reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienka dzięki.....Oliwie bardzo chciał mój Z a ja dla córci zawsze chciałam Julię....haha No ale uparł sie...i może dobrze bo odkąd wiem że będę miała córę to tylko Oliwka i Oliwka...ciężko byłoby się przestawić :-)
Wysłałam Ci wiadomośc na priv :-)

reklama
Witam was.

Kana gratuluję córci :-) !!!

Ewushka nie miej wyrzutów sumienia, ja baaardzo chciałam mic córeczkę, a bedzie chłopiec. tez czasami wyslałam szkoda ze nie bedzie córci ale teraz już sie przyzwyczaiłam, Chociaz czasami jeszcze mysle ze moze bede miała niespodzianke.

Ale jestem okrutna :no:.

Tak w ogole to chce zeby było zdrowe i szczesliwe. Ostatnio mam taka schizę, wciaz mysle o złych rzeczach, ze cos nie tak i w ogole.

Hi!
Ufff... wreszcie nadrobiłam zaległości. Dzień mnie nie było a już 5 stron naskrobałyście!!!!!!!!!!
Tak naprawdę to byłam tylko na waszych "zakupach". Cyrkluje już 4 dzień te zakupy po trochu. Jeszcze ze 20 stron mi zostało (z 60!!). No chyba że znów nadziergacie z 20 kolejnych........
Dziewczyny, już to wcześniej pisałam, martwię się, że na córcie się nastawiam.... USG dopiero 26 "sierpca". Nie chcę się na nic - za cholerę - nastawiać. Wcześniej mi to było obojętne, i niby nadal jest, ale tak dużo piszecie o córeczkach, że łapę się na myślach o mojej małej... I co tu robić - martwię się - bo nie chcę się nastawiać na nic - ale samo mi się to dzieje - naprawdę!!! Coraz bardziej chcę córunię, nie powinnam tak myśleć - wiem, smutno mi, ale te myśli o cipulce same przychodzą..... Tak mi smutno, tak mi źle, bo potem mogę się zawieść... Czasem mam obawy... że z chłopcem sobie nie poradzę..... Albo - gorzej!!! że go nie pokocham.... Dziewczyny Poradźcie mi... Czemu ja mam takie myśli? Nie chcę ich mieć....

Ewelw u mnie jest tak samo. Tak bardzo chciałam miec córeczke, juz myslałam o rózowych ubrankach, sukieneczkach, spineczkach. Tym bardziej ze u nas w rodzinie tzn. moi rodzice mają samych wnuków i teraz w kwietniu urodziłą im się wnuczka to tak ją kochają, ciesza się niesamowicie. tez chciałam im dac wnuczkę :-(.

A tak w ogole to nie martw się na zapas ;-). jeszce u Ciebie nic nie wiadomo, a ja już wiem ze bede miała synka. To nie zebym się nie cieszyła, chce zeby tylko było zdrowe.

reklama
Do góry