Agacia82
Mami :)
bo kubusie są sliczneOj bo ja już święta czuję a nie chciało mi sie szukac świątecznej MaiObiecuję żę w styczniu wrócę do swojego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo kubusie są sliczneOj bo ja już święta czuję a nie chciało mi sie szukac świątecznej MaiObiecuję żę w styczniu wrócę do swojego
no ja nie wiem teraz na biednego Mateuszka zgania!!!!!!!!!hihi...
No nie olewa, nie olewa tylko mój syn poprzetawiał mi rytm dnia
Tygryski teżbo kubusie są sliczne
bo kubusie są sliczne
W końcu starsza siostra to uważa się za silnąNo ja od zawsze jestem zakochana w Kubusiu Puchatku. Całe szczęście mężowy podziela tą miłośc
Dziewczyny ja oszaleję. Od jakiegoś czasu Martyna nosi Natalkę. Teraz mała poszła sobie na rajony a za chwilę Martyna ją tacha do mnie
trójkątNo ja od zawsze jestem zakochana w Kubusiu Puchatku. Całe szczęście mężowy podziela tą miłośc
o matko tygrych juz ma kosmate myslitrójkąt
Ale jak to śmiesznie wygląda jak mała jej się fajta między nogamiW końcu starsza siostra to uważa się za silną
A jak:-)Trzeba sobie wkońcu życie urozmaicactrójkąt
a no sama w domu siedzę to już na mózg mi się rzucao matko tygrych juz ma kosmate mysli