reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry mamuśkom wszystkim...ja już wstałkam teraz się wybieram na sobotnie zakupki,ale mam juz liste,bo tak to tacham te siatki z niepotrzebnymi rzeczami:p hahaa potem jakies pyszne sniadano i zabawa w obiadek,a potem bedzie misiek w odmku i cos sie wymysli....
no to do pozniej:*

reklama
Dzień dobry.

Zaraz bede jadla śniadanko i piła inke a pozniej sie szykuje do wyjscia.

Co do zgagi to ja mialam moze kilka razy w tej ciazy narazie, z Cyprianem mialam chyba juz i do konca ciazy praktycznie dzień w dzień.

Cześć mamuśki:-)

Ja wstałam przed chwilką a mąż poleciał z psami ;-) Ja odpoczywam bo mało tej nocy spałam a plecy to mam jakby ktoś mnie skopał:dry: A może mój mnie kopał w nocy:-D:-D

Zgagę też mam czasami potworną ale nic nie biorę tylko wytrzymuje bo aż tak bardzo mi nie przeszkadza.

Co do psów i dzieci to powiem jedno KOCHAM JE i DBAM O NIE i chciałabym aby każdy tak robił no ale nie zawsze tak się da;-)

A Was lubię za Wasze charakterki :-D Można z Wami podyskutować .

Witam ciężarne diablice :-D:-D:-D

No ja właśnie dziś mam okropna zgagę.....zresztą coś ostatnio bardzo często...i słyszałam że mleko bardzo pomaga a ja go nie cierpię...migdały nic nie dają...:-(

Dzień dobry dziewczęta:)

Zgagi nie mam i wogóle nigdy w życiu nie miałam, więc nawet nie wiem czego się spodziewać:)

Powiedzcie mi pijecie kawkę ? Bo ja nie umiem się bez niej obejść:(

Jest tu wogóle ktoś kto ma termin później niż ja (29.12) ??

Hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę bo dzisiaj mam dużo pracy :-).

Ja też mam czesto zgage, zwłaszcza wieczorem jak kłade się spać. Ja pije mleko i kakao , eeeee i tak nic nie pomaga :-(.

Kawę oczywiście piję, ale tylko jedna dziennie z mleczkiem.

hej ZGAGA uufffff...........niestety prześladuje mnie ciągle od samego początku zajścia w ciążę:(uroki naszego stanu :)piję mleko i tak nic nie pomaga...

Witajcie

Ja zgage mam bardzo zadko, a pomaga mi pol tabliczki czekolady, ale to nie najlepszy sposob...wiem....wiem:-) tylko mam wymowke:-):-):-)

reklama
Cześć mamuśki:-)

Co do psów i dzieci to powiem jedno KOCHAM JE i DBAM O NIE i chciałabym aby każdy tak robił no ale nie zawsze tak się da;-)

A Was lubię za Wasze charakterki :-D Można z Wami podyskutować .

Marzycielko ja też bardzo kocham psy i uwierz że gdybym nie musiała to bym mojego psa nie oddała, a twoja opinia na temat dziecka po prostu troszkę mnie zabolała...

co go zgagi to ja parzę sobie codziennie siemię lniane (jest troszkę niesmaczne) i mi pomaga

Do góry