M
marzycielka
Gość
WItam mamuśki....ja już po usg no i jest ....CÓRECZKA :-) Misiek troszke zawiedziony,ale się oswaja z myślą:}hahaha nio to bedzie Marika :-) Maleńka ma 17cm bez nóżek i jest wszystko dobrze.... jak zeskanuje zdjątka to wstawie...a się wierciła jak modelka :-)
No to SUPER!! GRATULACJE.
Już nie mogę doczekać się poniedziałku, może dowiemy się o płeć dzidzi. Moja pani doktor nie ma USG więc musimy cierpliwie czkać na przepisowe minimum: 8tc, 13tc, 20(21) tc itd.
Marzycielko super pamiątka.
Pamiątka jest wspaniała:-)
kana161 Gratuluję! Pamiętajcie tylko,dziewczynki, że jak mówią podczas USG "chłopiec" to jest duża szansa, że to rzezywiście chłopiec, ale jak mówą, że to dziewczynka,to może być różnieA ja dalej nie mam imienia dla chłopca jak mi sie podoba to mężowi nie i na odwrót a jak już znajdziemy coć "wspólnego" to jest to tylko nudny kompromis
Nie sądze aby tak do końca było wystarczy , że spojrzysz na to co ma moja Mała między nogami.

marzycielka gratuluję super pamiątki...emocje pewnie nieocenione....
Kana a Tobie gratuluję córeczki :-)
Szykuje się poważne babskie pokolenie hehe :-):-):-)
Emocje były takie , że musiałam panować aby się nie śmiac bo aą mi się brzuch trząsł.Ale jak się widzi taką kruszynkę to japa sama się cieszy.

Życzę Wam spokojnej Nocy