reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć Mamuśki i Tatusiu:)
Będziemy mieć faceta. USG nie pozostawiło wątpliwośći.
Chyba ogłosimy casting na imię dla chłopca bo nie mamy zielonego pojęcia:baffled:
Przesledziłam 27 stron imion po 4 kolumny czcionką 10 (tyle wyszło imion dopouszczonych przez USC) i zaczęłam skreśać te, których nie chcę. Zostało mi 7 imion. Mój mężuś przyszedł i skreślił te pozostałe 7:baffled:

Gratuluję synka :-D
Nie martw się ja też nie mam imienia dla chłopca :baffled:. Zadne mi się nie podoba:no:. Myślałam o mateuszku, ale sama nie wiem.

reklama
Chyba ogłosimy casting na imię dla chłopca bo nie mamy zielonego pojęcia:baffled:
Przesledziłam 27 stron imion po 4 kolumny czcionką 10 (tyle wyszło imion dopouszczonych przez USC) i zaczęłam skreśać te, których nie chcę. Zostało mi 7 imion. Mój mężuś przyszedł i skreślił te pozostałe 7:baffled:

Gratuluję synka!!!!:tak:

Gratuluję synusia :-):-):-)

A ja dzisiaj mam zjechany humor na maxa.Taka jakby radość życia mnie opuściła. Hmm nic mi się nie chce i nic mnie nie cieszy.
Zaczęłam z tego powodu wkurzać męża ale się nie dał złamać i nie jest na mnie zły.
A ja nie wiem co robić bo nie mam ochoty na nic....

Trzymajcie się.

Marzycielko, solidaryzuje sie z Tobą w 100%.
Od wczoraj wieczora jestem nie do życia, nie mam humoru i jestem smutna, nikt mnie nie lubi, nkit mnie nie kocha, o ja biedna nieszczęśliwa...........
Dzisiaj rano było trochę lepiej, ale znów zapierdziel w pracy i znów odechciało mi się wszystkiego, na wszystko brakuje mi czasu.
Jadę zaraz po zakupki, bo jutro znów ciężki dzień, a jeszcze trzeba obiadek na jutro ugotować. Dobrze, ze w tym tygodniu szykuje sie długi weekend.
Wpadnę jeszcze wieczorkiem, poczytac co nasmarowałyście. Do usłyszenia

Yoka weź coś przeciwbólowego i idź spać. Pamietaj Ty się męczysz, córcia też. To juz nie pierwszy trymestr. Czasem trzeba..Trzymam kciuki !! Ja też już chyba znam wszystkie rodzaje bólu zęba:baffled:

Eeeeeeee :-:)-:)-( dziewczyny u mnie jest to samo. Nie mam nastroju na nic już od jakiegoś czasu, wszystko jest źle :no:.

W ogole dzisiaj mam na ochotę na cos pysznego , ale ... nie wiem na co :baffled:

Cześć dziewczynki :)
Witam po nadmorskim urlopie. Ciekawe, czy mi się uda nadrobić to, co pisałyście, hehe.
Pogoda nam dopisała super, tylko 3 dni z 14 nie nadawały się do pójścia na plażę! Za to nasza latorośl dała nam nieźle w kość. Bunt dwulatka pełną gębą... No, ale takie są uroki wakacji z dziećmi. A jak będzie dwójka... Uff.

Mała za to w brzuszku kopie z zaskakującą regularnością, zawsze o tej samej porze i to tak mocno, że aż mi całym brzuszkiem trzęsie. Nawet podróż nie była najgorsza, mimo że to ponad 700 km.

YOKA28 na ból zęba to proponuje paracetamol podobno nie szkodzi dzidzi, mój lekarz tak mówił bo ja mam migreny i powiedział ze spokojnie można brać.

Anka34 ja będę rodzic w Raszei

reklama
Serdecznie gratuluje syneczka :-)

Ja tez sie dzisiaj zreszta razem z miskiem moim niespecjalnie czuję....poszłam nawet do sklepu zaopatrzyc sie w batniki i ciasteczka maślane na poprawę nastroju,ale cos nie bardzo pomogło....cos chyba wisi w powietrzu.....:baffled:

Do góry