reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Boże Lasski grudniowe a gdzie Was wszystkie wywiało?????

Oj oj szeryf nam da za ta abstynencje:p hahha:tak::tak::tak:

My zaraz uciekamy do kosciółka na "próbe" przed jutrzejszym...

W ogole moje dziecie cosik oszaloało ostatnio dzisja obudziłą sie o 7:40 poszła spacku o 13:05 i obudizła sie przed 15 i to wszystko nadal nie spi...wiec juz chyba wytrzyma do wieczork,albo babci urzadzi "opere" jak nas nie bedzie...

witajcie mamuśki,
jest tu kto?
ja [przez cały tydzień miałam tyle roboty, że tak sobie obiecywałam, że do was zajrze, a nawet czasu myśleć o tym nie miałam, a co dopiero wejść na bb..
ale jestem z siebie dumna, wszystko pozałatwiane, złożyłam chyba ze 20 cv i aplikacji:tak:no myślę, ż ecos się znajdzie jak nie to będę dalej próbować, na szczęście wszystkie dodatki mi się należą, także z głodu nie umrzemy:-Da tylko się zastanawiam czy w takiej sytuacji opłaca mi się do pracy wracać, skoro kasę od urzędu mam:-D

mama pjutro rano przyjeżdża, więc w razie co pomoc do Wiktora mam.
i niby wszystko super...ale zaległości mam u was i nie wiem jak wasze szkraby się rozwijają, ale ja zaczynam sie martwić, bo Wiki w ogóle raczkować nie chce, mało się rusza, byłam w PL u neurologa, powiedziała tylko tyle, ż ema ciut podwyższone napięcie w obręczy barkowej, dlatego tak łapki do tyłu odgina, ale że to na tyle niegroźne, ż rehabilitacji nie trzeba, samo się ureguluje, a ja nie mam pewności czy to poprostu zbycie nie było, bo koleżanek szkraby w tym samym wieku juz staja a Wiki nic...
sorki, ale narazie nie mam czasu was nadrobić, postaram sie w najbliższych dniach chociaż trochę
pozdrawiam was wszystkie cieplutko

W ogole moje dziecie cosik oszaloało ostatnio dzisja obudziłą sie o 7:40 poszła spacku o 13:05 i obudizła sie przed 15 i to wszystko nadal nie spi...wiec juz chyba wytrzyma do wieczork,albo babci urzadzi "opere" jak nas nie bedzie...
oj ta, szeryf, ona nas tez ostatnio zaniedbuje:tak:;-)
witajcie mamuśki,
jest tu kto?
ja [przez cały tydzień miałam tyle roboty, że tak sobie obiecywałam, że do was zajrze, a nawet czasu myśleć o tym nie miałam, a co dopiero wejść na bb..
ale jestem z siebie dumna, wszystko pozałatwiane, złożyłam chyba ze 20 cv i aplikacji:tak:no myślę, ż ecos się znajdzie jak nie to będę dalej próbować, na szczęście wszystkie dodatki mi się należą, także z głodu nie umrzemy:-Da tylko się zastanawiam czy w takiej sytuacji opłaca mi się do pracy wracać, skoro kasę od urzędu mam:-D

mama pjutro rano przyjeżdża, więc w razie co pomoc do Wiktora mam.
i niby wszystko super...ale zaległości mam u was i nie wiem jak wasze szkraby się rozwijają, ale ja zaczynam sie martwić, bo Wiki w ogóle raczkować nie chce, mało się rusza, byłam w PL u neurologa, powiedziała tylko tyle, ż ema ciut podwyższone napięcie w obręczy barkowej, dlatego tak łapki do tyłu odgina, ale że to na tyle niegroźne, ż rehabilitacji nie trzeba, samo się ureguluje, a ja nie mam pewności czy to poprostu zbycie nie było, bo koleżanek szkraby w tym samym wieku juz staja a Wiki nic...
sorki, ale narazie nie mam czasu was nadrobić, postaram sie w najbliższych dniach chociaż trochę
dobrze ze wszytsko dobrze i ze mamcia przyjezdza:tak::tak:

Super, ze z Julci bioderkami wszystko dobrze....jejku jakby mi kazali nie zachęcac to bym miala problem wsumie nie musze, Mari staje przy czym sie da.....i wez teraz takiemu maluszkowi zabraniaj....szok...

