M
marzycielka
Gość
WItam mamuśki....ja już po usg no i jest ....CÓRECZKA :-) Misiek troszke zawiedziony,ale się oswaja z myślą:}hahaha nio to bedzie Marika :-) Maleńka ma 17cm bez nóżek i jest wszystko dobrze.... jak zeskanuje zdjątka to wstawie...a się wierciła jak modelka :-)
No to SUPER!! GRATULACJE.
Już nie mogę doczekać się poniedziałku, może dowiemy się o płeć dzidzi. Moja pani doktor nie ma USG więc musimy cierpliwie czkać na przepisowe minimum: 8tc, 13tc, 20(21) tc itd.
Marzycielko super pamiątka.
Pamiątka jest wspaniała:-)
kana161 Gratuluję! Pamiętajcie tylko,dziewczynki, że jak mówią podczas USG "chłopiec" to jest duża szansa, że to rzezywiście chłopiec, ale jak mówą, że to dziewczynka,to może być różnie A ja dalej nie mam imienia dla chłopca jak mi sie podoba to mężowi nie i na odwrót a jak już znajdziemy coć "wspólnego" to jest to tylko nudny kompromis
Nie sądze aby tak do końca było wystarczy , że spojrzysz na to co ma moja Mała między nogami.
marzycielka gratuluję super pamiątki...emocje pewnie nieocenione....
Kana a Tobie gratuluję córeczki :-)
Szykuje się poważne babskie pokolenie hehe :-):-):-)
Emocje były takie , że musiałam panować aby się nie śmiac bo aą mi się brzuch trząsł.Ale jak się widzi taką kruszynkę to japa sama się cieszy.
Życzę Wam spokojnej Nocy