENT, i u nas też słabo słychać :wściekła/y::wściekła/y:

Dzień Dobry;-)

A także:

Satin dźwięk jest prawidłowy, taki żeby dzieciom słuchu nie uszkodził, kupiłam taką rok temu siostrzenicy, jest bardzo fajna.

Agaciu ale po co Ty patrzysz na ludzi??Fabian potrafił mi urządzać koncert przez 2 kilometry kiedy szłam z nim z miasta do domu.A ja nawet nie zwracałam na to uwagi.I albo przestawał w końcu albo zasypiał.Widziałam,że co nie które panie to chętnie by mi dały kilka cennych rad i wskazówek albo nawet i zajęły się moim biednym,pokrzywdzonym dzieckiem:sorry: Ale gdybym ja mu ulegała za każdym razem to miałabym już ręce do podłogi i misia koala,który wisiał by na mnie całymi dniami:sorry: Jeszcze nie takie ataki histerii przed nami.

m.in kupiłam Małej upominek na Mikołajki

ALANEK DOSTAŁ WCZORAJ IDENTYCZNY PREZENT, i u nas też słabo słychać :wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny jak dobrze Was miec:tak:Też się niedawno zastanawiałam nad tą słuchawką bo mała mi zaczęła wyrywac telefon jak rozmawiam i też chce gadac ale skoro kiepsko słychac to chyba sobie daruję i kupię coś innego

Może i jest prawidłowy, ;-) ale inne zabawki w porównaniu do tej słuchawki, mi tak wyją, że hej :szok: ze dwa razy głośniej, więc myślałam, że z tą jest coś nie teges :sorry:

Moja siostra była zadowolona bo Tosia przykładała ją do ucha i dzwoniła do wszystkich (halo papa ) i nie wkurzało to domowników hałasem , więc naprawde polecam:-D:-D.

reklama
Kokusiu ja tak naprawdę to cała się gotuję w środku przy tych jego atakach...Ale wiem,że muszę wytrzymać i udawać,że mnie to nie wzrusza.Po pierwsze dla dobra Fabianka,po drugie żeby z nim nie oszaleć:sorry: Ostatnio znajoma,która ma synka młodszego o 3 miesiące stwierdziła,że jestem strasznie spokojna i jak na mnie patrzy to nie może się nadziwić,że zwracam Fabianowi uwagę i reaguję na to wszystko z takim spokojem jakbym w ogóle w tym momencie nie miała w sobie żadnych emocji.A co ja innego mam zrobić?Wykończyć się nerwowo czy denerwować na dziecko,że po prostu czegoś chce?czy ulegać we wszystkim albo uciekać od ludzi jak tylko zaczyna swoje histerie?A co będzie później?Wole uczyć się wytrzymywać to już teraz;-)

Do góry