reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A tak na serio to zazdroszcze bo ja nienawidze palenia ... a czasami musze jak mojego nie ma albo rodziców :eek:

To co dziewczyny pijemy kawę ?

ja na szczęście węgla nosić nie muszę bo my mamy ogrzewanie gazowe, ale za to w okresie grzewczym rachunki za gaz powalają...

a kawusię to ja już kończę :zawstydzona/y: przepraszam że nie poczekałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

reklama
No nareszcie. stęskniłyśmy się kochana, ale jesteś rozgrzeszona, mezyk tez potrzebuje trochę Twojej uwagi:-D
A na pierogi juz lecę, proszę podsmażone

Tego to ja nie wybacze ... tak łatwo nie pójdzie ... juz myslałam ze zaginełas :eek:

Hihi no dobra za te pierogi bo z kapusta to akurat lubię ... tylko wyslij priorytetem :-D

Agacia pierogi niestety do zjedzenia tylko na miejscu bo w taką pogodę nie ruszam się z domu. Ale jak Blizniaki będzie jechac to jak ładnie zamrugasz oczami to może po Ciebie wpadnie;-):-D

tygrys a gdzie Twój syn ma lewą jedynkę ? :eek::sorry:

Mamuśka mu wybiła, ale cicho sza bo się wyda:szok::shocked2::-D
hehhe bardzo smieszne :crazy::crazy::-D:-D:-D:-D:-D a tak serio to wlasnie sie przebija:-D:-D:-D i moze juz dzis dodam tego nieszczesnego zebola do szczeki fifa:-D:-D:-D:-D

ja kawusię juz robie Agacia!!!!!!!!!!!!z mleczkiem!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
A do pierozkow kokusi moge barszczyk czerwony zrobić pasuje?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze ma ta nasza Sawka nie? Mi tez nikt nie chce wyrywa drzewa z rąk i palę sama, chyba że mój jest w domu, to wtedy oczywiscie on, ale to się żadko zdarza.
Pijemy, pijemy, a ma ktoś jakieś dobre ciacho do kawy?
Ja będę piekła wieczorkiem, a na teraz nic nie mam:-(
Ja niestety ciacha nie mam ale mam .... uwaga .... ptasie mleczko :-D
a kawusię to ja już kończę :zawstydzona/y: przepraszam że nie poczekałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:
oj niedobra ty :crazy::-D
Agacia pierogi niestety do zjedzenia tylko na miejscu bo w taką pogodę nie ruszam się z domu. Ale jak Blizniaki będzie jechac to jak ładnie zamrugasz oczami to może po Ciebie wpadnie;-):-D
hihi :laugh2:
To u Was tez leje ? no co Ty .... :-D

A ja narazie nie mogę sobie napalic w piecu bo po pierwsze jeszcze jest nie podłączony i musze czekac( mam nadzieję że góra do czwartku) a po drugie najpierw M musi mnie nauczyc w nim palic bo teraz będziemy mieli zupełnie inny niż mieliśmy wcześniej i jak na niego patrzę to normalnie czarna magia:no:
No więc narazie sobie marzniemy albo posiłkujemy się grzejnikiem elektrycznym bo do gazowego ta moja ciamajda zapomniała wymienic butlę przed wyjazdem

hehhe bardzo smieszne :crazy::crazy::-D:-D:-D:-D:-D a tak serio to wlasnie sie przebija:-D:-D:-D i moze juz dzis dodam tego nieszczesnego zebola do szczeki fifa:-D:-D:-D:-D

ja kawusię juz robie Agacia!!!!!!!!!!!!z mleczkiem!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
A do pierozkow kokusi moge barszczyk czerwony zrobić pasuje?????????????:-D:-D:-D:-D:-D
U nas wychodzi juz dwa tygodnie dwójka i juz jest bialutkie pod dziąsełkami i ani rusz dalej :zawstydzona/y:

Kawusia z mleczkiem ja też :tak:
A barszyk super ... Wiecie co chyba zrobie na obiad pierogi :-D

U nas wychodzi juz dwa tygodnie dwójka i juz jest bialutkie pod dziąsełkami i ani rusz dalej :zawstydzona/y:

Kawusia z mleczkiem ja też :tak:
A barszyk super ... Wiecie co chyba zrobie na obiad pierogi :-D
Agaciu pamietasz nam razem wyszly pierwsze 2 zabki a potem od tej pory u mojego byla cisza !!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Matiemu wychodzily nastepne a fifi sie zatrzymal , dopiero w tamta niedziele zobaczylam kolejne 2 zabki wybite i teraz 3 sie wybil i 4 jest tuz tuz:-D:-D:-D

witam;-)
blizniaczku ja mam jablecznika z cynamonem i krówki:tak: jesli ktos zainteresowany moge podac przepis bo prosciutki i szybciutki a zaraz mezowy bedzie testowal z bananami bo tak mu sie zachcialo zobaczymy co tam z tego wyjdzie:eek:

my mamy tez ogrzewanie na gaz ale narazie nieplanujemy ogrzewac bo rachunki kosmiczne a narazie nam zimno nie jest to trzeba poczekac tak dlugo jak tylko sie da:shocked2:

no i musze juz uciekac bo sie łobuzek obudził:-D

To u Was tez leje ? no co Ty .... :-D
właśnie się trochę przejaśniło ale ja i tak dzisiaj się z domu nie ruszam:no: no chyba że dac jeśc kotkowi znajdzie

O Tygrysku z nieba mi spadłaś bo mi się właśnie nie chce. Tylko musi byc dobrze doprawiony i koniecznie duuużo czosnku poproszę:tak:

reklama
Witam,

nic mi się nie chce przez tą pogodę, podniosłyśmy się z Pati dopiero przed 10 z łóżka... Idę zaraz trochę posprzątam, to może odżyje:sorry:

Aha, my chyba jako jedyni bez ząbków nadal jesteśmy:-(

Do góry