OLIWCIU, STO LAT :-)
IGORKU, STO LAT :-)
GABRYSIU, STO LAT :-)
![]()
Ja też się podpinam:-).
A od rana chodzę wściekła jak osa
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
My tak mieliśmy na ząbek. Jak tylko miał juz się wynąc to kupki bardzo częste, smierdzące i lejace się.u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
ja się zastanawiam czy nie iść z Bartkiem do lekarza![]()
STO LATEK KOCHANE SŁONECZKADzień dobry :-)
Ollcia u nas też zawsze przy ząbkach są trochę żadsze kupki i jest ich więcej bo zawsze robi góra dwie a przy wychodzącym ząbku czasem i cztery.u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarzja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac
![]()
Kochana lacze sie z Toba w bolu. Nocka u nas masakryczna, pobudka co chwile, oka nie zmruzylam:-( I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecieWitam;
dziękujemy za życzenia.
Ja też z wiadrem mocnej kawy tu usiadłam... Nockę miałam okropną.
A poza tym młody jest tak marudny, że szkoda słów. Normalnie tracę cierpliwość powoli.
Ollciu u nas pare dni temu mielismy podobny problem. Najpierw zaczelo sie od tego, ze Filip zrobil jakies 5 kupek, ale raczej takich normalnych, nie rzadkich, gdzie zwykle robi 1, czasem2 dziennie. Na nastepny dzien zorbil chyba z 8 takich juz rzadszych, kupilismy smecte, dawalam chyba ze 4 dni i sie poprawilo. Ale niestety dzis znow ten sam problem, 11 godzina, a Filip od rana juz 3 kupki walnalu nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.