Agacia82
Mami :)
no to co ja mam powiedziec mój mąż wraca najwczesniej o 20:00 - Twój to chociaz o 18:00 jest w domua no sama w domu siedzę to już na mózg mi się rzuca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to co ja mam powiedziec mój mąż wraca najwczesniej o 20:00 - Twój to chociaz o 18:00 jest w domua no sama w domu siedzę to już na mózg mi się rzuca
trójkąt
ej dziwczyny to jeszce nie 22.00, poczekajcie chwilkeo matko tygrych juz ma kosmate mysli
a no sama w domu siedzę to już na mózg mi się rzuca
Moja ostatnio dostała z buta od 2-latka, bo mu zabrała zabawkę, ale i tak nie oddała :-) Córcia zjadła obiadek to teraz czas na mnie. Smacznego wszystkim, które jeszcze nie jadły.
No tylko, że już czasami mam dośćJa juz ze trzy obiady zjadlam.....
Ale zwale to na kark siedzenia w domu
Kurde,mielismy jechac do znajomych takich co maja roczna corcie i Amo jak zwykle nie wie,o ktorej powroci z pracy...
Agaciu,mozemy sobie podac rece
No tylko, że już czasami mam dość