reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja też do tej pory biegalam w japoneczkach:-D:-D:-Dale dzisiaj nie odwazylabym sie:sorry::sorry::sorry::sorry:

zapomnialam pochwalić sie wczoraj naszymi wymiarami
mamy 76,5cm i ważymy 8900:-):-):-):-)
Madziu ale ja tak po domku biegam hihi:-D:-D:-D na dwór niestety musiałbym przyodziać kalosze i płaszczyk przesiwdeszczowy gdyż pada deszcz ze hoho:szok::szok::szok:
A wymiary Juleczki superasne:tak::tak::tak: rośnie rośnie pannica:tak::tak::tak:

:-D:-D :-D pierozków tez bym zjadła ale ruskich... uwielbiam...

dzasz rade:tak:, dzielna dziewczyna jesteś :-D:laugh2::-p

kurcze za oknem taka wstretna pogoda... tak leje a ja parasola ze soba do pracy nie wziełam... czekolady bym sobie zjadła...

Sawcia ja też uwielbiam ruskie pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D pycha!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

dzień doberek,
...tak to jest, jak się słaba głowa na imprezie wybierze...o rany, fajowo było, ale ja po 2 kieliszka wina, byłam pijana jak bela, masakra,
cały dzień wczoraj chorowałam, dlatego się nie odzywałam, dobrze, że mama jeszcze jest to sie Wiktorem zająć mogła,

a dziś tez juz sama siedzę, zaraz na kawkę idę, bo babcia z wnuczkiem na zakupy poszła, tatuś w pracy, a ja mam labę narazie, bo obiad mamy z wczoraj i dla Wiktorka też.
Poweekendowaliśmy troszkę ostatnio, fajnie było, wkleję jakieś foteczki, bo dawno nas nie było u ninja:-D

tylko najgorsze, że dziś mnie gin czeka:-(mam tylko nadzieję, że to żaden ciapaty albo murzyn:-D no i w końcu może te spirale będę miała niedługo, tu na szczęście antykoncepcja za free, nie tak jak u nas w PL. musiałabym z 600-700zł płacić, a czy któraś z was może ma spiralę???bo ciekawa jestem jak wam sie sprawdza, yyy...a nie oamietam czy pytałam już kiedyś czy nie???

a jutro fizjo...krę gosłup znów nawala...ale tym razem juz masaż będzie, ostatnim razem juz miałam, co za ulga...
dobra koniec tego żalenia, ide robić kawusie,
miłego dzionka laski

acha....Kokusia ja chętna na pierożki...uwielbiam:tak::-D

Madziu ale ja tak po domku biegam hihi:-D:-D:-D na dwór niestety musiałbym przyodziać kalosze i płaszczyk przesiwdeszczowy gdyż pada deszcz ze hoho:szok::szok::szok:
A wymiary Juleczki superasne:tak::tak::tak: rośnie rośnie pannica:tak::tak::tak:

Po domu???:szok::szok::szok:to ja juz wiem skad mam katar:-D:-D:-Dja tak do wczoraj po dworze(pisze o japonkach, sandalkach)dzisiaj u nas tez kalosze potrzebne i gruby polar buuuuuu nie lubie takiej jesieni:sorry::sorry::sorry::sorry:

no no, zapomniałam, Juleczka niezła laska rośnie Madzieńko:tak::-D bo mój Wiki dojrze krótszy to jeszcze cięższy:-Dno ale to facet, facet musi być masywny, hehe, tylko żeby wzrosł miał po tatusiu, bo jak w dziadka pójdzie to będzie katastrofa, taki kurczak mały:-D:-D:-D

Sawka narobiłaś mi smaku czekoladą a że nie mam w domu takiej do jedzenia to zrobiłam sobie na gorąco i od razu cieplej i humor lepszy:tak::-D
a ja właśnie zeszłam na dół do sklepiku i kupiłam sobie białą dmuchana czekoladę i... wciągęłam połówke naraz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:tak::tak:Sawcia ja też uwielbiam ruskie pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D pycha!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ruskie pierogi mogłabym jeśc codziennie:tak::tak::tak: serio:tak:

No ogrzewanie na gaz to wygoda ale i wieeeelki wydadek :zawstydzona/y:
A w kwestii ogrzewania, to my też na gaz i niestety w sezonie boli kieszeń.
Aczkolwiek wolę dopłacić parę złotych niż z piecem walczyć.
mOże i drożej, ale napewno 100 razy wygodniej. U nas na ulicy akurat nie ma gazu i jak kiedyś chcieliśmy załozy, to wyszlo że mamy sobie gazociag wybudowac, bo gmina nie zwraca i wyszło ponad 20 tys, więc olaliśmy. A na drzewo teoretycznie wychodzi tanio, tylko jak to wszytsko się przeliczy to też nie jest tak różowo, bo trzeba najpierw kupi, pociąc, porąbac ( a jak samemu nie ma sie czasu, to trzeba komus zabulic), potem pilnowac co by nie wygasło, raz w tygodniu czyścic wynosic popiół, wiec spory nakład pracy. Na dodatek po 2,5 roku użytkowania padł nam piec (zaraz jak sie skończyła gwarancja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:), wiec trzeba było 6 tysięcy wywalic, wiec myśle że na gaz wyszłoby nam taniej, ale gazu ni ma i nie ma co gdybac:no:

No dziewczynki spadam do dentystki :szok:, jak nie umrę ze strachu na fotelu to wpadnę później :zawstydzona/y:
Trzymam kciuki, będzie ok, też ostatnio byłam i zyję

kurcze za oknem taka wstretna pogoda... tak leje a ja parasola ze soba do pracy nie wziełam... czekolady bym sobie zjadła...
Ja mam czekoladę pod reką,a le jakoś nie mam ochoty, za to brat przywiózł z piekarni jeszcze cieplutkie rogaliki kruche i zeżarłam juz prawie wszystkie:zawstydzona/y:

tylko najgorsze, że dziś mnie gin czeka:-(mam tylko nadzieję, że to żaden ciapaty albo murzyn:-D no i w końcu może te spirale będę miała niedługo, tu na szczęście antykoncepcja za free, nie tak jak u nas w PL. musiałabym z 600-700zł płacić, a czy któraś z was może ma spiralę???bo ciekawa jestem jak wam sie sprawdza, yyy...a nie oamietam czy pytałam już kiedyś czy nie???
Ja planowałam załozyc, ale jakoś na planach się skończyło, zbieram się i zebrac nie mogę:zawstydzona/y:
Biedny Beciak przybalował i kacorem męczył:-D:szok::-D

reklama
Do góry