Myszqa
Fanka BB :)
Ja chciałam Karola ale mój szanowny Małżonek się nie zgodził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie ciężaróweczki :-)
ale się wczoraj wkurzyłam poszłam w piatek umówic się do fryzjera, poszłam z siostra która miała na piatek umówiona wizyte, umówiłam sie i wyszłam, w chwili kiedy zamknełam za soba drzwi zakładu "znajoma" fryzjerka strasznie obrobiła mi dupsko że ponoć strasznie zbrzydłam i moja córcia odbiera mi urodę wpiepszaja mnie takie głupie laski które paplają co im slina na język przyniesie niecierpie takich plotkar
Też myślałam, tak jak Ty, ale pytałam lekarza i okazało sie że to nieprawda.
Wszystko zależy od tego, z jakich powodów było cc, ja miałam dlatego że jednemu bliźniakowi zanikało tętno, teraz będę miała jedno dzidzię i na razie jest ok, więc mój doktorek powiedział, zebym sie pozytywnie nastroiła do porodu naturalnego. a wszytsko okaze się i tak w ostatniej chwili, bo przeciez moze sie okazać, że wskazane będzie cc z innych powodów.
Ale nie ma tak, ze jak jedno cc, to za każdym razem tak będzie.
No tak ale ja chciałam coś bardziej oryginalnego. Julka albo Kajtka albo Miłosza. Ale nie "Kajtek bez majtek", "Julek - to tak jakby dzieciak nazywał się Jurek ale nie wymawiał literki R", "Miłosz- a może Czesław" itd. Na wszystko ma gotową odpowiedź.
Ja sie teraz boje porodu, za pierwszym razem sie nie balam bo nie wiedzialam co mnie czeka, mówilam sobie ze nie bedzie tak zle itd. Teraz juz wiem co mnie czeka i mam cykora ale jescze kupa czasu
Poza tym mam problem, od kilku dni zaczelam sie zastanawiac czy napewno imie ma byc Aleksander.Nie moge sie przywiazac do niego, nie mowie do brzuszka po imieniu itd jakos mi nie pasi.Wczoraj powiedzialam o tym mezowi. Niewiem co teraz robic.Na poczatku byla jescze opcja Igora ale tyle tych Igorów...zreszta mam nazwisko Nowak i Igor Nowak jest w na wspolnej hihi Żadne imie a mam jescze pare pomyslów mnie nie przekonuje, mam juz zalamke ze sie nie zdecyduje i bede musiala nazwac byle jak na szybko :-(
Marzycielko główka do góry. To przez pogodę dzisiejszą nie moze się zdecydować czy ciepło ma byc czy zimno. Też mam jutro USG ale to 4D. na 19:20 :-)
Witam serdecznie mamusie po weekendowym mym niebycie forumowym
Dziś jedziemy z moją Kluską na USG połówkowe, troszkę się boję, ale na szczęście udało mi się ostatnio oko puścić do naszego gina by nie mówił że to ważne badanie bo moja Kluska wtedy się strasznie przejmuje a to i tak nic nie zmieni, a przynajmniej nerwów troszkę zaoszczędzi.....
Nie wiem czy pamięć ma dobra jest, ale apropo`s CC to chyba gdzieś czytałem że jak kobieta miała wcześniej już CC to przy nstp porodach też już jest CC a nie SN ze względu na szwy itp.... ale ręki sobie uciąć nie dam.....