reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanuś,
Życzę Ci, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca, doczekały się spełnienia,
Korzystając z okazji Twojego święta przesyłam Ci również garść nadziei i wiary,
aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu.

STO LAT! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My z Alankiem również się podepniemy pod bardzo ładne życzonka :tak::tak:, Karolinko wszystkiego naj naj naj z okazji osiemnastki ;-):tak::tak::-):-):-)

reklama
Kanuś, Darina specjalnie dla Was

Szczęście ma wiele postaci. Potrzebujemy zarówno tych wielkich i niezapomnianych: trwałej miłości, przyjaźni, wspaniałych osiągnięć i odkryć jak i tych małych okruchów szczęścia: Flipa i Flapa, deszczu na szybie okiennej, kota grzejącego się w łóżku, grzybów na trawie, podwójnej tęczy, gasnących świateł w domu, szeptu odsuwanych zasłon, chleba domowej roboty, i blasku księżyca na łące, znalezienia na półce w księgarni dawno poszukiwanej książki, gwiazd, słów dentysty: Wszystkie zęby zdrowe

Wszystkich rzeczy, które rozgrzewają serce i sprawiają, że warto żyć nawet w najsmutniejszy dzień...
życzy Julcia, Magda i Paweł

mis14.gif

HHHHHEEEEEEEJJJJJJ!!!!!!!
Dołączam się do życzeń:
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Kanuś,
Życzę Ci, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca, doczekały się spełnienia,
Korzystając z okazji Twojego święta przesyłam Ci również garść nadziei i wiary,
aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu.

STO LAT! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My z Alankiem również się podepniemy pod bardzo ładne życzonka :tak::tak:, Karolinko wszystkiego naj naj naj z okazji osiemnastki ;-):tak::tak::-):-):-)

Kochane moje, najkochansze na swiecie....dziekuje ślicznie za te cudowne zyczonak i pamięć.....jesteście niezastąpione;*:*:*​

Dziękuje slicznie:*:* jestescie wspaniałe:*:*:*

Darina,i tak ,żeby nie było kochana ja róweniż życzę Tobie wszystkiego naj naj naj:*:*:* nasza szalona 18-sto :-):-):-)

Spełnienia wszystkich marzen, nawet tych nierealnych,pociechy z dzieciaczka, ogromnie duuuużo miłości,samej radości i mega duzo uśmiechu na twarzy:*
Buziaczkujemy z Mari:*:*:*

Kanuś, Darina specjalnie dla Was

Szczęście ma wiele postaci. Potrzebujemy zarówno tych wielkich i niezapomnianych: trwałej miłości, przyjaźni, wspaniałych osiągnięć i odkryć jak i tych małych okruchów szczęścia: Flipa i Flapa, deszczu na szybie okiennej, kota grzejącego się w łóżku, grzybów na trawie, podwójnej tęczy, gasnących świateł w domu, szeptu odsuwanych zasłon, chleba domowej roboty, i blasku księżyca na łące, znalezienia na półce w księgarni dawno poszukiwanej książki, gwiazd, słów dentysty: Wszystkie zęby zdrowe

Wszystkich rzeczy, które rozgrzewają serce i sprawiają, że warto żyć nawet w najsmutniejszy dzień...
życzy Julcia, Magda i Paweł

mis14.gif
Ja również dziękuję kochane za pamięć BUZIAKI

Witam
Kana i Darina - Sto lat kochane babeczki!!!!!!!!:-D
i oczywiscie naszym wspaniałym bobaskom zaległe życzonkai 1000 buziaczków od cioci Reni i Victorki:tak:

kurcze trzy dni Was nadrabiam kobitki, dopiero teraz mi się udało, moja mamusia przylatuje za dwa tygodnie i z tego powodu mam coraz mniej czasu dla Was , ma:-(m nadzieje że się ni pogniewacie na mnie za to:zawstydzona/y::-(.

Beciaczku witamy!!
Pyciolek a dlaczego w Pl nie będziesz miec netu?:-(, będzie nam smutno bez Ciebie:-(

taki smutny ten post mi wyszedł że musze sie pochwalic ze mamy czwartego ząbka!!!:-)

Witam
Kana i Darina - Sto lat kochane babeczki!!!!!!!!:-D
i oczywiscie naszym wspaniałym bobaskom zaległe życzonkai 1000 buziaczków od cioci Reni i Victorki:tak:

kurcze trzy dni Was nadrabiam kobitki, dopiero teraz mi się udało, moja mamusia przylatuje za dwa tygodnie i z tego powodu mam coraz mniej czasu dla Was , ma:-(m nadzieje że się ni pogniewacie na mnie za to:zawstydzona/y::-(.

Beciaczku witamy!!
Pyciolek a dlaczego w Pl nie będziesz miec netu?:-(, będzie nam smutno bez Ciebie:-(

taki smutny ten post mi wyszedł że musze sie pochwalic ze mamy czwartego ząbka!!!:-)
kochana bo na poczatku bedziemy mieszkac u mojej mamy...a moja mama nie ma takich wynalazkow jak net:-D

wszytskiego najlepsiejszego dla naszych malutkich solenizantów....tak samo jak i dla tychj duuuuziiiich:-D:-D

Kanewka i Darina....10000 lat kobitki:-):-):-)

Witam mamuśki.
Dłuuugo mnie nie było, ale ostatnio cierpię na chroniczne niewyspanie i absolutny brak czasu. I jakoś tak mi sie nazbierało kłopotów mniejszych i większych, że na nic nie miałam ochoty.
Idę poczytać przynamniej z grubsza, co tam u Was słychać.

hejjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa i ja jestem :-D:-D:-D dzis prawie caly dzien spedzilismy na leniuchowaniu, pogoda sie popsula no i przespalismy prawie caly dzien:zawstydzona/y: ciekawe co ja teraz bede w nocy robic chyba z myszami tancowac :-D:-D :rofl2:
a wy gdzie sie podzialyscie wszystkie na kupe znikly :szok:

reklama
Hejo dziołchy\
wpadłam się przywitać i lecę nadrabiać zaległości
a i jutro jedziemy na USg główki i do poradni gastroentereologicznej czy jakoś tam:confused::confused: w sprawie wyników wątrobowych Bianusi, trzymajcie kciuki kochane, bo zawsze nam pomagają;-):-):-):-)

Do góry