reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Karolinko Kochana w dniu twojego święta ślę ci najlepsze życzenia dużo zdrowia, szczęścia, samych pogodnych dni., dużo uśmiechu na twarzy i miłości w sercu i dużo , dużo pociechy z Mari. Buziaków Tysiące od Daria i Gabi

100 lat !!! 100 lat !!!
100 lat !!! 100 lat !!!
Niech żyje, żyje nam !!! a kto ????

Karolinka nasza kochana (Kana)

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
Życzę ci serduszkiem całym,
Dużo zdrowia, sto lat życia
Milion złotych do zdobycia:zawstydzona/y:

Ps.dzis jestem druga :-D:-D

Karolinko Kochana w dniu twojego święta ślę ci najlepsze życzenia dużo zdrowia, szczęścia, samych pogodnych dni., dużo uśmiechu na twarzy i miłości w sercu i dużo , dużo pociechy z Mari. Buziaków Tysiące od Daria i Gabi

100 lat !!! 100 lat !!!
100 lat !!! 100 lat !!!

Dziękuje slicznie:*:* jestescie wspaniałe:*:*:*

Darina,i tak ,żeby nie było kochana ja róweniż życzę Tobie wszystkiego naj naj naj:*:*:* nasza szalona 18-sto :-):-):-)

Spełnienia wszystkich marzen, nawet tych nierealnych,pociechy z dzieciaczka, ogromnie duuuużo miłości,samej radości i mega duzo uśmiechu na twarzy:*
Buziaczkujemy z Mari:*:*:*

No to trzecia :-)

Słuhajcie moje dziecie padło wczoraj babci o 19:45....i wiecie o ktorej sie obudzila wyspana o 4.....:szok::szok::szok: lulałam ja bezskutecznie przed godzinke ponad...w końcu dostała mleczko i koniec basta spania....
Tatus z nia siedział,bo nie ogarniałam na oczy....buszowała do 8 i tez padła.....no to bedzie dzisiaj ciekawie....:sorry2:

Aj nie mam co ze soba zrobic....i z tego wszystkiego nie moge znalesc lakieru do paznokci....zwariuje...

Kanuś, Darina specjalnie dla Was

Szczęście ma wiele postaci. Potrzebujemy zarówno tych wielkich i niezapomnianych: trwałej miłości, przyjaźni, wspaniałych osiągnięć i odkryć jak i tych małych okruchów szczęścia: Flipa i Flapa, deszczu na szybie okiennej, kota grzejącego się w łóżku, grzybów na trawie, podwójnej tęczy, gasnących świateł w domu, szeptu odsuwanych zasłon, chleba domowej roboty, i blasku księżyca na łące, znalezienia na półce w księgarni dawno poszukiwanej książki, gwiazd, słów dentysty: Wszystkie zęby zdrowe

Wszystkich rzeczy, które rozgrzewają serce i sprawiają, że warto żyć nawet w najsmutniejszy dzień...
życzy Julcia, Magda i Paweł

mis14.gif

Witajcie, moje dziecko dzisiaj spało do 7.30:-D:-D:-Dzjadla mleczko pofikala koziolki i padla...teraz wybudza sie...

My dzisiaj w planach mamy obiadek u mamy i czekamy na tatusia:tak::tak::tak:

Milego dnia

100 lat !!! 100 lat !!!
100 lat !!! 100 lat !!!

HHHHHEEEEEEEJJJJJJ!!!!!!!
Dołączam się do życzeń:
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Jejkuś jestem tu dopiero dziś od dłuższego czasu. Dzięki za życzonka dla Zuzi z dnia 6.09. Jasna ciasna jeśli kogoś jeszcze interesuje mój los - to żyję - jeszcze żyję:tak:. Zaczęłam pracę od 1.09. I pierwsze dni były ciężkie, raz że kupę dokumentów do szkoły trza samemu naprodukować i oddać (Pewnie Pytia mnie rozumie) a dwa mami przyjechała do niunki i jakiś chaos w moim życiu powsał:zawstydzona/y:. Resztę na :elvis:
Dziś ok. 16 jedziemy do wawy na basenik:-)
Spróbuję teraz nadrobić choć troszkę....

Kanuś,
Życzę Ci, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca, doczekały się spełnienia,
Korzystając z okazji Twojego święta przesyłam Ci również garść nadziei i wiary,
aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu.

STO LAT! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
aj, gapa ze mnie, nie przywitałam się :sorry2:

Dzień dobry :tak:
Ja znowu nie wyspana, nigdy nie nauczę Bartka spać samemu całą noc w łóżeczku :-:)-:)zawstydzona/y: Połowę nocy śpi fajnie w łóżeczku, a później nie chce :baffled: dzisiaj po 2 godzinach marudzenia skapitulowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc od 3 spał znowu z nami.

Do góry