reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-)

OLIWCIU, STO LAT :-)

IGORKU, STO LAT :-)

GABRYSIU, STO LAT :-)

nocka w porównaniu do ostatnich dużo lepsza, co prawda Bartek obudził się ok 22 i do 23:30 usi.łował mnie przekonać że to świetna pora na zabawę, ale jak w końcu zasnął to spał prawie do 6, co ostatnio się nie zdarzało ( co noc było duuuużo pobudek, niespokojny sen, chodzenie po łóżku :confused2: ). Wypił mleczko i dospaliśmy do 7 , szkoda że nie dłużej ale cóż :sorry:
no a teraz śpi już pół godzinki, a ja kawusia i bb :tak:

Witam;
dziękujemy za życzenia.
Ja też z wiadrem mocnej kawy tu usiadłam... Nockę miałam okropną.
A poza tym młody jest tak marudny, że szkoda słów. Normalnie tracę cierpliwość powoli:no:.

i ja usiadlam z wiadrem kawy:tak::tak::tak::tak:bo tez spalismy tylko 3 godziny, bo o 3 w nocy wrocilismy od rodzicow, no i u nas chorobsk ciag dalszy, z nosa leje jak z cebra, Karolina tez smarkata, uff ta pogoda, raz mroz, raz cieplo
wiec smacznej i pysznej kawy wam zycze

reklama
ja rowniez
ale jeszce poczekam, bo na razie to tylko mega katar, moze to na zabki, zobaczymy

u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.

Do góry