reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:tak:ja już niestety nie śpie, bo uprzejmi pracownicy naszej administracji robią jakieś daszki nad klatkami i od rana tną blachę...:baffled:
Ja dzisiaj spałam, żaden skurcz na szczęście nie złapał mnie:tak:

agawar to mnie przestraszyłaś...

Dziewczyny mam do Was pytanie w sprawie usg, nasz kolega ginekolog zaproponował że zrobi nam u siebie dodatkowe usg(za darmo)- bo też chce obejrzeć Julę :-Dale odstęp od ostatniego będzie dwa tygodnie, on twierdzi że to nie szkodzi - powinnam mu wierzyć bo to lekarz, co wy myślicie o tym???iść??nie ukrywam że z chęcia jeszcze popatrzyłabym na naszą kruszynkę....;-)

reklama
Madzienka ja przez pierwsze 4 m-ce ciąży usg miałam co tydzień......ja jakbym miała okazje to napewno bym poszła....tymbardziej teraz kiedy widzę moją kruszynkę tylko raz w m-cu :-):-):-)

Justyna gratuluję córci:) ale Ci zazdroszczę:)

Inana bardzo mi się podoba, ale na pewno ktoś pokręci nosem, ale czy jest się czym przejmować:)? Wszystkim nie dogodzisz, a kiedyś córcia na pewno będzie dumna z oryginalnego imienia.

Maja ładne imię , ale ostatnio jakoś dużo ich się zrobiło... Mnie się podobają takie imionka: Zuzanna (to moje jeśli będzie dziewczynka), Michalina, Emilka, Pola.

Za to z imieniem dla chłopca mam problem, ale chyba jednak będzie Jan bo jakoś tak nam do nazwiska pasuje i ładnie się zdrabnia:)
My z mężem też wybraliśmy dla chłopca Jan, a dla dziewczynki Zuzia. co prawda Zosię chcieliśmy - ale męża siostra dała swojej tak na imię i nie wypada nazwać tak samo...
Najgorsze jest to - że męża siostra ma termin na wrzesień tego roku (drugą córeczkę będą mieć). I jak nazwią Zuzia to się chyba "pochlastam"

Ostatnia edycja:
A ja do tej pory byłam pewna że będzie Michalina albo Michał ale teraz zastanawiam się nad Marzenką i Marysią jeszcze a dla chłopca Mateusz albo Maciuś. Dobrze że u mnie w rodzinie nie kroją sie narazie żadne inne dzieciaczki to mam monopol na imiona;-)

Witam wszystkie!!!
Ja juz nie spie od 5.30 ale jakos tak ciezko z łóżeczka mi było wstać (u mnie to jedna godzina wstecz.)

Dzieki wszystkim za opinie na temat Majeczki... Odrazu lepiej się czuje, pozniej zmienie suwaczek...

Teraz mykam pod prysznic i do pracy - ech...:-(

Gratuluje kolejnej córuni na tym forum... troszke nas przybyło.

A z tym usg to ja sama bym poszła z miejsca... może zabierzesz i mnie?... prosze, prosze, prosze :-p:-p:-p

Ja też bym sie nie orzejmowała tylko od razu gnała na usg tymbardziej ze masz okazję dokładnie pooglądać przecież kolego ci nie odmówi szkoda ze nie mam takiej okazji chętnie bym skorzystała

Hello
Jestem z powrotem :-):-):-) i już wiem na 100% że będzie córcia!!!!!
powiedziałam lekarzowi,że nie zejdę z kozetki dopóki dobrze nie sprawdzi no i Oliwka tak sie ułożyła że pokazała pipunię w całej okazałości haha :-):-):-)
Cukier w normie wiec kolejny stres z głowy(zresztą glukoza była pyyychotka):-)

reklama
YOKA a nie mówiłam:tak:że nie taki diabeł straszny...super że u ciebie wszystko oki, posłucham się Was i pójdziemy jeszcze raz na to usg w środę i znowu nie moge doczekać się:-D mam nadzieje że u mnie też potwierdzi się że to córa...chociaż na ostatnim lekarz powiedział że nie może być inaczej;-) mam nadzieje że ma rację!!!!

Znikam na zakupki, pochwalę się jak wrócę:-D

Do góry