reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj zazdroszcze am tej kawusi... ja kawy nie piłam od 8 miesiecy:-( bo jak wypije to Nusie póxniej brzuszek boli:-( ale przyłaczam sie do was z herbatka:-D
czesc dziewczyny
mam pytanie co stosowałyście na przeziębienie w ciąży , bo moja przyjaciółka się rozłożyła i nie wiem za bardzo co jej poradzić bo ja nie chorowałam w ciąży ani razu, może wy coś poradzicie?
metody babcine czyli herbatki malinowe i lipowe, mleko z miodem i czosnkiem, syropek cebulowy własnej produkcji no i witamine c

reklama
I my mamy ogrzewanie na gaz :wściekła/y::wściekła/y::crazy: narazie też nie grzejemy, i mam nadzieje, że jeszcze przez jakiś czas nie będziemy :no::no: bo to dla nas ogrooomny wydatek :-:)-( i pózniej musimy się zapożyczać jak przychodzą rachunki :wściekła/y::crazy:, a tak wogóle to chcielibyśmy się wyprowadzić przed zimą i szukamy znów coś na wynajem :-( ale bez ogrzewania gazowego :no::no:
No ogrzewanie na gaz to wygoda ale i wieeeelki wydadek :zawstydzona/y:

Hej;
człowiek usiłuje się odchudzać a tu znienacka ciastkami na forum atakują:-D:szok:, i jak tu wytrzymać.

Zimno i brzydko i mam doła.

Agacia ty to jesteś niezniszczalna!

Jaki tu sie dzisiaj ruch zrobił, i jak miło, kawki, herbatki, ciasta, ptasie mleczka i pierogi nawet i barszczyk, ach życ nie umierac
Aj Blizniaku pogoda się popsuła to pozostało tylko odkurzyc forum:tak:

No dziewczynki spadam do dentystki :szok:, jak nie umrę ze strachu na fotelu to wpadnę później :zawstydzona/y:
Agaciu trzymam kciuki żebyś jednak nie umarła na tym fotelu:-D

o jakim Katarku mówicie?????

www.katarek.pl

Wczoraj rozmawialm z pumunologiem na temat tego katarku i nie uslyszalam ani jednego dobrego slowa na temat tego urzadzenia:szok::szok::szok::szok:wiec go nie kupie, dowiedzialam sie rowniez ze moze zrobic wiecej szkod na przyszlosc niz pomoc w obecnym katarku...

Ale pewnie co lekarz to opinia:sorry::sorry::sorry::sorry:

ło matko a ja latam w japonkach na bose nogi i w koszulce na ramiaczkach:eek::eek::eek:a zmarźluch jestem niesamowity:eek::eek::eek::eek::eek:ale w domu zawsze jest chlodniej fakt

ja też do tej pory biegalam w japoneczkach:-D:-D:-Dale dzisiaj nie odwazylabym sie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Witajcie kochane. Ale się za wami stęskniłam. Juz śpieszę z wyjaśnieniami dlaczego mnie nie było. Otóż mężyk miał urlop i zwyczajnie brakowało czasu na siedzenie przed komputerem. Od wczoraj niestety laba się skończyła. Mężyk już siedzi w Gdyni a ja cały wczorajszy dzień walczyłam z rozbejdaną przez te dwa tygodnie Natalką.
A i jeszcze robiłam pierogi z kapustą więc jak któraś z mamusiek ma ochotę to zapraszam bo jeszcze trochę zostało.

Witaj kochana, a na pierożki z checia wstapię:-D:-D:-D

A do pierozkow kokusi moge barszczyk czerwony zrobić pasuje?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

oj pasuje mniam mniam

Witajcie my troszeczke po niespokojnej nocce, ale mamy nadzieje ze leki pomoga i Juleczka szybko wygoni katarek...bo na chorą to ona nie wygląda:eek::eek::eek:
My musimy siedziec w domu wiec i pogoda popsula sie zeby nie bylo nam szkoda:sorry::sorry::sorry:

poza tym u nas leci, maialam dzisiaj jechac do dermatoloa ale tak mi sie nie chce ze chyba odwolam wizyte...na dworze ponuro i cos ciapie:-:)-:)-:)-(

zapomnialam pochwalić sie wczoraj naszymi wymiarami
mamy 76,5cm i ważymy 8900:-):-):-):-)

Jaki tu sie dzisiaj ruch zrobił, i jak miło, kawki, herbatki, ciasta, ptasie mleczka i pierogi nawet i barszczyk, ach życ nie umierac
:-D:-D :-D pierozków tez bym zjadła ale ruskich... uwielbiam...

No dziewczynki spadam do dentystki :szok:, jak nie umrę ze strachu na fotelu to wpadnę później :zawstydzona/y:
dzasz rade:tak:, dzielna dziewczyna jesteś :-D:laugh2::-p

kurcze za oknem taka wstretna pogoda... tak leje a ja parasola ze soba do pracy nie wziełam... czekolady bym sobie zjadła...

reklama
Agacia nie dość, że nie umrzesz, to będziesz miała wspaniały uśmiech.

A w kwestii ogrzewania, to my też na gaz i niestety w sezonie boli kieszeń.
Aczkolwiek wolę dopłacić parę złotych niż z piecem walczyć.

Do góry