reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękuje Kochane za miłe przyjęcie:tak:

Tygrysku od dziś będziesz miała nowe towarzystwo do kawki, bo niedawno dopiero nauczyłam się pić-bo wcześniej była bleee:-)

A tym czasem moje dziecko próbuje wejść na laptopa, więc muszę się z nią pobawić:-p

Witaj, skąd jesteś napisz nam cos więcej o sobie!!!!

reklama
ALANKU I OLECZKU NASZ KOCHANY PRZYSTOJNIAKU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU, DUŻO UŚMIECHÓW, SŁONECZKA I WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO :tak::tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 185317
sto lat sto lat sto lat :-D:-D

Tygrysku od dziś będziesz miała nowe towarzystwo do kawki, bo niedawno dopiero nauczyłam się pić-bo wcześniej była bleee:-)

A tym czasem moje dziecko próbuje wejść na laptopa, więc muszę się z nią pobawić:-p
Witaj :tak:

No kochana witaj wśród nałogowców kawy:-D:-D:-D Agacia mnie ostatnio olewa i nie mam z kim pić :eek:

Kokusia przez Twojego nowego kubusia myli mi się ze to mój post :-D

Mam to samo!!!!!!!! :-D:-D widzę Kubusia i myślę sobie o Agacia :-D ale za chwile patrze dokładniej i szok !!!!!!!!!!!! Kokusia:shocked2:

reklama
Do góry