ALANKU I OLECZKU NASZ KOCHANY PRZYSTOJNIAKU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU, DUŻO UŚMIECHÓW, SŁONECZKA I WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO
Zobacz załącznik 185317
Wszystkiego najlepszego Misiolki:-):-):-)!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ALANKU I OLECZKU NASZ KOCHANY PRZYSTOJNIAKU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU, DUŻO UŚMIECHÓW, SŁONECZKA I WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO
Zobacz załącznik 185317
Życzenia Ollci robią dzisiaj furorę, więc też sie podpinamALANKU I OLECZKU NASZ KOCHANY PRZYSTOJNIAKU
Zobacz załącznik 185317
Bliźniaczku u nas jak była 3-dniówka to Mari gorączka spadła w sobotę rano,a dopiero w niedziele popołudniu była wysypka i to na początku bardzo delikatna.....zdróweczka!!!!!!!!!!!Czekamy i czekamy na ta wysypkę jak na zbawienie
oj cudnie tak do tych czasów wrócic wspomnieniami chociazA mnie wzięło na wspomnienia-rok temu moje dziecko spało sobie spokojnie w szpitalnym wózeczku, a ja zamiast odsypiać poród, siedziałam i na niego patrzyłam.... A teraz siedzi sobie koło mnie mała mądrala i kręci głową, że chce mleko a nie kanapeczkę
Madziu u mnie Fifi robi identycznie dlatego jak tylko wychodzę z pokoju wstawiam leżaczek tam gdzie Fifi nie może dostać i dlatego mialam obawy przed zakupem krzesełka uczydełka gdyź on na nie pewnie by właził a schodzić jeszcze nie potrafi
A My dziś mieliśmy się wybrać do koleżanki ciężarówki ale taka pogoda nijaka że mi się odechciało :--(
Ja nie wiem jakaś nowa się przypałętała na grudniówki i jakimiś buźkami tutaj strzela Witaj SATIN , powiedz nam coś o sobie;-):-)
Witamy,kimkolwiek jestes;-)..