reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Będę się musiała przełamać, bo od ok. miesiąca nie mogę wręcz patrzeć na pomidory, sok pomidorowy a nawet ketchup...

Witam Was dziewczyny :-D Jak sobie odpuszczę dzień czytania postów to potem nie nadążam czytać :-)
Ja też okazało się będę miała córcię i waży już ponad pół kilo :-)
Mąż nastawiał się na synka i nawet powiedział, że sobie już wszystko zaplanował ha ha. Lekarz poradził mu żeby sobie podwiązał jądra niebieską wstążką następnym razem to na pewno będzie chłopak bo on to wypróbował haha takiego mam jajcarskiego gin.
Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

Gratulacje córeczki!!!!!

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Będę się musiała przełamać, bo od ok. miesiąca nie mogę wręcz patrzeć na pomidory, sok pomidorowy a nawet ketchup...

Zapominajka to może banany i sok bananowy!!!:tak:

Mamuski mam do was pytanie stosujecie krem przeciw rozstępom???Jeśli tak to jakiej firmy????:-)

Ja od II trymestru stosuję krem zapobiegający rozstępom Foliacti firmy Pharmaceris ale zastanawiam się nad Mustellą, tylko dlaczego ona taka droga???:baffled:

Czekam na opinie....

ja mam Mustelle i jestem bardzo zadowolona! odpowiada mi jej zapach i konsystencja(łatwo się wchłania)
kupiłam w zestawie 2 + krem do piersi i starczy mi pewnie do końca

reklama
Witam Was dziewczyny :-D Jak sobie odpuszczę dzień czytania postów to potem nie nadążam czytać :-)
Ja też okazało się będę miała córcię i waży już ponad pół kilo :-)
Mąż nastawiał się na synka i nawet powiedział, że sobie już wszystko zaplanował ha ha. Lekarz poradził mu żeby sobie podwiązał jądra niebieską wstążką następnym razem to na pewno będzie chłopak bo on to wypróbował haha takiego mam jajcarskiego gin.
Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

Nie wytrzymam...:-D:-D:-D ale mnie rozsmieszylas z samego rana:-)

ja tez kupilam zestaw MUSTELI, wiem ze drogi ale przeczytalam duzo opini i to mnie skusilo:-)

Do góry