reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no Cyprysiowa jeszcze nie wiem do końca z tym imieniem !!! a u nas Majeczek tez duzo ! ale bardzo ładnie !!

Misiówka a Inana to na pewno tu bedą kręcić co niektórzy noskami ale jak juz będzie to kazdy sie przyzwyczai ! to Wam sie ma podobać a mi właśnie takie rzadkie sie podobają !

reklama
justyna - dzięki za odpowiedź. Ja jestem przekonana do tego imienia, a R. niema szans, żeby zmienił zdanie wręcz... A to najważniejsze, oczywiście to nie jest przesądzone, bo jak urodzi się dzidzia i nie będzie do niej to imię pasowało, to dostanie inne, takie które bedzie dla niej idealne.

Justyna gratuluję córci:) ale Ci zazdroszczę:)

Inana bardzo mi się podoba, ale na pewno ktoś pokręci nosem, ale czy jest się czym przejmować:)? Wszystkim nie dogodzisz, a kiedyś córcia na pewno będzie dumna z oryginalnego imienia.

Maja ładne imię , ale ostatnio jakoś dużo ich się zrobiło... Mnie się podobają takie imionka: Zuzanna (to moje jeśli będzie dziewczynka), Michalina, Emilka, Pola.

Za to z imieniem dla chłopca mam problem, ale chyba jednak będzie Jan bo jakoś tak nam do nazwiska pasuje i ładnie się zdrabnia:)

Justyna gratuluję córuni:-)

Imię Maja bardzo mi sie podoba:tak:

Misiówka Inana szczerze mówiąc nie podoba mi sie ani trochę....Ale choćby miało nikomu sie nie podobać to nie powinniście na to patrzeć.To jest Wasz wybór:tak: Wybierając imię trzeba tylko pomyśleć o dziecku i o tym czy dla niego to nie będzie problem. Kiedyś jakaś para walczyła o to by nazwać syna DĄB i niestety im się to udało:no:

Agatkas - Jan to śliczne imię, u mnie w rodzinie tradycyjne już chyba, ja bardzo je lubię, ale mój mąż nie, więc niestety Jan nie będzie nawet chłopak, hihi. Ja lubię też imiona rosyjskie, bo są takie mocne. Dlatego nasz faworyt to Borys, ale właśnie Igor, Iwan, Teodor, a dla dziewczynki Olga.

a imie Liwia naszej córci to tez kazdemu sie nie podoba ale jak na nią patrze to niewyobrażam sobie żeby inaczej miałą na imię ! a tesciowa mówi że jak na poczatku to jakoś nie była przekonana a teraz sobie nie wyobraża inaczej żeby jej było :-D

no to ja tez powiem moje faworytki dla drugiej córci ! : Kalina, Bianka, Lena ! męzowy jest za Kaliną ! mi bardziej podoba sie Lena ! :-)
i co myślicie :rofl2:

Wczoraj moja najlepsza koleżanka urodziła synka . Wg usg miała być córka, jak to powiedział lekarz"raczej nic między nogami nie wyrośnie". hahaha a wyrósl sisiak:-) Więc lepiej się nie nastawiać.

reklama
nie zła historia z tym sisiakiem, myślałam że w naszych czasach już się to nie zdarza.
ups zapomniałam się przywitać.
DZIEŃ DOBRY!!!
ja już nie śpię od 6:30 i jestem zła bo całą noc się budziłam,kręciłam, aż mi się płakac chciało.
a teraz siedzę i was czytam.
Justyna gratuluję córci, mi podoba się Lena fajne imię.

Do góry