reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja ja nienawidze jesieni, zimy, palenia w piecu i wydatków z tym związanych :-(
ja akurat nie pale w piecu zawsze wyrecza mnie tesciówka bo ja według niej mogłabym cos spierdzielić:eek: kłócic sie z nia nie bedę, przynajmniej sie niebrudzę... a wydatki niestety kosmiczne...

Ale dzisiaj fajna pogoda taka jesienna.
Ciemno, wieje i pada. Coś dla mnie;-)

hehe :-D

nie no szok co jej dziewczyny ??????? dlaczego tak tutaj pusto!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:muszę telepatycznie Pyciola przywołać aby zrobiła tutaj porządek :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
u nas brzydka pogoda pada deszcz jest szaro buro i ponuro :eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy:dzis kawa bedzie sie lała litrami:-D:-D:-D:-D:-Dze spacerku nic nie bedzie w taka pogodę echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:confused2::confused2:

my w związku z pogodą do d... wybieramy się z małym popołudniu do groty solnej :tak: pooddychamy jodem :tak:

Czesc dziewczyny

Ostatnio jakoś nie miałam czasu do was zajrzec. W piatek byłam z siostrą na zakupach potem pojechałysmy do drugiej siory na pokaz Tupperware.
W sobote byłam na piwku z koleżankami :-D, było super. dziewczyny urządziły mi taki mały panienski, dostałam prezent. Oczywiście o 22 juz mi sie oczy kleiły ale wytrzymałam do 24 :-D. Jak zajechałam do domu to juz K spał ( udawał) weszłam do łózka i po chwili " O której to się przychodzi do domu?" :-D a rano wziął małego i mówi " Choć synek mama kaca musi odespać" A ja nie miałam kaca bo wypiłam dwa piwa, wiec nie było tak źle.
W niedziele bylismy na imieninach u teściowej, do domu wracaliśmy dwie godziny bo był wypadek i mega korek a zawsze jedziemy 20 min :eek:.
Wczoraj musiałam odwiedzić PUP, a dzisiaj lece do dentysty :szok:. Strasznie się boję.

Coraz bliżej slubu a u nas pogoda masakkryczna , leje i jest zimmnoooo. Okazuje sie ze musze jeszcze kupic jakies bolerko futerkowe bo umre z zimna.

Wczoraj mały był juz wyspany o 5:30 i jak wróciłam z PUP zasnął wiec chciałam się z nim połozyc a on spał az 40 min, wiec oczy na zapałki. Dzisiaj wstał o 7 wiec jest ok.

Odebrałam małego wyniki krwi i ma 11,4 wiec jest juz ok, ale dzisiaj jak zdąze to jeszcze ide do pediatry z wynikami, jutro juz nie bo jade małe zawieź do fryzjerki a z tym to nam trochę zejdzie bo zaraz do siostry na kawkę :-D.

No i to chyba tyle :eek:

Agacia, super że się w końcu wyrwałaś z domu, pomimo wyrzutów sumienia na pewno było Ci to potrzebne i koniecznie musisz to co jakiś czas powtarzać :-):tak:

o jakim Katarku mówicie?????

http://www.katarek.pl/

Witajcie kochane. Ale się za wami stęskniłam. Juz śpieszę z wyjaśnieniami dlaczego mnie nie było. Otóż mężyk miał urlop i zwyczajnie brakowało czasu na siedzenie przed komputerem. Od wczoraj niestety laba się skończyła. Mężyk już siedzi w Gdyni a ja cały wczorajszy dzień walczyłam z rozbejdaną przez te dwa tygodnie Natalką.
A i jeszcze robiłam pierogi z kapustą więc jak któraś z mamusiek ma ochotę to zapraszam bo jeszcze trochę zostało.

Mamuśka mu wybiła, ale cicho sza bo się wyda:szok::shocked2::-D
Tak myślałam ... tygrys do wszystkiego zdolny jest :szok::laugh2:
ja akurat nie pale w piecu zawsze wyrecza mnie tesciówka bo ja według niej mogłabym cos spierdzielić:eek: kłócic sie z nia nie bedę, przynajmniej sie niebrudzę... a wydatki niestety kosmiczne...
To masz dobrze ... a co się znia bedzieszłócic i węgiel z rąk będziecie sobie wyrywać :-D
A tak na serio to zazdroszcze bo ja nienawidze palenia ... a czasami musze jak mojego nie ma albo rodziców :eek:

To co dziewczyny pijemy kawę ?

my w związku z pogodą do d... wybieramy się z małym popołudniu do groty solnej :tak: pooddychamy jodem :tak:
Ale fajnie, miłego oddychania

Witajcie kochane. Ale się za wami stęskniłam. Juz śpieszę z wyjaśnieniami dlaczego mnie nie było. Otóż mężyk miał urlop i zwyczajnie brakowało czasu na siedzenie przed komputerem. Od wczoraj niestety laba się skończyła. Mężyk już siedzi w Gdyni a ja cały wczorajszy dzień walczyłam z rozbejdaną przez te dwa tygodnie Natalką.
A i jeszcze robiłam pierogi z kapustą więc jak któraś z mamusiek ma ochotę to zapraszam bo jeszcze trochę zostało.
No nareszcie. stęskniłyśmy się kochana, ale jesteś rozgrzeszona, mezyk tez potrzebuje trochę Twojej uwagi:-D
A na pierogi juz lecę, proszę podsmażone

Tego to ja nie wybacze ... tak łatwo nie pójdzie ... juz myslałam ze zaginełas :eek:

Hihi no dobra za te pierogi bo z kapusta to akurat lubię ... tylko wyslij priorytetem :-D

reklama
Tak myślałam ... tygrys do wszystkiego zdolny jest :szok::laugh2:

To masz dobrze ... a co się znia bedzieszłócic i węgiel z rąk będziecie sobie wyrywać :-D
A tak na serio to zazdroszcze bo ja nienawidze palenia ... a czasami musze jak mojego nie ma albo rodziców :eek:

To co dziewczyny pijemy kawę ?
Dobrze ma ta nasza Sawka nie? Mi tez nikt nie chce wyrywa drzewa z rąk i palę sama, chyba że mój jest w domu, to wtedy oczywiscie on, ale to się żadko zdarza.
Pijemy, pijemy, a ma ktoś jakieś dobre ciacho do kawy?
Ja będę piekła wieczorkiem, a na teraz nic nie mam:-(

Do góry