reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry mamuśkom wszystkim...ja już wstałkam teraz się wybieram na sobotnie zakupki,ale mam juz liste,bo tak to tacham te siatki z niepotrzebnymi rzeczami:p hahaa potem jakies pyszne sniadano i zabawa w obiadek,a potem bedzie misiek w odmku i cos sie wymysli....
no to do pozniej:*

reklama
Dzień dobry.

Zaraz bede jadla śniadanko i piła inke a pozniej sie szykuje do wyjscia.

Co do zgagi to ja mialam moze kilka razy w tej ciazy narazie, z Cyprianem mialam chyba juz i do konca ciazy praktycznie dzień w dzień.

Cześć mamuśki:-)

Ja wstałam przed chwilką a mąż poleciał z psami ;-) Ja odpoczywam bo mało tej nocy spałam a plecy to mam jakby ktoś mnie skopał:dry: A może mój mnie kopał w nocy:-D:-D

Zgagę też mam czasami potworną ale nic nie biorę tylko wytrzymuje bo aż tak bardzo mi nie przeszkadza.

Co do psów i dzieci to powiem jedno KOCHAM JE i DBAM O NIE i chciałabym aby każdy tak robił no ale nie zawsze tak się da;-)

A Was lubię za Wasze charakterki :-D Można z Wami podyskutować .

Witam ciężarne diablice :-D:-D:-D

No ja właśnie dziś mam okropna zgagę.....zresztą coś ostatnio bardzo często...i słyszałam że mleko bardzo pomaga a ja go nie cierpię...migdały nic nie dają...:-(

Dzień dobry dziewczęta:)

Zgagi nie mam i wogóle nigdy w życiu nie miałam, więc nawet nie wiem czego się spodziewać:)

Powiedzcie mi pijecie kawkę ? Bo ja nie umiem się bez niej obejść:(

Jest tu wogóle ktoś kto ma termin później niż ja (29.12) ??

Hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę bo dzisiaj mam dużo pracy :-).

Ja też mam czesto zgage, zwłaszcza wieczorem jak kłade się spać. Ja pije mleko i kakao , eeeee i tak nic nie pomaga :-(.

Kawę oczywiście piję, ale tylko jedna dziennie z mleczkiem.

hej ZGAGA uufffff...........niestety prześladuje mnie ciągle od samego początku zajścia w ciążę:(uroki naszego stanu :)piję mleko i tak nic nie pomaga...

Witajcie

Ja zgage mam bardzo zadko, a pomaga mi pol tabliczki czekolady, ale to nie najlepszy sposob...wiem....wiem:-) tylko mam wymowke:-):-):-)

reklama
Cześć mamuśki:-)

Co do psów i dzieci to powiem jedno KOCHAM JE i DBAM O NIE i chciałabym aby każdy tak robił no ale nie zawsze tak się da;-)

A Was lubię za Wasze charakterki :-D Można z Wami podyskutować .

Marzycielko ja też bardzo kocham psy i uwierz że gdybym nie musiała to bym mojego psa nie oddała, a twoja opinia na temat dziecka po prostu troszkę mnie zabolała...

co go zgagi to ja parzę sobie codziennie siemię lniane (jest troszkę niesmaczne) i mi pomaga

Do góry