reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zarąbista bluzeczka.
A mi się wydaje , że Nasza niunia wyjdzie jednak jesienią:tak:

Witajcie:-D

Kana gratuluję córeczki, jak znam życie to po urodzeniu będzie oczkiem w głowie tatusia;-)

Marzycielko super bluzeczka. Przejrzałam cała bluzkową ofertę i jestem zachwycona. Coś sobie na pewno kupię, a właściwie zamierzam naciągnąć mężusia:-D

Jak sobie radzicie ze skurczami? Bo mnie od kilku dni w łydki łapią, nocna porą i budzę się:baffled: po kilka razy...

Ja jak prostuje nogi to zaginam palce tak nawet piszą w książce o ciąży.:-)

Witam Was dziewczyny :-D Jak sobie odpuszczę dzień czytania postów to potem nie nadążam czytać :-)
Ja też okazało się będę miała córcię i waży już ponad pół kilo :-)
Mąż nastawiał się na synka i nawet powiedział, że sobie już wszystko zaplanował ha ha. Lekarz poradził mu żeby sobie podwiązał jądra niebieską wstążką następnym razem to na pewno będzie chłopak bo on to wypróbował haha takiego mam jajcarskiego gin.
Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

Ale córy szaleją- GRATULACJE!!!

Cyprysiowa ja mam usg 12 sierpnia i coś mi się wydaję, ze będzie chłopak. :-)

A mi , że dziewczyna:-D

reklama
Marzycielka WESZŁAM NA TA STRONE Z IMIONKAMI ...I UŁOŻYŁAM SOBIE MARIKA...tylko,ze mi wyskoczył taki długi ten adres,ze nie wiem co ma z tego byc a co nie....przesle Ci go na priw:}

Tak sobie myślałam wczoraj o Tobie Marzycielko, że będziesz pierwsza która napisze tu u nas na forum, że wróciła do domu z pięknym zdrowiutkim prezentem :-)

Ja już chcę żeby był grudzień!!!!!!!!!!!!!
No dobra niech będzie listopad chociaż ;-)

Tak sobie myślałam wczoraj o Tobie Marzycielko, że będziesz pierwsza która napisze tu u nas na forum, że wróciła do domu z pięknym zdrowiutkim prezentem :-)

Ja już chcę żeby był grudzień!!!!!!!!!!!!!
No dobra niech będzie listopad chociaż ;-)

Chciałabym bardzo urodzić w listopadzie :tak: Już normalnie mnie roznosi i nie mogę się doczekac tej Małej Okruszynki.

reklama
Do góry