reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziesiata..:eek::-D...
Siemanizacja laski..oo jak mi sie spac chce,padam na twarz...
MAryska juz od kilku nocy spi z nami,i to tak,ze albo ja biore,albo jeczy...godzine,dwie...i zawsze wymiekne i moja niekonsekwencja wezmie gore..
A do tego wszystkiego,spi w poprzek...Pomiedzy nami,ale w poprzek..I chociaz lozko jest szerokasne,to wychodzi na to ze nie wystarczajaco szerokie dla trojki w tym jednego spiacego na odwrot niz Pan Bog przykazal....Zasypiam na stojaco..:eek:

u nas nocki przekraczają wszelkie pojęcie... Bartek nadal śpi z nami... no ale żeby przynajmniej spał jak człowiek! a on co 5 sekund zmienia pozycję, wstaje , kładzie się, przewraca na jeden bok, na drugi bok, na plecy, na brzuch, nogi na głowę, głowa do dziury jakiejś, no szok po prostu :szok::szok::szok:

reklama
ALANKU I OLECZKU NASZ KOCHANY PRZYSTOJNIAKU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU, DUŻO UŚMIECHÓW, SŁONECZKA I WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO
:tak::tak::tak::tak::tak:

tort_597.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU, DUŻO UŚMIECHÓW, SŁONECZKA I WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO

Zobacz załącznik 185317

Podpisujemy się.

Witam Serdecznie.

W nocy Młoda znowu miała biegunkę po mleku:no: Ja nie wiem o co chodzi.
Muszę lekarzowi o tym powiedzieć i chyba nie dawać jej w nocy ale z drugiej strony jak jest głodna to co zrobić?

Justine ja też mam teraz inne pojęcie o ciąży, rodzeniu i wychowywaniu dziecka.
Przy drugim będe spokojniejsza:tak:

u nas nocki przekraczają wszelkie pojęcie... Bartek nadal śpi z nami... no ale żeby przynajmniej spał jak człowiek! a on co 5 sekund zmienia pozycję, wstaje , kładzie się, przewraca na jeden bok, na drugi bok, na plecy, na brzuch, nogi na głowę, głowa do dziury jakiejś, no szok po prostu :szok::szok::szok:
u nas jest to samo w nocy go biore do siebie z lenistawa a potem zaluje bo sie wyspac nie moge bo sie wieci po calym lozu:-D

Zobacz załącznik 185317
podpinamy sie:tak:

Witajcie, u nas nocka ok, troszku już pospacerowałyśmy a teraz Jula szaleje, wchodząc na leżaczek i stając na nim:szok::szok::szok::szok:
U nas zimno i pochmurmo, ma padac....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kanus zazdroszczę koleżanki w bloku, ja takowej nie mam:confused2::confused2::confused2::confused2:

NIO WYSZŁO MNIE 16ZŁ BEZ GROSZA......same klocki 7,99 i 8 łz przesyłka....

oj kochanie zdrówka dla Was:*

Nio super stprawa....u nas jest coisk takiego:http://www.przystanekswietegomikolaja.pl

to miałam Wam odpisać wczoraj......ale komp mi siadł i lipa .......wiec jest teraz.....:sorry::-p

Widzialm ten przystanek, przegladając forum rok temu, tez wysylalas linka i wlasnie mialam Ciebie o to zapytac:tak::tak::tak:

Olcia u nas Jula tak szaleje nad ranem, wierci sie...podobnie jak u was...musze zapytac pediatre czy wie o co może chodzic naszemu dziecku:-D:-D:-D:-D

STO LATEK DLA ALANKA I OLECZKA!!!
mis15.gif

reklama
Witajcie, u nas nocka ok, troszku już pospacerowałyśmy a teraz Jula szaleje, wchodząc na leżaczek i stając na nim:szok::szok::szok::szok:
Madziu u mnie Fifi robi identycznie dlatego jak tylko wychodzę z pokoju wstawiam leżaczek tam gdzie Fifi nie może dostać:zawstydzona/y: i dlatego mialam obawy przed zakupem krzesełka uczydełka gdyź on na nie pewnie by właził a schodzić jeszcze nie potrafi :-p

A My dziś mieliśmy się wybrać do koleżanki ciężarówki ale taka pogoda nijaka że mi się odechciało :-:)-(

Do góry