blizniaki2000
Fanka BB :)
A gdzie ten filmik?Marzycielko oglądnełam właśnie filmik jak Twoja Oliwka chodzi, po prostu cudo, jak ja już czekam na tą chwilę.
Dobrze, ze wróciłaś do pracy i do normalnosci, nie masz czasu na rozmyślania. Super, że w miły sposób spędzacie czas, oby wiecej takich randek w Waszym życiu. A prezencik dla Oskarka superancki.Ja juz wrocilam do pracy po tych wszystkich moich przejsciach, maly zdrowy wiec byl dzis w przedszkolu, malowali farbami wiec umalowany caly, nawet jak mu skarpetki sciagnelam to stopy pomalowane, nie wiem jak on to zrobil Mezowy po pracy ugotowal przpyszna kolacje zjedlismy przy swicach i winku, czuje sie znow jak panienka Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro
Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplacaIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane
powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka
MADZIU KOCHANA:
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
Wielki buziak dla Ciebie
a w sercu zawsze zielonej wiosny