reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej

Ten fotograf robiła nam zdjęcia i wkleił na swoją stronę parę :eek:
http://karolbudzinski.pl/gallery.php/195/1

Sto latek dla Oliwki

Aga, bo jesteście oboje śliczni, a zdjęcia są przepiękne, i dlatego pewnie je wkleił :tak::tak::-):-) taka fajna reklama jego zdolności fotograficznych :tak:, ja bym była dumna :zawstydzona/y::-) jak bym miała takie śliczne zdjęcia i ktoś chciał by je pokazać ...:-)

Sto lat dla dzisiejszych świętujących szkrabków :-)

reklama
no bo w 28 tygodniu sie urodzily ale czemu co i jak :-D to juz niewiem bo niechce mi sie szukac bo dziewczyny maja taka produkcje jak my mialysmy w ciazy :laugh2::laugh2: tylko te zdjecia znalazlam;-)
Tęsknie za tymi czasami. Chyba jestem okrutna, bo chciałabym cofnąc czas chociaż na tydzien. Zebym mogła odpocząć, poczytać, pospać :-(

my wrocilismy wlasnie ze spacerku zmarzlam strasznie i pije gorace kakao a maly smacznie sobie spi we wozeczku :tak: cos mi wozek trzeszczy:-D albo od tego zimna albo juz szwankuje:-D
mojemu znowu zaczynają koła piszczec ale to od tego błota.

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:
My mamy w tym roku aż 4 cmentarze do objechania i na dwa to napewno dziewczyny zabieram bo nie będę ich miała z kim zostawic a na dwa pozostałe to raczej zostawię je u mamy

Kochana lacze sie z Toba w bolu. Nocka u nas masakryczna, pobudka co chwile, oka nie zmruzylam:-( I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecie:wściekła/y: Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?
Kochana moja też ostatnio się okropna zrobiła i piszczy albo drze się z byle powodu. Tylko u mnie to spowodowane jest tym że jak nie miałam prądu to się cąły czas z nią bawiłam a teraz jak chcę coś zrobic albo niedajboże usiąśc do kompa to jest wielki krzyk

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:
J jade z dzieciakami bo nie mam ich z kim zostawic. Biore wozek do bagaznika i jedziemy:eek:

reklama
no jeszcze musze z mezowym to obgadac bo zozkiem niedojade do moich grobow bo ja nie mam przy brzegu tylko w srodku a tam za wasko na wozek i niewiem czy jest sens ciagac malego w takie zimno chyba ze ladniej bedzie:sorry:

Do góry