reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
My tak mieliśmy na ząbek. Jak tylko miał juz się wynąc to kupki bardzo częste, smierdzące i lejace się.

Witajcie poniedziałkowo. Byłam juz wcześniej ale mój mądry małż dorwał sie do komputera i zamknoł okno zanim się wysłało:wściekła/y:

Dzień dobry :-)

OLIWCIU, STO LAT :-)

IGORKU, STO LAT :-)

GABRYSIU, STO LAT :-)
STO LATEK KOCHANE SŁONECZKA

u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
Ollcia u nas też zawsze przy ząbkach są trochę żadsze kupki i jest ich więcej bo zawsze robi góra dwie a przy wychodzącym ząbku czasem i cztery.
A długo juz Ci tak robi?

my wrocilismy wlasnie ze spacerku zmarzlam strasznie i pije gorace kakao a maly smacznie sobie spi we wozeczku :tak: cos mi wozek trzeszczy:-D albo od tego zimna albo juz szwankuje:-D

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:

Ja zapakuję wózek do bagażnika auta. My mamy sporo do objechania i do przejścia, więc na pewno nam się przyda.

Witajcie Mamusie.
Ja tylko przywitac sie przyszlam i nie wiem chyba zaraz w leb pojde sobie strzelic, bo juz powoli wychodze z siebie:-(

Najlepsze zyczonka dla naszych swietujacych dzis solenizantow Oliwki, Igorka i Gabrysi:tak:

Witam;
dziękujemy za życzenia.
Ja też z wiadrem mocnej kawy tu usiadłam... Nockę miałam okropną.
A poza tym młody jest tak marudny, że szkoda słów. Normalnie tracę cierpliwość powoli:no:.
Kochana lacze sie z Toba w bolu. Nocka u nas masakryczna, pobudka co chwile, oka nie zmruzylam:-( I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecie:wściekła/y: Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?
Ollciu u nas pare dni temu mielismy podobny problem. Najpierw zaczelo sie od tego, ze Filip zrobil jakies 5 kupek, ale raczej takich normalnych, nie rzadkich, gdzie zwykle robi 1, czasem2 dziennie. Na nastepny dzien zorbil chyba z 8 takich juz rzadszych, kupilismy smecte, dawalam chyba ze 4 dni i sie poprawilo. Ale niestety dzis znow ten sam problem, 11 godzina, a Filip od rana juz 3 kupki walnal:eek: I tez nie wiem czy nie isc do lekarza, bo jest to conajmniej dziwne. A na zabki mi nie wyglada, ma juz 5, a przy zadnym biegunek nie bylo:no:

reklama
Do góry