reklama
M
marzycielka
Gość
Ja nie biore ani zelaza ani magnezu . Moja ginka mi nie przepisała. Brałam Prenate a teraz falvit.
Mi lekarz nic nie zalecał brać.
Tylko folik czasami jak nie zapomnę to biorę
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ewelw ja biorę Elevit
Dziewczyny ja myślę, że to chyba nie jest możliwe, żeby swojego dziecka nie pokochać... I trzeba się tylko oswoić z myślą, że to nie synek czy córcia.
Strasznie mnie dzisiaj głowa pobolewa...:-(
Dziewczyny ja myślę, że to chyba nie jest możliwe, żeby swojego dziecka nie pokochać... I trzeba się tylko oswoić z myślą, że to nie synek czy córcia.
Strasznie mnie dzisiaj głowa pobolewa...:-(
kana161
Mama "terrorystek" :P
Marzycielka ja tez biore tylko folik i jak nie zapomnę to popijam herbatke Hipp dla kobitek w ciaży,ale ma jakis dziwny smak i tylko z czyms owocowym ją pije...co do magnezu to ja jem tyle gorzkiej czekolady,ze raczej dodatkowo nie potrzebuję.....zobaczymy po wynikach....chyba jutro sie przejde na badanie krwi i takie tam....
Też się pocieszam, że te kłucia to normalna rzecz. Ale dodatkowo mam złe samopoczucie i znów mdłości jak na początku. Myślę, że to przez niskie ciśnienie. Mój gin jest na urlopie, stąd moje niepokoje.
Ja brałam folik przez 3 mies., a teraz elevit.
U mnie w pracy mówią, że będzie chłopiec. Chciałabym... , tak często to słyszę że już sama w to wierzę. Gorzej z imieniem dla chłopca. A jak będzie jednak dziewczynka to chyba Julcia.
Ja brałam folik przez 3 mies., a teraz elevit.
U mnie w pracy mówią, że będzie chłopiec. Chciałabym... , tak często to słyszę że już sama w to wierzę. Gorzej z imieniem dla chłopca. A jak będzie jednak dziewczynka to chyba Julcia.
ewelw wracając do Ciebie to powiedz mi w takim razie w jakim celu łykasz Feminatal???? Twoja mama napewno go nie brała więc nie rozumiem co Ciebie skłoniło żeby jednak zażywać ten suplement????
Moja prababcia przez 20 lat chorowała na anemię....dopóki nie pojawiła się w Polsce witamina B12.....i napewno przez te 20 lat nie była szczęśliwa że ciągle traci przytomność i ląduje w szpitalu na przetaczanie krwi:-(
Moja prababcia przez 20 lat chorowała na anemię....dopóki nie pojawiła się w Polsce witamina B12.....i napewno przez te 20 lat nie była szczęśliwa że ciągle traci przytomność i ląduje w szpitalu na przetaczanie krwi:-(
blizniaki2000
Fanka BB :)
ja biorę prenatal classic, folik brałam do 12 tygodnia, zadnych dodatkowych witaminek nie łykam, ale chyba lekarz mi zleci żelazo, bo wyszła mi troche słaba hemoglobina i to może oznacza początek anemii.
reklama