Kaneczko lekarzowi bardziej chodzilo zebysmy nic na sile nie probowali-tak mi sie wydaje:-p:-p:-p-jak sama zacznie wstawac to znaczy ze tak ma byc:tak::tak::tak:

I jak proba????

ale zaległości mam u was i nie wiem jak wasze szkraby się rozwijają, ale ja zaczynam sie martwić, bo Wiki w ogóle raczkować nie chce, mało się rusza, byłam w PL u neurologa, powiedziała tylko tyle, ż ema ciut podwyższone napięcie w obręczy barkowej, dlatego tak łapki do tyłu odgina, ale że to na tyle niegroźne, ż rehabilitacji nie trzeba, samo się ureguluje, a ja nie mam pewności czy to poprostu zbycie nie było, bo koleżanek szkraby w tym samym wieku juz staja a Wiki nic...

Witaj Kochana!!!!

O Wikiego nie martw sie, Jula ma juz 9 miesiecy i 2 dni i nie raczkuje a Wiki dopiero 8,5 miesiaca wiec na wszystko przyjdzie czas....:tak::tak:
Aczkolwiek jak patrzę na dziewczyny i ich raczkujace szkraby to mi zal że moja daleko "w tyłach" w umiejętnościach:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja dzisiaj zaglądam i zaglądam a tu puchy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

witam wieczorkiem:tak:
my caly dzien w "trasie":sorry2: bylismy na miescie chyba zeszlo nam z pol dnia:dry: zaliczylam solarke i jestem happy...mezowy juz z nami do przyszlej niedzieli;-):-)
maly usypia....i dzisiaj drinkuje z kumpela:szok::-D

Nio my po "próbie" wszystko dobrze....mała zasneła babci przed 20....no to o 4-5 bedzie pobudka cosik mi sie wydaje,....no i ranoi kompanko,bo Mari padła tak jak stała....hahah babcia tylko kupola zdąrzyła przebrac:p hahhah mój aniołeczek kochany....

Jejku jutro wielki dzień naszego Aniołeczka.... ja sie denerwuje strasznie....ale fajny ksiądz bedzie prowadził wiec spoko loko :-):-):-)

Oj kochane to jutro raczje mnie nie bedzie na bb wybaczcie:p hahah

No i trzymajcie kciukasy,zeby Mari była grzeczna,bo znajac mojego urwiska to bedzie szał...:-p:sorry2:

witam wieczorkiem:tak:
my caly dzien w "trasie":sorry2: bylismy na miescie chyba zeszlo nam z pol dnia:dry: zaliczylam solarke i jestem happy...mezowy juz z nami do przyszlej niedzieli;-):-)
maly usypia....i dzisiaj drinkuje z kumpela:szok::-D

oo oprocentuje sie i bedzie pozniej swintuszyc

ja dzis sama Amo w robolu Alex chrapie juz od godzinki ja mecza ogladam Lazio -Juventus i zdaje relacje mojemu bo w pracy nie ma dekodera :-D

Nio my po "próbie" wszystko dobrze....mała zasneła babci przed 20....no to o 4-5 bedzie pobudka cosik mi sie wydaje,....no i ranoi kompanko,bo Mari padła tak jak stała....hahah babcia tylko kupola zdąrzyła przebrac:p hahhah mój aniołeczek kochany....

Jejku jutro wielki dzień naszego Aniołeczka.... ja sie denerwuje strasznie....ale fajny ksiądz bedzie prowadził wiec spoko loko :-):-):-)

No i trzymajcie kciukasy,zeby Mari była grzeczna,bo znajac mojego urwiska to bedzie szał...:-p:sorry2:

trrzymamy kciuki i powodzenia to Mariczki dzien wiec jej wolno wszytko :-D pewnie wszystko bbedzie ok i pujdzie jak po masle zobaczysz nie ma co sie denerwowac na zapas...
no i czekamy na szczegolowa relacje no i foteczki oczywiscie :-D

reklama

My tez trzymamy kciuki, Mari na pewno bedzie grzeczna:tak::tak::tak:jak juz znajdziesz chwilke pisz jak poszlo

Ostatnia edycja:
Do góry