reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam wszystkie!!!

oswajaj się... to cudowna sprawa... u mnie nikt z rodziny nie wie że dziewczynka... moj teściu ciagle powtarza że chłopak - chyba go rozumiem a tutaj niespodzianka...

z drugiej strony fajnie tak do brzuszka wołać już po imieniu...

ok uciekam do pracy... nie chce mi sie już pracować :dry:

reklama
moje gratulacje KANA!!! moje przeczucia się nie sprawdziły, cieszę się razem z tobą!!! ja na dziś planuję prasowanie może któraś przyszła by mi z pomocą bo strasznie nie lubię tego robić.

Zozakoza ja bym się mogła zamienic z Toba....;-) miałas widziec mine mojego misia jak lekarz pwoeidzał czy bedzie zle jak bedzie dziewczynka....a on,ze nie..a lekarz,ze gratuluje córeczki....hahha myslałam,ze padne....wstajemy a mis do mnie..to jest pretekst,zeby pozniej zrobic drugie....hahaahha

Witajcie:-D

Kana gratuluję córeczki, jak znam życie to po urodzeniu będzie oczkiem w głowie tatusia;-)

Marzycielko super bluzeczka. Przejrzałam cała bluzkową ofertę i jestem zachwycona. Coś sobie na pewno kupię, a właściwie zamierzam naciągnąć mężusia:-D

Jak sobie radzicie ze skurczami? Bo mnie od kilku dni w łydki łapią, nocna porą i budzę się:baffled: po kilka razy...

Witam Was dziewczyny :-D Jak sobie odpuszczę dzień czytania postów to potem nie nadążam czytać :-)
Ja też okazało się będę miała córcię i waży już ponad pół kilo :-)
Mąż nastawiał się na synka i nawet powiedział, że sobie już wszystko zaplanował ha ha. Lekarz poradził mu żeby sobie podwiązał jądra niebieską wstążką następnym razem to na pewno będzie chłopak bo on to wypróbował haha takiego mam jajcarskiego gin.
Dla mnie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

kana gratuluje coreczki;-)
zapominajko ja pije sok pomidorowy i narazie mam spokuj od ostatniego razu;-) zobaczymy tylko na jak dlugo:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie:-D
.....
Jak sobie radzicie ze skurczami? Bo mnie od kilku dni w łydki łapią, nocna porą i budzę się:baffled: po kilka razy...

Zapominajka ja podobnie jak dagulla piję sok pomidorowy, jem pomidory i banany ale miałam tak bolesne skurcze że kupilam w aptece aspargin i jutro pogadam z moja ginka ile dziennie moge jego łykać, na ulotce napisane jest 2-3 razy dziennie po 1-2 tabletki, ja na razie biorę tylko jedna dziennie;-)

Do góry