reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Moja ostatnio dostała z buta od 2-latka, bo mu zabrała zabawkę, ale i tak nie oddała :-) Córcia zjadła obiadek to teraz czas na mnie. Smacznego wszystkim, które jeszcze nie jadły.

Moja ostatnio dostała z buta od 2-latka, bo mu zabrała zabawkę, ale i tak nie oddała :-) Córcia zjadła obiadek to teraz czas na mnie. Smacznego wszystkim, które jeszcze nie jadły.

Ja juz ze trzy obiady zjadlam..:szok:...:-D:-D
Ale zwale to na kark siedzenia w domu:-D
Kurde,mielismy jechac do znajomych takich co maja roczna corcie i Amo jak zwykle nie wie,o ktorej powroci z pracy:eek:...
Agaciu,mozemy sobie podac rece:sorry:

No tylko, że już czasami mam dość

Agaciu ja również Cie rozumiem, bo mój M też o 20 dopiero ląduje w domu i w dodatku mega zmęczony:sorry: Np. wczoraj zamówiliśmy ze sobą może z pięć zdań, bo szybko wziął prysznic i poszedł spać:confused2:

Jej moje dziecko jest dzisiaj mega marudne-idą jej chyba zęby trzonowe:eek:

Oj laseczki gdzie jesteście wszystkie?????/

Babcia poszła na ploty do brata i odwiedzinki przy okazji,a ja już wariuje z moim brojem szalonym.......jejku ile to dziecko ma energii.... :sorry::sorry::sorry: idzie oszaleć....

Oj ostatnio to cos mi sie tylko narzeka...jeszcze jestem zła,bo zamówiłam to łóżeczko w sobotę i do dziś go nie ma jeszcze....a miało byc niby kurierem...za pobraniem.....:wściekła/y: jutro wraca Henryk do mamy i przenosimy sie znowu do teściowej....a my bez łóżeczka cały czas......:-:)-:)zawstydzona/y:

reklama
Kaja mój też nigdy nie wie i do tego zawsze jest później niż powie. Planowanie w naszym (moi9m )przypadku jest naprawdę trudne.

Strasznie mnie znowu głowa boli...

Do góry