reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Przy okazji udało nam sie upolowac promocje w realu:-D:-D:-D:-Dkupilam jej jezdzik przeceniony z 250 na 99 fishera price i jestem bardzo zadowolona;-);-);-)
Fajniutki ten jezdzil i cena rowniez bardzo przyzwoita:tak:
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze razem z chrztem jest błogosławieństwo rocznych dzieci. Dzisiaj idziemy do parafii, aby wpisać się na listę roczniaków, bo u nas to z 2 miesiące wcześniej trzeba. No i się zastanawiam ile dać kasy. 50zł chyba wystarczy?
Ollciu mysle, ze 50zl spokojnie wystarczy;-)

Aaa i zdroweczka dla wszystkich chorujacych, zwlaszcza mamusiu i Karolinki.

A ja wstalam wlasnie. Filip mi zasnal na panelach, chyba tak sie juz zmeczyl tymi krzykami, wzielam go do lozka i polozylam sie razem z nim. Maly jeszcze spi, a ja zbieram sie powoli, bo jak tylko wstanie jedziemy do miasta. Musze isc do banku cos zalatwic, a Filip do mojej mamy. Do pozniej kochane;-)

reklama
Madzienko a co to za klub?

Ollcia u nas jest tak, że zamawiasz całą msze dla dziecka, i odprawiana jest w intencji dziecka z błogosławieństwem, i też musze iść zamówić, ale mam nadzieję, że ksiądz mnie nie pozna i nie zapyta się dlaczego się nie przyznaliśmy przed slubem ze mamy dziecko. I też daje 50 z l.

Madzienko a co to za klub?

Ollcia u nas jest tak, że zamawiasz całą msze dla dziecka, i odprawiana jest w intencji dziecka z błogosławieństwem, i też musze iść zamówić, ale mam nadzieję, że ksiądz mnie nie pozna i nie zapyta się dlaczego się nie przyznaliśmy przed slubem ze mamy dziecko. I też daje 50 z l.

no a u nas są wszystkie razem: dzieciaczki do chrztu, a później wszystkie roczne idą pod ołtarz i jest błogosławieństwo.
Ale jak Ty dajesz 50zł to ja też zostanę przy tym :tak:

a co to za klub?

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze razem z chrztem jest błogosławieństwo rocznych dzieci. Dzisiaj idziemy do parafii, aby wpisać się na listę roczniaków, bo u nas to z 2 miesiące wcześniej trzeba. No i się zastanawiam ile dać kasy. 50zł chyba wystarczy?

Klub Szcześliwego Maluszka to akcja sieci Tesco za zakup produktow, Pampersa, Bobovity, Fishera Price, Danonkow i jeszcze innych zbieralo sie punkty, ktore pozniej wymieniali na nagrody:tak:

www.klubszczesliwegomaluszka.pl

Madzienko, Julka ma dzisiaj fajny dzień i zaczęło się od poniedziałku, wiec teraz szykuje jej sie cały tydzień prezentowy:-)

Moja ogólnie jest grzeczna, nie mogę narzekac, ale od kilku dni zauważyłam, ze płacze jak tylko ją zostawiam i idę do innego pokoju od razu ryk, jak mnie dogoni to jest już ok:eek:

Klub Szcześliwego Maluszka to akcja sieci Tesco za zakup produktow, Pampersa, Bobovity, Fishera Price, Danonkow i jeszcze innych zbieralo sie punkty, ktore pozniej wymieniali na nagrody:tak:

www.klubszczesliwegomaluszka.pl

ja w tesco bardzo rzadko kupuję, najczęściej w carrefourze ( bo mam pod domem ;-) ), w realu i kauflandzie.

brak slów, co za rodzice :no:

nooo, masakra, przecież dzieci różne widzi-mi-sie mają :no::confused2::eek: gorzej jak mu (jej? ) się odwidzi :eek:

reklama
Do góry