reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam Was poniedzialkowo
wlasnie wrocilam od poloznej, slyszalam serduszko naszej corci, ale troche mnie martwi to ze przy badaniu brzucha polozna do drugiej spytala ,,22tydzien?,, i pokazala chyba gdzie mam macice. Na to ta druga ze jest ok i chyba powiedziala ze dlatego ze jestem krotka. mam 150cm wzrostu. Nie wiecie czy to moglo o to chodzic ze jestem niska to moge miec wysoko macice? Zaluje ze nie dopytalam ale moj M byl ze mna pierwszy raz i troche bylam zestresowana.:sorry2:

reklama
dagulla problem jest w tym ze szukam imienia od kwietnia,przestudiowalam wszystkie strony z imionami,ksiazki, fora... juz sie powtarzaja imiona, nie ma nowych a mi nic nie pasuje.Są co mi sie nawet podobaja ale wlasnie, nie robia jakiegos mega wrazenia :zawstydzona/y:

Myszqa Gdyby patrzec tak na skojarzenia to zadne imie by nie moglo być. Mi nie podobaja sie imiona stare, naszych dziadków jak Stasiu, Jasiu,Franek itd. Też nie lubie takich popularnych za mojego rocznika jak Tomek ,Łukasz, Karol... ani imiona "na czasie" kojarzące mi sie ze światowymi jak np. Milan, Brian, Jessica, Alan. Bede wybierac z pozostałych :tak:

witam Was poniedzialkowo
wlasnie wrocilam od poloznej, slyszalam serduszko naszej corci, ale troche mnie martwi to ze przy badaniu brzucha polozna do drugiej spytala ,,22tydzien?,, i pokazala chyba gdzie mam macice. Na to ta druga ze jest ok i chyba powiedziala ze dlatego ze jestem krotka. mam 150cm wzrostu. Nie wiecie czy to moglo o to chodzic ze jestem niska to moge miec wysoko macice? Zaluje ze nie dopytalam ale moj M byl ze mna pierwszy raz i troche bylam zestresowana.:sorry2:

A na jakiej wysokosci masz ta macice?

Witam wszystkie mamuski w poniedziałkowe poranko-południe.....haahahah

Ja dopiero wróciłam od kumpeli,zostalismy u niej z miśkime na noc...kurcze jakos nie moge się odnależć dzisiaj....malenka nasza chyba tak sie przestraszyła wczorajszych chałasów na posiadówie u kumpeli,ze wcale się nie ruszała....dopiero w nocy cos sie tam pokręciła....az się przestraszyłam troche....
Ja zaraz uciekam na zakupki....

Buziaczki mamuski i do pozniej:*

witajcie ciężaróweczki :-)

ale się wczoraj wkurzyłam :crazy: poszłam w piatek umówic się do fryzjera, poszłam z siostra która miała na piatek umówiona wizyte, umówiłam sie i wyszłam, w chwili kiedy zamknełam za soba drzwi zakładu "znajoma" fryzjerka strasznie obrobiła mi dupsko :crazy: że ponoć strasznie zbrzydłam i moja córcia odbiera mi urodę :baffled: wpiepszaja mnie takie głupie laski które paplają co im slina na język przyniesie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niecierpie takich plotkar:baffled:

Cyprysiowa ja dopiero jutro się dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka. Jakoś mam takie przekonanie, ze będzie chłopak. Zobaczymy :-) A co do imienia to mamy taki problem z imieniem dla chłopaka, że już zaczynam świrować :rofl2:
Na początku miał być Tadeusz. Ale mi się odwidziało. I tak będzie miał na drugie imię. No to jak na pierwsze??? Mi się podoba Julek, Karol, Kuba, i Cyprian;-) A Misiek jak zawsze kręci nosem. Już mam zapowiedziane, ze nie będzie żaden Karolek bo to imię dla zniewieściałego chłopca. Cyprian - odpowiedź mojego męza - Kamil Norwid. Kubuś - PUCHATEK KUBUŚ - cały dzień chodził i śpiewał. No oszaleć można. A jemu się podoba Jan. No ale dać dziecku dwa "dziadkowe" imiona Jan Tadeusz - to trochę przegięcie:-D
Ale mnie ubawiłaś tym soim postem z imionkami hihi....

cyprysiowa mam ten sam problem, niby mamy z miskiem dwa typy dla naszej niuni; Lena i Judyta ale jakoś nie za bardzo podchodza mi te imiona:baffled:

Cyprysiowa jak u nas się dziewczynka na chłopaka przypadkiem przemieni to damy na imie Filip... może to Ci się spodoba bo ani stare ani nowe ani specjalnie oklepane....

reklama
Do góry