reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam;-)
blizniaczku ja mam jablecznika z cynamonem i krówki:tak: jesli ktos zainteresowany moge podac przepis bo prosciutki i szybciutki a zaraz mezowy bedzie testowal z bananami bo tak mu sie zachcialo zobaczymy co tam z tego wyjdzie:eek:

my mamy tez ogrzewanie na gaz ale narazie nieplanujemy ogrzewac bo rachunki kosmiczne a narazie nam zimno nie jest to trzeba poczekac tak dlugo jak tylko sie da:shocked2:

no i musze juz uciekac bo sie łobuzek obudził:-D
ja poprosze ja!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ostatnio mialam dodstawe swierzutkich warzyw i owocow od mojej cioci ze wsi:tak::tak: mam pelno jabluszek jajka kurzece i nawet mi zrobili domowe maselko prawdziwe i twarozek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i buraczki wiec bedzie barszczyk pod kokusie z czosnkiem:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczyny
mam pytanie co stosowałyście na przeziębienie w ciąży , bo moja przyjaciółka się rozłożyła i nie wiem za bardzo co jej poradzić bo ja nie chorowałam w ciąży ani razu, może wy coś poradzicie?

Witam,

nic mi się nie chce przez tą pogodę, podniosłyśmy się z Pati dopiero przed 10 z łóżka... Idę zaraz trochę posprzątam, to może odżyje:sorry:

Aha, my chyba jako jedyni bez ząbków nadal jesteśmy:-(
Oj Martusia jak ja Ci zazdroszczę. My niestety już od szóstej na nogach bo mojemu dziecku się poprzestawiało i o siódmej to już śpi jak zabita

czesc dziewczyny
mam pytanie co stosowałyście na przeziębienie w ciąży , bo moja przyjaciółka się rozłożyła i nie wiem za bardzo co jej poradzić bo ja nie chorowałam w ciąży ani razu, może wy coś poradzicie?
Ja już od dobrych kilku lat właściwie od pierwszej ciąży leczę się zestawem rutinoscorbin+witamina C+paracetamol:tak:

Agaciu pamietasz nam razem wyszly pierwsze 2 zabki a potem od tej pory u mojego byla cisza !!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Matiemu wychodzily nastepne a fifi sie zatrzymal , dopiero w tamta niedziele zobaczylam kolejne 2 zabki wybite i teraz 3 sie wybil i 4 jest tuz tuz:-D:-D:-D
No u nas są 4 a piaty się wybija , tylko cos ciężko idzie :eek:

Widziałam że przewinoł się temat pierwszych urodzin naszych bąbli. Ja mam ogromny problem jeśli chodzi o prezent. Bo co można kupic dziecku które ma tak dużo zabawek że niedługo przestaną się nam mieścic. Wszelkiego rodzaju bujaki na biegunach, jezdziki, huśtawki, pluszaki, pianinka, lalki, piłki, klocki, książeczki, puzlle, grające i jeżdżące zabawki odpadają bo dziewczyny mają tego tyle że na małe przedszkole by starczyło:szok:No więc ja już jakiś miesiąc przeszukuję net w nadzieji na jakąś inspirację.
Jeśli ma któraś z Was jakąś propozycję to poproszę na odpowiednim wąteczku:tak::-)

reklama
ja na szczęście węgla nosić nie muszę bo my mamy ogrzewanie gazowe, ale za to w okresie grzewczym rachunki za gaz powalają...

a kawusię to ja już kończę :zawstydzona/y: przepraszam że nie poczekałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

witam;-)

my mamy tez ogrzewanie na gaz ale narazie nieplanujemy ogrzewac bo rachunki kosmiczne a narazie nam zimno nie jest to trzeba poczekac tak dlugo jak tylko sie da :shocked2:

I my mamy ogrzewanie na gaz :wściekła/y::wściekła/y::crazy: narazie też nie grzejemy, i mam nadzieje, że jeszcze przez jakiś czas nie będziemy :no::no: bo to dla nas ogrooomny wydatek :-:)-( i pózniej musimy się zapożyczać jak przychodzą rachunki :wściekła/y::crazy:, a tak wogóle to chcielibyśmy się wyprowadzić przed zimą i szukamy znów coś na wynajem :-( ale bez ogrzewania gazowego :no::no:

Do góry